Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

De vegades, després de comprar ous en conserva, trobem que el líquid de l'ou és prim, no enganxós, de fet, és un fenomen relativament normal que es produeix principalment en el procés de cocció perquè esdevingui un ou conservat sòlid.

Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

Sí, pots menjar-te'ls. Alguns dels ous conservats comprats al mercat tenen clara d'ou molt solts i rovells suaus, pots optar per cuinar-los al vapor i després de cuinar-los. A l'hora de menjar, podeu submergir-lo en vinagre per neutralitzar l'alcalinitat dels ous conservats.

El principi de producció d'ous en conserva

En poques paraules, és utilitzar una solució alcalina per promoure la hidratació de proteïnes, de manera que els enllaços proteics es reorganitzen i es combinen per formar l'anomenada coagulació de proteïnes desnaturalitzades. Per descomptat, els ous en conserva els he menjat i tenen un bon gust, però crec que els ous de gallina són més valuosos que els ous d'ànec, i els ous es poden convertir en una varietat de plats nutritius i deliciosos s'utilitza a les pastes de rovell d'ou durant la Festa de la Mitja Tardor (que contenen rovells d'ou d'ànec), de manera que la majoria d'ells es fan ous en conserva.

Beneficis dels ous en conserva:

El contingut nutricional dels ous conservats és bastant similar al dels ous normals, i el procés de decapat ha sofert l'acció d'un àlcali fort, de manera que les proteïnes i els lípids es descomponen, facilitant la digestió i l'absorció, i també es redueix el contingut de colesterol.

Desavantatges dels ous en conserva:

1. Neurotoxicitat extremadament forta: el plom pot danyar el cervell i els nervis, provocant baixa intel·ligència, reacció lenta, hiperactivitat, desatenció, pèrdua auditiva, dificultats d'aprenentatge i trastorns del moviment. 2. Causar anèmia 3. Suprimir la immunitat 4. Disminució de la gana, dolor abdominal inexplicable, vòmits, diarrea o excrements fluixos 5. Afectar l'absorció i utilització de minerals i vitamines. Conduint a la deficiència de calci, deficiència de zinc, deficiència de ferro, etc.

<<:  Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort

>>:  Com tallar ous conservats sense que es caiguin

Recomanar articles

Com distingir la part davantera i posterior de les lents de contacte

Moltes persones han de portar ulleres durant tot ...

Quins són els principals equipaments d'alpinisme?

L'escalada de muntanya és una activitat a l&#...

Què passa amb Keurig? Revisions de Keurig i informació del lloc web

Què és Keurig? Keurig és un fabricant nord-americà...

Quins són els mètodes de la cirurgia de reaparició de la pell facial?

La pell facial és la part del cos humà que s'...

Quins són alguns consells per netejar les taques d'oli als texans?

Els texans són una de les peces més populars de l...

Quins són els beneficis del vi negre

Ara és hivern i el temps es fa més fred dia a dia...

Com emmagatzemar bolets frescos durant molt de temps

Hi ha moltes maneres de conservar els bolets fres...

Quina diferència hi ha entre el gingebre torrat i el gingebre sec?

La diferència entre el gingebre torrat i el ginge...

Quin és el contingut d'alcohol en sang que es considera conduir ebri?

A la vida, sempre hi ha reunions amb amics, famil...

Com triar biològics per a l'espondilitis anquilosant?

L'espondilitis anquilosant és una malaltia re...

Com suavitzar l'onicomicosi, diversos tractaments senzills

Quan pateix onicomicosi, la gent buscarà diversos...