Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

A la vida real, moltes persones es trobaran fàcilment amb el fenomen de l'oli sobreescalfat a la cassola d'oli quan es cuina, que pot provocar foc fàcilment i és molt perjudicial. El foc a la cassola d'oli s'ha de combatre a temps, en cas contrari, pot provocar greus conseqüències.

Què fer si la cassola d'oli s'encén

Pas 1: Mantingueu la calma i apagueu el foc

Quan s'encén una cassola d'oli, estigueu tranquils i apagueu el foc per evitar que la paella continuï escalfant-se i que el foc continuï cremant.

Pas 2: mulleu el drap i cobriu-lo directament a l'olla

L'objectiu és bloquejar la circulació de les flames i de l'aire exterior si el foc no és gran, també podeu tapar directament l'olla i deixar que la flama s'apagui de manera natural.

El més important de cobrir una olla és que t'has de moure lentament quan obris la tapa. Apagueu el gas i espereu una estona perquè baixi la temperatura dins de l'olla abans de treure la tapa. És molt perillós cobrir l'olla de dalt a baix, de dalt a baix, el foc es ruixarà pels costats de la tapa i es cremarà fàcilment les mans.

només La manera correcta és cobrir lentament l'olla des del costat.

Pas 3: espereu que el foc s'arrossega de manera natural, no intenteu moure l'olla

Moure l'olla pot causar un perill innecessari, i el perill es pot resoldre un cop s'ha sufocat el foc.

A més, si teniu prou verdures a mà, llenceu-les i utilitzeu la diferència de temperatura entre les verdures i l'oli que es crema per baixar ràpidament la temperatura de l'oli que es crema a l'olla (per fer-ho necessiteu moltes verdures).

De fet, els incendis de la cassola d'oli sovint són causats per un sobreescalfament, arribant al punt d'encesa, les persones familiaritzades amb el treball de la cuina poden afegir oli d'amanida sense escalfar i el foc s'apagarà naturalment després de baixar el punt d'encesa. Si ets un novell de cuina, hauries de tapar l'olla amb una tapa o un drap humit per aturar el foc!

La primera reacció de molta gent quan s'encén una paella és tirar aigua, no és perquè s'oblidin que l'aigua pesa més que l'oli, sinó perquè estan massa nerviosos, per tant, cal calmar-se tan aviat com passa per poder jutjar correctament què fer.

<<:  Quins són els perills de la pintura de xapa

>>:  Quins són els perills de l'augment del nas?

Recomanar articles

Què tal Charles Bao? Ressenyes de Charles Bao i informació del lloc web

Què és Charlesbao? Charles Hubert és una coneguda ...

Què passa amb ThemeForest? Revisió de ThemeForest i informació del lloc

Què és ThemeForest? ThemeForest és un lloc web que...

Bebè sacsejant el cap mentre dorm

En general, els nadons són molt tranquils quan do...

Què fer si sempre sents flegma a la gola

Crec que molta gent, com jo, sempre sent que hi h...

Com instal·lar pròtesis dentals?

Encara que els problemes dentals no són malalties...

Què fer si hi ha sang al nas

La cavitat nasal és la part principal de la nostr...

Quines són les millors sabatilles de running?

A molta gent els agrada córrer durant el dia i la...

Quina és la raó dels grans vermells al gland?

El gland és una zona molt privada per als homes, ...

Què causa les orelles calentes?

Avui en dia, moltes persones sovint troben que la...

Quins són els efectes secundaris del trasplantament de cabell?

El cabell humà es pot trasplantar Moltes persones...

Dietètica per a la pigmentació després de l'eliminació de les pigues

Les pigues i el cloasma són un problema que preoc...

Com fer les sabates blanques si es tornen grogues? El mètode és tan senzill!

Les sabates blanques originalment pures es tornar...

Què tal Umbro? Comentaris d'Umbro i informació del lloc web

Quina és la web d'Umbro? Umbro és una famosa e...