Remullar les fauces de peix. Boca de peix, també coneguda com a panxa de peix o cola de peix. Moltes dones embarassades el mengen perquè està ple de col·lagen, que és molt bo per als nadons per néixer i les dones embarassades. A més de les dones embarassades, els pacients que es sotmeten a una cirurgia també mengen això sovint. 1. En primer lloc, hem de netejar les fauces de peix i posar-les en remull en aigua neta durant la nit (l'aigua neta després del remull no cal que s'aboqui, es pot guardar per fer la sopa). I assegureu-vos que no hi hagi oli a l'aigua! 2. Després de remullar-lo durant la nit, el vam treure i vam mirar com es mostra a la imatge, les fauces gruixudes del peix només eren lleugerament blanques per ambdós costats tot i que s'havien remullat durant la nit, i el mig encara era dur (no es podia tallar amb un ganivet!). 3. En aquest moment, tallem uns quants trossos de gingebre i ceba verda i els reservem més endavant serviran per eliminar l'olor a peix de les fauces del peix. 4. Bullir una olla amb aigua, afegir les rodanxes de gingebre i les cebes verdes després de bullir. 5. Aboqueu les fauces de peix a l'aigua bullida (gingebre + ceba), tapeu l'olla, deixeu-ho coure a foc fort fins que torni a bullir, després apagueu el foc immediatament, deixeu que les fausses de peix es remullin lentament a l'aigua bullint fins que l'aigua es refredi. 6. Llavors, obriu la tapa de l'olla, les fauces del peix s'haurien d'haver suavitzat completament, però si voleu que tingui un millor gust, podeu posar-la en remull en aigua gelada durant deu minuts més. Talleu les fausses de peix remullades a trossos i reserveu-les. 7. Pots remullar diverses fauces de peix a la vegada, després tallar-les a trossos per conservar-les i posar-les al congelador. D'aquesta manera, la propera vegada que vulguis fer fausses de peix, no hauràs de passar tant de temps en remull-les només cal treure-les i descongelar-les. Tot i que això és més convenient, us recomano que el mengeu el més aviat possible. Al cap i a la fi, no és molt bo si es manté massa temps. |
<<: Què he d'aplicar per protegir els meus llavis abans d'aplicar el brillantor de llavis?
>>: Quina és la raó del cloasma a la cara?
Els germinats de mongeta són un aliment que consu...
De fet, a la vida, moltes persones estan afectade...
Què és la Universitat de Siena? La Universitat de ...
Molts amics estan molt confosos a l'hora d...
Si tens picor als ulls, has d'estar alerta a ...
Tots sabem que la forma física de molts dels nost...
Què és O'Reilly Motors? O'Reilly Automotiv...
Quan el temps fa mal, moltes persones tindran els...
Com rentar les taques de te de la roba Diversos m...
El colesterol total i els triglicèrids són tots d...
"Després dels 30 anys, les funcions corporal...
L'all bullit a l'aigua té un cert efecte ...
Què és el lloc web de Lukoil? Lukoil és una compan...
El dolor de gola pot ser causat per una àmplia ga...
Les persones amb deficiència de Yin solen tenir m...