A molts amics els agrada utilitzar forns elèctrics per cuinar alguns aliments durant el procés d'escalfament, la majoria d'amics optaran per embolicar-lo amb paper d'estany, encara que ens aportarà molta comoditat, quan la temperatura és massa alta, també produirà algunes substàncies perjudicials per al cos humà, que poden afectar la salut de les persones. La làmina utilitzada per a l'envasament d'aliments té requisits estrictes sobre els materials utilitzats. Moltes de les làmines d'estany que es venen avui al mercat són en realitat paper d'alumini. Les dues cares del paper estan fetes de plàstic o recobriments especials, i la capa mitjana és d'alumini. Està bé si només s'utilitza per empaquetar aliments, però si s'utilitza per embolicar aliments i després es rosteix directament, provocarà danys directes al cos humà. Va dir que quan els aliments es processen fregint, a la planxa, fumant, etc., és fàcil produir carcinògens com el benzopirè i les dioxines, per la qual cosa no és aconsellable menjar-ne massa. Encara no s'ha confirmat si embolicar els aliments amb paper d'alumini abans de coure pot prevenir la producció de carcinògens. Però independentment de si té la funció d'aïllar els carcinògens, el paper d'estany pot causar fàcilment contaminació per metalls pesants. Lei Zurong va dir que com que l'alumini conté una gran quantitat de plom, una vegada que l'estabilitat del paper d'alumini no compleixi els estàndards o entri en contacte directe amb flames obertes, és probable que el plom es dissolgui. Si la gent menja sovint aquest aliment contaminat, afectarà el funcionament normal del sistema nerviós humà, el sistema hematopoètic, el sistema cardiovascular i el sistema digestiu. Entre ells, el sistema nerviós és el més susceptible a patir danys pel plom, que pot provocar símptomes com fatiga, insomni, irritabilitat, mal de cap i hiperactivitat. El plom també pot inhibir la síntesi d'hemoglobina i antagonitzar elements com el ferro, el zinc i el calci, induint anèmia, que empitjora amb l'augment de la intoxicació per plom. El paper d'estany conté una certa quantitat d'alumini i plom Quan mengeu una gran quantitat d'aliments embolicats en paper d'estany durant molt de temps, és molt probable que provoqui danys als nervis a causa de l'enverinament per plom, sovint causant marejos, nàusees i fatiga. |
<<: Un forn de microones pot escalfar carmanyoles d'un sol ús?
La malaltia mental és un problema cada cop més gr...
Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...
Què és la Universitat de Saint Louis? La Universit...
Quin és el lloc web de la Universitat de les Arts ...
La febre dels cinc cors és bastant comú en la med...
Què és el lloc web del Departament de Medi Ambient...
Quan fem coses cada dia, com rentar plats, escomb...
Què és Adorn? Adorn és un lloc web de lloguer de j...
Què és el lloc web de Vancouver Sun? The Vancouver...
Per alimentar millor el nen, les noves mares han ...
El riure és un exercici de fitness especial Quan ...
L'herba d'ulls de gat és una planta comun...
Les al·lèrgies a la pell són provocades pel consu...
Hi ha moltes maneres i mètodes de respiració, i d...
Coneixes la síndrome d'Asperger. És una malal...