Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

Quines són les maneres correctes d'apagar un foc quan s'encén una cassola d'oli?

A la vida real, moltes persones es trobaran fàcilment amb el fenomen de l'oli sobreescalfat a la cassola d'oli quan es cuina, que pot provocar foc fàcilment i és molt perjudicial. El foc a la cassola d'oli s'ha de combatre a temps, en cas contrari, pot provocar greus conseqüències.

Què fer si la cassola d'oli s'encén

Pas 1: Mantingueu la calma i apagueu el foc

Quan s'encén una cassola d'oli, estigueu tranquils i apagueu el foc per evitar que la paella continuï escalfant-se i que el foc continuï cremant.

Pas 2: mulleu el drap i cobriu-lo directament a l'olla

L'objectiu és bloquejar la circulació de les flames i de l'aire exterior si el foc no és gran, també podeu tapar directament l'olla i deixar que la flama s'apagui de manera natural.

El més important de cobrir una olla és que t'has de moure lentament quan obris la tapa. Apagueu el gas i espereu una estona perquè baixi la temperatura dins de l'olla abans de treure la tapa. És molt perillós cobrir l'olla de dalt a baix, de dalt a baix, el foc es ruixarà pels costats de la tapa i es cremarà fàcilment les mans.

només La manera correcta és cobrir lentament l'olla des del costat.

Pas 3: espereu que el foc s'arrossega de manera natural, no intenteu moure l'olla

Moure l'olla pot causar un perill innecessari, i el perill es pot resoldre un cop s'ha sufocat el foc.

A més, si teniu prou verdures a mà, llenceu-les i utilitzeu la diferència de temperatura entre les verdures i l'oli que es crema per baixar ràpidament la temperatura de l'oli que es crema a l'olla (per fer-ho necessiteu moltes verdures).

De fet, els incendis de la cassola d'oli sovint són causats per un sobreescalfament, arribant al punt d'encesa, les persones familiaritzades amb el treball de la cuina poden afegir oli d'amanida sense escalfar i el foc s'apagarà naturalment després de baixar el punt d'encesa. Si ets un novell de cuina, hauries de tapar l'olla amb una tapa o un drap humit per aturar el foc!

La primera reacció de molta gent quan s'encén una paella és tirar aigua, no és perquè s'oblidin que l'aigua pesa més que l'oli, sinó perquè estan massa nerviosos, per tant, cal calmar-se tan aviat com passa per poder jutjar correctament què fer.

<<:  Quins són els perills de la pintura de xapa

>>:  Quins són els perills de l'augment del nas?

Recomanar articles

Entendre tots els logotips de cosmètics en un minut

Els cosmètics que compreu són realment importats?...

Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

De vegades, després de comprar ous en conserva, t...

Quin és el temps més llarg que es pot emmagatzemar el vi negre?

Tothom ha de saber que com més temps s'emmaga...

Què significa l'acne al front?

Moltes persones trobaran grans al front en moment...

Què fer si els fesols estan infestats de cucs

El clima és calorós a l'estiu i, de vegades, ...

Què tal Shopping Thai? Revisió de compres tailandeses i informació del lloc web

Què és Shopping Thai? Shopping Thai és un famós ll...

Cirurgia combinada de glaucoma i cataractes

La cirurgia combinada de glaucoma i cataractes és...

Com tractar l'acne al voltant de la boca

Quan la gent, especialment les noies, menja massa...

Què és la hipertensió secundària?

Quan es tracta del problema de la hipertensió art...

Afegiu un tresor a les verdures en vinagre per eliminar els carcinògens

A l'hivern, moltes famílies els agrada fer es...

Què és la queratina?

Què és la queratina La queratina és una mena de p...

Es pot menjar arròs florit?

L'arròs és un dels aliments bàsics que conté ...