De vegades, després de comprar ous en conserva, trobem que el líquid de l'ou és prim, no enganxós, de fet, és un fenomen relativament normal que es produeix principalment en el procés de cocció perquè esdevingui un ou conservat sòlid. Què fer si l'ou conservat és aquós per dins Sí, pots menjar-te'ls. Alguns dels ous conservats comprats al mercat tenen clara d'ou molt solts i rovells suaus, pots optar per cuinar-los al vapor i després de cuinar-los. A l'hora de menjar, podeu submergir-lo en vinagre per neutralitzar l'alcalinitat dels ous conservats. El principi de producció d'ous en conserva En poques paraules, és utilitzar una solució alcalina per promoure la hidratació de proteïnes, de manera que els enllaços proteics es reorganitzen i es combinen per formar l'anomenada coagulació de proteïnes desnaturalitzades. Per descomptat, els ous en conserva els he menjat i tenen un bon gust, però crec que els ous de gallina són més valuosos que els ous d'ànec, i els ous es poden convertir en una varietat de plats nutritius i deliciosos s'utilitza a les pastes de rovell d'ou durant la Festa de la Mitja Tardor (que contenen rovells d'ou d'ànec), de manera que la majoria d'ells es fan ous en conserva. Beneficis dels ous en conserva: El contingut nutricional dels ous conservats és bastant similar al dels ous normals, i el procés de decapat ha sofert l'acció d'un àlcali fort, de manera que les proteïnes i els lípids es descomponen, facilitant la digestió i l'absorció, i també es redueix el contingut de colesterol. Desavantatges dels ous en conserva:1. Neurotoxicitat extremadament forta: el plom pot danyar el cervell i els nervis, provocant baixa intel·ligència, reacció lenta, hiperactivitat, desatenció, pèrdua auditiva, dificultats d'aprenentatge i trastorns del moviment. 2. Causar anèmia 3. Suprimir la immunitat 4. Disminució de la gana, dolor abdominal inexplicable, vòmits, diarrea o excrements fluixos 5. Afectar l'absorció i utilització de minerals i vitamines. Conduint a la deficiència de calci, deficiència de zinc, deficiència de ferro, etc. |
<<: Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort
>>: Com tallar ous conservats sense que es caiguin
Moltes persones han de portar ulleres durant tot ...
L'escalada de muntanya és una activitat a l&#...
Què és Keurig? Keurig és un fabricant nord-americà...
La pell facial és la part del cos humà que s'...
Els texans són una de les peces més populars de l...
Ara és hivern i el temps es fa més fred dia a dia...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
Hi ha moltes maneres de conservar els bolets fres...
La diferència entre el gingebre torrat i el ginge...
A la vida, sempre hi ha reunions amb amics, famil...
Què és l'Institut Nacional de Recerca Científi...
L'espondilitis anquilosant és una malaltia re...
Avui en dia, moltes persones donen una gran impor...
Quan pateix onicomicosi, la gent buscarà diversos...
Què és el lloc web de Kroger Company? Kroger és un...