Tothom ha de saber que com més temps s'emmagatzemi el vi, millor serà el vi negre molt vell i, per tant, el preu serà més car, a més, moltes persones no saben el temps més llarg que es pot emmagatzemar, i sempre els preocupa que el vi negre s'esgoti. El vi en si no té una vida útil concreta, sinó només una corba de desenvolupament, passant per tres generacions de joventut, maduresa i criança. Vi adolescent: fa referència al vi que acaba d'embotellar i no ha passat el període de criança en ampolla requerit. El color és profund; l'aroma és relativament senzill, poc complex, no és variat, és només l'aroma afruitat i floral del propi raïm i alguns aromes de les bótes de roure (vainilla, xocolata, etc.), i els aromes del raïm i els de les bótes de roure no estan totalment integrats; Fins i tot és astringent, amb la major part de l'estructura del taní en un estat de molècula petita i un sabor amarg. Les diverses substàncies orgàniques del vi no s'han integrat amb la criança, i les característiques del propi sabor del raïm són notables, amb una acidesa, amargor i dolçor evidents, i un sabor poc equilibrat i desagradable . Per descomptat, també hi ha molts vins que s'elaboren i s'embotellen directament en bótes de roure per beure immediatament, com el Beaujolais Nouveau. Vi madur: fa referència al vi que ha passat el període de criança requerit en ampolla i ha arribat al seu millor període de beguda (la seva qualitat ha arribat a un període estable en el seu punt àlgid). El color del vi encara és profund (És més lleuger que el vi jove), però la vora del vi té un color vermell brick translúcid, l'aroma és fragant, elegant i delicat, amb capes evidents i molts canvis, amb només una petita quantitat d'aromes afruitats i florals. molècules grans), juntament amb les substàncies de sabor aportades per les bótes de roure, de manera que aquesta reacció química lenta produeix substàncies de sabor extremadament meravelloses, com ara: aromes de pells i pells d'animals, tabac, cigars, fusta de cedre, etc., perquè els tanins moleculars petits es polimeritzen lentament en tanins moleculars grans, els tanins es tornen delicats i suaus, però sense perdre la seva força molecular i la seva delicada polimerització; el seu gust també es torna més ric i complex, amb un gust agradable i molt bon equilibri; Vi criat: fa referència al vi que ha passat el període de maduració i ha entrat en el període de criança. El color del vi es torna marró, marró o fins i tot marró, i hi haurà molts sediments. Les aromes relativament saludables inclouen l'aroma de la salsa de soja, l'olor de la descomposició de les plantes (com l'olor de les fulles caigudes a terra al bosc), l'olor de la putrefacció de la fusta, l'olor de bolets o tòfones, etc., que encara es poden beure, però òbviament són massa vells, les salses i les salses d'àcids; mel dels diaris florits (l'olor que produeixen els diaris col·locats en un espai humit i tancat), etc., que no es recomana beure, els tanins es tornen molt suaus o poc evidents (els tanins ho són Polimerització, o precipitació, o en un estat de supermacromolècula), l'acidesa pot arribar a ser molt evident i el gust sol ser equilibrat, tret que el contingut d'alcohol sigui massa alt i la sensació sigui massa destacada; |
<<: Què fer si el vi negre es posa a la roba blanca
>>: La ceba remullada amb vi negre pot reduir la pressió arterial?
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació i...
Moltes persones no presten molta atenció a raspal...
Els fesols vermells són de colors brillants i ten...
L'olor corporal és una malaltia relativament ...
Moltes persones es trobaran amb la situació de cr...
Quin és el lloc web de Würzburger Kickers? Fußball...
5-7 h: hora de desintoxicació del còlon Si l'...
És molt problemàtic treure les taques d'oli d...
A la majoria dels nostres amics els encanta l'...
Les persones amb mal de coll, per descomptat, hau...
Moltes persones desenvolupen fàcilment úlceres gà...
A la vida actual, a la majoria de la gent li agra...
Moltes persones grans solen experimentar opressió...
Però, de fet, el ioga és una molt bona forma d...
L'àcid clorhídric és un producte químic amb e...