A l'hivern, moltes famílies els agrada fer escabetx amb algunes verdures, que no només tenen un bon gust, sinó que també es poden emmagatzemar durant molt de temps. Tanmateix, una cosa que hem de tenir en compte quan mengem delicioses verdures en vinagre és que són propenses a produir carcinògens. Llavors, com hem de fer que les verdures en vinagre són millors? Aquí hi ha una manera d'afegir un tresor a les verdures en vinagre per eliminar els carcinògens? També tingueu en compte que La concentració de salmorra en vinagre no ha de ser inferior al 12%. El temps de conservació no ha de ser inferior a 8 dies, però no ha de ser massa llarg per evitar el deteriorament de les verdures en vinagre. No es recomana treure el menjar i menjar-lo fresc després d'un curt temps d'escabetx. Totes les verdures fresques contenen una substància anomenada nitrat. Si el temps de decapat no és suficient, el nitrat de les verdures es convertirà en nitrit pels bacteris. Si la gent consumeix massa d'aquest tipus de verdures en vinagre, experimentarà una sèrie de símptomes d'enverinament com ara marejos, vertigen, dificultat per respirar i opressió al pit. A la vida diària, la gent sovint adoba col xinesa, col xinesa, etc. Afegiu les quantitats adequades de xili, all i grans de pebre com a condiments per canviar el sabor del plat, fent que tingui un gust fresc i refrescant amb un sabor únic. Ara que el temps es refreda, és un bon moment per adobar verdures. Tot i que les verdures en escabetx són delicioses, les nitrosamines que contenen són un dels "culpables" que causen càncer de l'aparell digestiu. Llavors, com evitar que les verdures en vinagre produeixin carcinògens. Podeu afegir pastilles de vitamina C mentre les verdures en vinagre. Ja l'any 1978, l'Institut Nacional del Càncer dels Estats Units va anunciar oficialment que la vitamina C té un efecte preventiu sobre el càncer. Estudis estrangers ho han demostrat "És a dir, afegiu 400 mg de vitamina C a cada quilogram de verdures en vinagre. En aquest moment, la taxa de bloqueig de nitrosamines que produeixen nitrits sota l'acció dels bacteris gàstrics és del 75,9%. "Es recomana afegir una quantitat adequada de vitamina C durant el procés de decapat, que és una bona manera de resoldre el problema dels carcinògens en les verdures en vinagre. A més, cal tenir en compte que la concentració de salmorra en vinagre no ha de ser inferior al 12% i el temps de decapat no ha de ser inferior a 8 dies, però no ha de ser massa llarg per evitar que els escabetx es facin malbé. No es recomana treure el menjar i menjar-lo fresc després d'un curt temps d'escabetx. Totes les verdures fresques contenen una substància anomenada nitrat. Si el temps de decapat no és suficient, el nitrat de les verdures es convertirà en nitrit pels bacteris. Si la gent consumeix massa d'aquest tipus de verdures en vinagre, experimentarà una sèrie de símptomes d'enverinament com ara marejos, vertigen, dificultat per respirar i opressió al pit. |
<<: És bo o dolent beure aigua abans d'anar a dormir?
>>: 7 situacions en què no hauríeu d'utilitzar tirita
La diabetis és un tipus de diabetis que s'ha ...
Hi ha molts tipus de roba diferents segons els ti...
Quin és el lloc web de Weekly Shonen Sunday? "...
En la societat actual, el nivell de vida de les p...
Què és el lloc web de Sheraton Hotels? Sheraton Ho...
Quan les estacions canvien de calor a freda, les ...
Inevitablement, hi haurà restes de tres àpats al ...
Com a malaltia del sistema digestiu, la tuberculo...
De fet, cadascú de nosaltres estem al límit del p...
Què és l'intercanvi de llibres? BookMooch és u...
L'arteriosclerosi és una malaltia molt perjud...
En general, sempre diem que hem de prestar atenci...
Què és Stereomood? Stereomood és un famós lloc web...
Quan les persones arriben a la mitjana edat o a l...
Hi ha moltes maneres d'esbandir-se la boca am...