Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

A la vida real, moltes persones es trobaran fàcilment amb el fenomen de l'oli sobreescalfat a la cassola d'oli quan es cuina, que pot provocar foc fàcilment i és molt perjudicial. El foc a la cassola d'oli s'ha de combatre a temps, en cas contrari, pot provocar greus conseqüències.

Què fer si la cassola d'oli s'encén

Pas 1: Mantingueu la calma i apagueu el foc

Quan s'encén una cassola d'oli, estigueu tranquils i apagueu el foc per evitar que la paella continuï escalfant-se i que el foc continuï cremant.

Pas 2: mulleu el drap i cobriu-lo directament a l'olla

L'objectiu és bloquejar la circulació de les flames i de l'aire exterior si el foc no és gran, també podeu tapar directament l'olla i deixar que la flama s'apagui de manera natural.

El més important de cobrir una olla és que t'has de moure lentament quan obris la tapa. Apagueu el gas i espereu una estona perquè baixi la temperatura dins de l'olla abans de treure la tapa. És molt perillós cobrir l'olla de dalt a baix, de dalt a baix, el foc es ruixarà pels costats de la tapa i es cremarà fàcilment les mans.

només La manera correcta és cobrir lentament l'olla des del costat.

Pas 3: espereu que el foc s'arrossega de manera natural, no intenteu moure l'olla

Moure l'olla pot causar un perill innecessari, i el perill es pot resoldre un cop s'ha sufocat el foc.

A més, si teniu prou verdures a mà, llenceu-les i utilitzeu la diferència de temperatura entre les verdures i l'oli que es crema per baixar ràpidament la temperatura de l'oli que es crema a l'olla (per fer-ho necessiteu moltes verdures).

De fet, els incendis de la cassola d'oli sovint són causats per un sobreescalfament, arribant al punt d'encesa, les persones familiaritzades amb el treball de la cuina poden afegir oli d'amanida sense escalfar i el foc s'apagarà naturalment després de baixar el punt d'encesa. Si ets un novell de cuina, hauries de tapar l'olla amb una tapa o un drap humit per aturar el foc!

La primera reacció de molta gent quan s'encén una paella és tirar aigua, no és perquè s'oblidin que l'aigua pesa més que l'oli, sinó perquè estan massa nerviosos, per tant, cal calmar-se tan aviat com passa per poder jutjar correctament què fer.

<<:  Quins són els perills de la pintura de xapa

>>:  Quins són els perills de l'augment del nas?

Recomanar articles

Cinc consells: digues adéu a la claustrofòbia!

Recordes l'Andy a la popular sèrie de televis...

Quins són els inconvenients de les pròtesis removibles?

Els problemes dentals són un fenomen habitual a l...

Què és la neutropènia?

Pel que fa a la neutropènia, molts amics saben qu...

Com tractar la síndrome del trastorn de l'articulació temporomandibular

L'articulació temporomandibular és una de les...

Què causa els tumors cerebrals?

Si voleu tractar de manera eficaç els tumors cere...

Com cuidar la pell sensible Una guia de cura t'ajudarà

La cura diària és molt important per a la pell se...

Quins són els símptomes dels quists hepàtics?

Tots hem de ser responsables de la nostra pròpia ...

Què tal MSN Nigèria? Ressenyes i informació del lloc web de MSN Nigeria

Què és MSN Nigèria? MSN Nigeria és la branca de MS...

Com treure l'escala de l'aixeta?

Les aixetes són una cosa que utilitzem amb freqüè...

La fibrosi pulmonar és greu?

La fibrosi pulmonar és una malaltia relativament ...

Quines són algunes maneres saludables d'eliminar les taques de greix?

Les taques d'oli són molt molestes, especialm...