La prevenció del càncer comença amb aquestes coses

La prevenció del càncer comença amb aquestes coses

El càncer no es produeix durant la nit, segons les estadístiques, el temps mitjà que triga una cèl·lula mutada a convertir-se en un tumor maligne és de més de 30 anys. I sense adonar-se'n, un petit hàbit teu pot estar jugant un paper en la prevenció o la causa del càncer. A més de les mutacions genètiques hereditàries i els factors invariables, els hàbits dietètics juguen un paper crucial.

Lleuger - Menja menys aliments rics en greixos i proteïnes animals

Un informe de l'Acadèmia Nacional de Ciències dels Estats Units va assenyalar que de tots els components de la dieta, el greix està més estretament relacionat amb el càncer, especialment el de mama, el càncer colorectal i el càncer de pròstata. També hi ha tècniques per menjar menys greix, com triar llet baixa en greix o desnatada, substituir part de la carn per productes de soja, treure la capa fregida de la pell i el greix, raspar la nata del pastís i no menjar-la, i utilitzar la cocció al vapor, bullint, coure o estofada en lloc de fregir-la.

El Fons Mundial d'Investigació del Càncer va emetre una vegada un consell de prevenció del càncer, entre els quals "menja més verdures i menys carn" ha estat àmpliament reconegut pels experts en prevenció del càncer. Els experts recomanen que les persones a qui els agrada menjar carn consumeixin menys de 500 grams de carn vermella a la setmana i mengin la menor quantitat possible de carn processada, el millor és limitar el consum de carn blanca a 50-100 grams al dia i menjar-ne només 2-4 vegades a la setmana.

A més, la sal de taula i els aliments salats poden augmentar la incidència del càncer gàstric. És millor no consumir més de 5 grams de sal per persona i dia. Aneu especialment amb compte amb la "sal invisible" que us envolta. Per exemple, entre els aliments de supermercat, les patates fregides i els fideus instantanis tenen el contingut de sal més alt. A l'hora de sopar fora de casa, "no podreu protegir-vos" dels plats amb alt contingut de sal, especialment els plats estofats, els guisats i la sopa d'ànec vell que els agrada menjar als habitants del nord.

Vegetarià - Menja més verdures i fruites fresques

S'ha confirmat que una fibra dietètica adequada pot prevenir el càncer colorectal i reduir la incidència de diversos càncers, inclosos el de mama i el càncer d'esòfag.

La Dra. Rachel Thompson, directora de projectes científics del World Cancer Research Fund, recomana diverses de les fruites i verdures més efectives contra el càncer: 1. Els tomàquets poden reduir el risc de càncer de pròstata 2. El bròquil, la col i els germinats de soja poden reduir el risc de càncer del sistema digestiu 3. Les maduixes, les cebes i els alls contenen ingredients que inhibeixen el creixement del tumor;

El Departament d'Agricultura dels Estats Units, l'American Cancer Society i l'Institut Nacional del Càncer recomanen conjuntament que els nens menors de 6 anys consumeixin 5 porcions de fruites i verdures fresques cada dia (1 porció de verdures és d'uns 100 grams i 150 grams de fruita), els nens d'entre 6 i 13 anys i les dones haurien de menjar 7 porcions de fruites i verdures cada dia, els homes i els adolescents de 3 anys porcions de fruites i verdures cada dia.

Diversos - Les receptes han de ser variades i àmplies

De fet, prevenir els tumors no requereix cap panacea ni materials medicinals preciosos La clau rau en una dieta equilibrada, no ser exigent amb l'alimentació, combinar carn i verdures, i evitar els aliments secs, calents i massa freds. Sempre que s'utilitzin bé junts, els aliments de colors com el vermell, el groc, el blanc, el verd i el negre són tots "medicaments contra el càncer".

L'Associació Americana per a la Investigació del Càncer ha afirmat clarament que cap aliment pot protegir les persones del càncer. Encara que molts estudis han demostrat que alguns ingredients continguts en els aliments vegetals, com vitamines, minerals, polifenols, flavonoides, etc., tenen certs efectes en la lluita contra el càncer, no recomana cap aliment específic contra el càncer, en canvi, es recomana que més de 2/3 dels aliments de la dieta provinguin de verdures, fruites, cereals integrals i fesols.

L'aparició de la malaltia és un canvi de quantitat a qualitat en un òrgan o part del cos determinat, i aquest canvi està estretament relacionat amb el comportament humà. Per tant, el càncer no fa por és que la gent no s'adoni que és el seu propi problema, i que és un canvi de quantitat a qualitat. Per tant, presta atenció a cada senyal que envia el teu cos, cuida els teus hàbits alimentaris, aconsegueix una dieta equilibrada i deixa que tots els òrgans del teu cos visquin en pau i treballin junts per la teva salut.

<<:  Quin tipus de coixí és bo?

>>:  Què fer si teniu ulleres sota els ulls

Recomanar articles

Quin tipus de catifa fresca és millor?

Quan arriba l'estiu, la gent sovint no pot do...

Quins són els efectes de la malaltia cardíaca valvular?

Les malalties cardíaques són una de les malalties...

El millor és prendre un bany cada pocs dies.

La gent es banya amb freqüència, cosa que pot aju...

Quines són les taques blanques al sostre de la boca?

La salut bucodental és un tema que la gent no pot...

L'onicomicosi és contagiosa?

Tothom ha de saber que l'onicomicosi és molt ...

Quines són les causes de la pèrdua congènita de les dents?

Els principals símptomes de la falta de dents con...

Què fer si tens la boca amarga i fa pudor

Moltes persones han experimentat un sabor amarg a...

Com tractar adequadament les cremades de vapor

Els amics que cuinen sovint a la vida sabran que,...

Quins són els efectes de la violència domèstica en els nens?

La sensació de voler que el teu fill es convertei...

Quines són les maneres més ràpides de desfer-se de les cicatrius d'acne?

Quina és la manera més ràpida d'eliminar les ...