Quin és el temps més llarg que es pot emmagatzemar el vi negre?

Quin és el temps més llarg que es pot emmagatzemar el vi negre?

Tothom ha de saber que com més temps s'emmagatzemi el vi, millor serà el vi negre molt vell i, per tant, el preu serà més car, a més, moltes persones no saben el temps més llarg que es pot emmagatzemar, i sempre els preocupa que el vi negre s'esgoti.

El vi en si no té una vida útil concreta, sinó només una corba de desenvolupament, passant per tres generacions de joventut, maduresa i criança.

Vi adolescent: fa referència al vi que acaba d'embotellar i no ha passat el període de criança en ampolla requerit. El color és profund; l'aroma és relativament senzill, poc complex, no és variat, és només l'aroma afruitat i floral del propi raïm i alguns aromes de les bótes de roure (vainilla, xocolata, etc.), i els aromes del raïm i els de les bótes de roure no estan totalment integrats;

Fins i tot és astringent, amb la major part de l'estructura del taní en un estat de molècula petita i un sabor amarg. Les diverses substàncies orgàniques del vi no s'han integrat amb la criança, i les característiques del propi sabor del raïm són notables, amb una acidesa, amargor i dolçor evidents, i un sabor poc equilibrat i desagradable .

Per descomptat, també hi ha molts vins que s'elaboren i s'embotellen directament en bótes de roure per beure immediatament, com el Beaujolais Nouveau.

Vi madur: fa referència al vi que ha passat el període de criança requerit en ampolla i ha arribat al seu millor període de beguda (la seva qualitat ha arribat a un període estable en el seu punt àlgid). El color del vi encara és profund

(És més lleuger que el vi jove), però la vora del vi té un color vermell brick translúcid, l'aroma és fragant, elegant i delicat, amb capes evidents i molts canvis, amb només una petita quantitat d'aromes afruitats i florals. molècules grans), juntament amb les substàncies de sabor aportades per les bótes de roure, de manera que aquesta reacció química lenta produeix substàncies de sabor extremadament meravelloses, com ara: aromes de pells i pells d'animals, tabac, cigars, fusta de cedre, etc., perquè els tanins moleculars petits es polimeritzen lentament en tanins moleculars grans, els tanins es tornen delicats i suaus, però sense perdre la seva força molecular i la seva delicada polimerització; el seu gust també es torna més ric i complex, amb un gust agradable i molt bon equilibri;

Vi criat: fa referència al vi que ha passat el període de maduració i ha entrat en el període de criança. El color del vi es torna marró, marró o fins i tot marró, i hi haurà molts sediments.

Les aromes relativament saludables inclouen l'aroma de la salsa de soja, l'olor de la descomposició de les plantes (com l'olor de les fulles caigudes a terra al bosc), l'olor de la putrefacció de la fusta, l'olor de bolets o tòfones, etc., que encara es poden beure, però òbviament són massa vells, les salses i les salses d'àcids; mel dels diaris florits (l'olor que produeixen els diaris col·locats en un espai humit i tancat), etc., que no es recomana beure, els tanins es tornen molt suaus o poc evidents (els tanins ho són

Polimerització, o precipitació, o en un estat de supermacromolècula), l'acidesa pot arribar a ser molt evident i el gust sol ser equilibrat, tret que el contingut d'alcohol sigui massa alt i la sensació sigui massa destacada;

<<:  Què fer si el vi negre es posa a la roba blanca

>>:  La ceba remullada amb vi negre pot reduir la pressió arterial?

Recomanar articles

A quina edat creixen les dents del seny?

Les dents del seny són la tercera dent de la part...

Què passa amb Sensi Soft? Ressenyes de Sensi Soft Company i informació del lloc web

Què és Sensi Soft? Sensi Soft és una famosa empres...

Com utilitzar l'oli de rovell d'ou per tractar l'èczema de la pell

Quan mengeu rovells d'ou salats, tothom sap q...

Quin esmorzar és millor per a l'estómac?

Avui en dia, moltes persones ignoren la importànc...

Què causa el mal de cap i la debilitat de les extremitats?

El mal de cap i la debilitat a les extremitats no...

Els cosmètics són perjudicials per a la salut?

Per a les noies, maquillar-se és un fenomen molt ...

Les llàgrimes són un signe d'envelliment

A mesura que envellim, l'envelliment sembla i...

Quina és la causa dels marejos sobtats, tinnitus i tinnitus?

Si de sobte experimenteu marejos, tinnitus i tinn...

Puc menjar wolfberry quan tinc un refredat?

Com diu la dita, si estàs sa, et sentiràs lleuger...

Com fer front a les parets florides?

El clima és humit i no hi ha sol, de manera que n...

Com resoldre l'olor de suor al teu cos

Moltes persones poden enfrontar-se al problema de...

Què causa les línies verticals a la punta dels dits?

En circumstàncies normals, els nostres taps dels ...

Com millorar eficaçment el subministrament insuficient de sang al cor

Un subministrament insuficient de sang al cor és ...