Com remullar les fauces de peix, us ensenyaran els set consells següents

Com remullar les fauces de peix, us ensenyaran els set consells següents

Remullar les fauces de peix. Boca de peix, també coneguda com a panxa de peix o cola de peix. Moltes dones embarassades el mengen perquè està ple de col·lagen, que és molt bo per als nadons per néixer i les dones embarassades. A més de les dones embarassades, els pacients que es sotmeten a una cirurgia també mengen això sovint.

1. En primer lloc, hem de netejar les fauces de peix i posar-les en remull en aigua neta durant la nit (l'aigua neta després del remull no cal que s'aboqui, es pot guardar per fer la sopa). I assegureu-vos que no hi hagi oli a l'aigua!

2. Després de remullar-lo durant la nit, el vam treure i vam mirar com es mostra a la imatge, les fauces gruixudes del peix només eren lleugerament blanques per ambdós costats tot i que s'havien remullat durant la nit, i el mig encara era dur (no es podia tallar amb un ganivet!).

3. En aquest moment, tallem uns quants trossos de gingebre i ceba verda i els reservem més endavant serviran per eliminar l'olor a peix de les fauces del peix.

4. Bullir una olla amb aigua, afegir les rodanxes de gingebre i les cebes verdes després de bullir.

5. Aboqueu les fauces de peix a l'aigua bullida (gingebre + ceba), tapeu l'olla, deixeu-ho coure a foc fort fins que torni a bullir, després apagueu el foc immediatament, deixeu que les fausses de peix es remullin lentament a l'aigua bullint fins que l'aigua es refredi.

6. Llavors, obriu la tapa de l'olla, les fauces del peix s'haurien d'haver suavitzat completament, però si voleu que tingui un millor gust, podeu posar-la en remull en aigua gelada durant deu minuts més. Talleu les fausses de peix remullades a trossos i reserveu-les.

7. Pots remullar diverses fauces de peix a la vegada, després tallar-les a trossos per conservar-les i posar-les al congelador. D'aquesta manera, la propera vegada que vulguis fer fausses de peix, no hauràs de passar tant de temps en remull-les només cal treure-les i descongelar-les. Tot i que això és més convenient, us recomano que el mengeu el més aviat possible. Al cap i a la fi, no és molt bo si es manté massa temps.

<<:  Què he d'aplicar per protegir els meus llavis abans d'aplicar el brillantor de llavis?

>>:  Quina és la raó del cloasma a la cara?

Recomanar articles

Quant de temps és el millor per raspallar-se les dents?

Raspallar-se les dents pot prevenir el mal alè i ...

Les dones embarassades poden utilitzar assecadors de cabells?

L'assecador de cabells és un aparell elèctric...

No et toquis aquests dos forats de la cara.

El cos és misteriós, i es pot dir que les parts d...

Què no pots menjar quan ets vegetarià?

Quan sentim parlar del vegetarianisme, el primer ...

Què tal Cunard Cruises? Comentaris i informació del lloc web de Cunard Cruises

Què és el lloc web de Cunard Cruises? Cunard Line ...

Com teixir sabatilles de llana

Tothom necessita sabatilles. Imagineu aquesta esc...

Què tal Menards? Menards Comentaris i informació del lloc web

Què és Menards? Menards és el tercer minorista de ...

Quina és la millor manera de baixar el colesterol?

Si el nivell de colesterol és massa alt, pot caus...

Què fer si ets impetuós

Molts pares trobaran que els seus fills són impet...

Puc menjar gossos calents si tinc restrenyiment?

Els pacients amb restrenyiment no poden menjar go...

Què és l'anticossos CST

Crec que molta gent no sap què és l'anticosso...

Taques blanques per falta de pigment

Avui en dia, les malalties de la pell són cada co...