Com remullar les fauces de peix, us ensenyaran els set consells següents

Com remullar les fauces de peix, us ensenyaran els set consells següents

Remullar les fauces de peix. Boca de peix, també coneguda com a panxa de peix o cola de peix. Moltes dones embarassades el mengen perquè està ple de col·lagen, que és molt bo per als nadons per néixer i les dones embarassades. A més de les dones embarassades, els pacients que es sotmeten a una cirurgia també mengen això sovint.

1. En primer lloc, hem de netejar les fauces de peix i posar-les en remull en aigua neta durant la nit (l'aigua neta després del remull no cal que s'aboqui, es pot guardar per fer la sopa). I assegureu-vos que no hi hagi oli a l'aigua!

2. Després de remullar-lo durant la nit, el vam treure i vam mirar com es mostra a la imatge, les fauces gruixudes del peix només eren lleugerament blanques per ambdós costats tot i que s'havien remullat durant la nit, i el mig encara era dur (no es podia tallar amb un ganivet!).

3. En aquest moment, tallem uns quants trossos de gingebre i ceba verda i els reservem més endavant serviran per eliminar l'olor a peix de les fauces del peix.

4. Bullir una olla amb aigua, afegir les rodanxes de gingebre i les cebes verdes després de bullir.

5. Aboqueu les fauces de peix a l'aigua bullida (gingebre + ceba), tapeu l'olla, deixeu-ho coure a foc fort fins que torni a bullir, després apagueu el foc immediatament, deixeu que les fausses de peix es remullin lentament a l'aigua bullint fins que l'aigua es refredi.

6. Llavors, obriu la tapa de l'olla, les fauces del peix s'haurien d'haver suavitzat completament, però si voleu que tingui un millor gust, podeu posar-la en remull en aigua gelada durant deu minuts més. Talleu les fausses de peix remullades a trossos i reserveu-les.

7. Pots remullar diverses fauces de peix a la vegada, després tallar-les a trossos per conservar-les i posar-les al congelador. D'aquesta manera, la propera vegada que vulguis fer fausses de peix, no hauràs de passar tant de temps en remull-les només cal treure-les i descongelar-les. Tot i que això és més convenient, us recomano que el mengeu el més aviat possible. Al cap i a la fi, no és molt bo si es manté massa temps.

<<:  Què he d'aplicar per protegir els meus llavis abans d'aplicar el brillantor de llavis?

>>:  Quina és la raó del cloasma a la cara?

Recomanar articles

El procés de creixement dels brots de mongeta mungo

Els germinats de mongeta són un aliment que consu...

Les hemorroides poden causar restrenyiment?

De fet, a la vida, moltes persones estan afectade...

Quins són els beneficis dels coixins de seda

Molts amics estan molt confosos a l'hora d...

Tractament de la calcificació idiopàtica dels ganglis basals

Tots sabem que la forma física de molts dels nost...

6 maneres de fer front als peus que fan mal

Quan el temps fa mal, moltes persones tindran els...

Com eliminar les taques de te de la roba blanca

Com rentar les taques de te de la roba Diversos m...

Què causa el colesterol total i els triglicèrids alts?

El colesterol total i els triglicèrids són tots d...

Quins són els perjudicis per als nens de bullir l'all a l'aigua?

L'all bullit a l'aigua té un cert efecte ...

Què tal Lukoil? Revisions de Lukoil i informació del lloc web

Què és el lloc web de Lukoil? Lukoil és una compan...

Què causa el mal de coll?

El dolor de gola pot ser causat per una àmplia ga...

Quins són els símptomes de la deficiència de Yin?

Les persones amb deficiència de Yin solen tenir m...