De vegades, després de comprar ous en conserva, trobem que el líquid de l'ou és prim, no enganxós, de fet, és un fenomen relativament normal que es produeix principalment en el procés de cocció perquè esdevingui un ou conservat sòlid. Què fer si l'ou conservat és aquós per dins Sí, pots menjar-te'ls. Alguns dels ous conservats comprats al mercat tenen clara d'ou molt solts i rovells suaus, pots optar per cuinar-los al vapor i després de cuinar-los. A l'hora de menjar, podeu submergir-lo en vinagre per neutralitzar l'alcalinitat dels ous conservats. El principi de producció d'ous en conserva En poques paraules, és utilitzar una solució alcalina per promoure la hidratació de proteïnes, de manera que els enllaços proteics es reorganitzen i es combinen per formar l'anomenada coagulació de proteïnes desnaturalitzades. Per descomptat, els ous en conserva els he menjat i tenen un bon gust, però crec que els ous de gallina són més valuosos que els ous d'ànec, i els ous es poden convertir en una varietat de plats nutritius i deliciosos s'utilitza a les pastes de rovell d'ou durant la Festa de la Mitja Tardor (que contenen rovells d'ou d'ànec), de manera que la majoria d'ells es fan ous en conserva. Beneficis dels ous en conserva: El contingut nutricional dels ous conservats és bastant similar al dels ous normals, i el procés de decapat ha sofert l'acció d'un àlcali fort, de manera que les proteïnes i els lípids es descomponen, facilitant la digestió i l'absorció, i també es redueix el contingut de colesterol. Desavantatges dels ous en conserva:1. Neurotoxicitat extremadament forta: el plom pot danyar el cervell i els nervis, provocant baixa intel·ligència, reacció lenta, hiperactivitat, desatenció, pèrdua auditiva, dificultats d'aprenentatge i trastorns del moviment. 2. Causar anèmia 3. Suprimir la immunitat 4. Disminució de la gana, dolor abdominal inexplicable, vòmits, diarrea o excrements fluixos 5. Afectar l'absorció i utilització de minerals i vitamines. Conduint a la deficiència de calci, deficiència de zinc, deficiència de ferro, etc. |
<<: Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort
>>: Com tallar ous conservats sense que es caiguin
Quan hi hagi taques d'oli a la jaqueta, us re...
Encara que a la vida diària, recomanem menjar més...
La inflamació crònica d'ambdós pulmons hauria...
Què és Father.net? Fathers.com és un lloc web d...
Moltes persones casades tenen problemes per porta...
La diarrea infecciosa és un problema que necessit...
Quin és el lloc web de Daikin Industries? Daikin I...
L'artrosi és una malaltia molt freqüent en la...
Què és Korn Ferry? Korn Ferry és una de les compan...
La salut de la respiració està directament relaci...
Acaben de passar les vacances de la Festa de la P...
Hi ha molts motius per a l'hemorràgia gàstric...
Yaesu_Què és Yaesu? Yaesu és un fabricant d'eq...
Què és la Universitat de Sant Joan? La Universitat...
Per a malalties com els pòlips gastrointestinals,...