Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

De vegades, després de comprar ous en conserva, trobem que el líquid de l'ou és prim, no enganxós, de fet, és un fenomen relativament normal que es produeix principalment en el procés de cocció perquè esdevingui un ou conservat sòlid.

Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

Sí, pots menjar-te'ls. Alguns dels ous conservats comprats al mercat tenen clara d'ou molt solts i rovells suaus, pots optar per cuinar-los al vapor i després de cuinar-los. A l'hora de menjar, podeu submergir-lo en vinagre per neutralitzar l'alcalinitat dels ous conservats.

El principi de producció d'ous en conserva

En poques paraules, és utilitzar una solució alcalina per promoure la hidratació de proteïnes, de manera que els enllaços proteics es reorganitzen i es combinen per formar l'anomenada coagulació de proteïnes desnaturalitzades. Per descomptat, els ous en conserva els he menjat i tenen un bon gust, però crec que els ous de gallina són més valuosos que els ous d'ànec, i els ous es poden convertir en una varietat de plats nutritius i deliciosos s'utilitza a les pastes de rovell d'ou durant la Festa de la Mitja Tardor (que contenen rovells d'ou d'ànec), de manera que la majoria d'ells es fan ous en conserva.

Beneficis dels ous en conserva:

El contingut nutricional dels ous conservats és bastant similar al dels ous normals, i el procés de decapat ha sofert l'acció d'un àlcali fort, de manera que les proteïnes i els lípids es descomponen, facilitant la digestió i l'absorció, i també es redueix el contingut de colesterol.

Desavantatges dels ous en conserva:

1. Neurotoxicitat extremadament forta: el plom pot danyar el cervell i els nervis, provocant baixa intel·ligència, reacció lenta, hiperactivitat, desatenció, pèrdua auditiva, dificultats d'aprenentatge i trastorns del moviment. 2. Causar anèmia 3. Suprimir la immunitat 4. Disminució de la gana, dolor abdominal inexplicable, vòmits, diarrea o excrements fluixos 5. Afectar l'absorció i utilització de minerals i vitamines. Conduint a la deficiència de calci, deficiència de zinc, deficiència de ferro, etc.

<<:  Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort

>>:  Com tallar ous conservats sense que es caiguin

Recomanar articles

Com rentar les taques d'oli a la jaqueta

Quan hi hagi taques d'oli a la jaqueta, us re...

Quines fruites tenen un alt contingut de sucre?

Encara que a la vida diària, recomanem menjar més...

Què tal Father.net? Revisions de Father.com i informació del lloc web

Què és Father.net? Fathers.com és un lloc web d...

Com es porten les parelles feliços?

Moltes persones casades tenen problemes per porta...

Quin és el tractament eficaç per a la diarrea infecciosa?

La diarrea infecciosa és un problema que necessit...

Què tal Korn Ferry? Korn Ferry_Revisions i informació del lloc web de Korn Ferry

Què és Korn Ferry? Korn Ferry és una de les compan...

Com fer correctament la respiració abdominal

La salut de la respiració està directament relaci...

Com afrontar la por a la feina

Acaben de passar les vacances de la Festa de la P...

El sagnat gàstric causarà dolor d'estómac?

Hi ha molts motius per a l'hemorràgia gàstric...

Què tal en Yaesu? Revisió de Yaesu_Yaesu i informació del lloc web

Yaesu_Què és Yaesu? Yaesu és un fabricant d'eq...

Quins són els tractaments per als pòlips gastrointestinals?

Per a malalties com els pòlips gastrointestinals,...