El sucre en la sang alta és en realitat un problema que tenen molts dels nostres amics. El sucre en la sang alta suposa una gran amenaça per a la salut. Ajustar la vostra dieta pot reduir de manera efectiva el sucre en la sang, com ara menjar més cebes, carbasses, cogombres, etc. 1. Ceba És de naturalesa picant i càlida, dolça, suau i tendre, i és una verdura preferida entre la gent. Les cebes no només contenen substàncies que estimulen la síntesi i la secreció d'insulina i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis, sinó que també la prostaglandina A i la tiamina que contenen poden dilatar els vasos sanguinis, regular els lípids sanguinis i prevenir l'arteriosclerosi. Per tant, és el més adequat per a persones amb diabetis i dislipèmia. 2. Carbassa És dolç, càlid i no tòxic, i té l'efecte de tonificar el mig i reposar el Qi. La carbassa conté fructosa que pot inhibir l'absorció de glucosa. Pot combinar-se amb l'excés de colesterol en el cos humà, evitant així el colesterol alt i prevenint l'arteriosclerosi. La investigació mèdica moderna demostra que la carbassa també conté moltes substàncies beneficioses per al cos humà, com ara l'adenina, el pentosà, el manitol, etc., i poden afavorir la secreció d'insulina. Els pacients diabètics poden millorar els seus símptomes menjant 100 grams de carbassa cuita cada dia. 3. Cogombre És dolç i fresc per naturalesa, dolç i cruixent, i té l'efecte d'eliminar la calor i apagar la set. Les investigacions farmacològiques modernes mostren que els cogombres contenen només un 1,6% de sucre, el que els converteix en un substitut alimentari d'ús habitual per als pacients diabètics. Els pacients també poden obtenir vitamina C, carotè, cel·lulosa i minerals. L'àcid succínic contingut en cogombres pot inhibir la conversió de sucres en greix en el cos humà. Per als pacients diabètics obesos amb hipertensió, menjar 100 grams de cogombre cada dia pot ser molt beneficiós. 4. Meló amarg És de naturalesa amarga i freda, de textura tendra i ric en diversos nutrients, especialment vitamina C, que ocupa el primer lloc entre tots els melons. Els estudis farmacològics han descobert que les saponines del meló amarg que conté el meló amarg tenen un efecte reductor del sucre en sang molt evident. No només tenen efectes semblants a la insulina (d'aquí el nom "insulina vegetal"), sinó que també tenen la funció d'estimular l'alliberament d'insulina. Algunes persones han intentat utilitzar preparats de saponina de meló amarg per via oral per tractar la diabetis tipus 2, i la taxa efectiva total pot arribar al 78,3%. Per tant, si un pacient diabètic utilitza una carabassa amarga, l'obre, en treu la polpa, la renta, la talla, la bull a l'aigua i la pren d'1 a 2 vegades al dia, ajudarà a controlar el sucre en sang. |
<<: Què causa l'edema de les cames?
>>: Quines són les maneres de desfer-se de l'acne?
El puré d'alvocat i plàtan és molt adequat pe...
Què és l'Institut Tecnològic de Florida? L'...
Els nutrients dels aliments són elements essencia...
Clínicament, el metabolisme muscular en els cosso...
Si podeu prestar atenció a algunes cures i atenci...
Què és el lloc web de Dia_Dia Tiantian? Dia (Distr...
Remullar les fauces de peix. Boca de peix, també ...
Què és el lloc web de la borsa alemanya? La Borsa ...
Cordyceps sinensis és una medicina tradicional xi...
Moltes persones a la vida tenen el mal hàbit de r...
A l'hivern, l'aire és sec i la pell és pr...
Com diu el refrany, els ulls són les finestres de...
El gingebre té certs efectes sobre la bellesa i l...
Molts productes químics avui en dia han aportat u...
Quin és el lloc web de Thousand Islands Daily? The...