El mètode d'elaboració dels ous en conserva utilitza alguns ingredients com la calç viva, de manera que els ous en conserva preparats poden tenir el gust de llima, si aquest sabor és fort, en aquest moment, podeu afegir-hi la quantitat adequada de gingebre i vinagre, que pot compensar el gust fort de la llima o la salsa de llimona. el gust de llima es reduirà molt. Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort 1. Afegiu el gingebre i el vinagre i barregeu-ho bé. Després de barrejar el gingebre picat amb el vinagre, aboqueu-lo sobre els ous conservats a rodanxes i afegiu-hi una mica d'oli de sèsam. El vinagre neutralitza el gust alcalí dels ous en conserva i produeix una aroma especial d'ou en conserva. 2. Agafeu 2 ous en conserva i talleu-los a pètals per al seu ús posterior; 5 grams de coriandre picat, 10 grams d'all picat, 10 grams de cacauet triturat, 1 cullerada d'oli de xili, 1 cullerada de vinagre blanc, 2 culleradetes de salsa de soja i 1 cullerada de sucre fi es barregen uniformement per fer condiment. amb coriandre picat i cacauets triturats. 3. Suc de llimona/vinagre en remull: Abans de menjar, talleu-los a trossos, afegiu-hi suc de llimona o vinagre i deixeu-ho en remull en aigua durant uns 5 o 10 minuts. 4. Desodoritzar amb te i aigua salada: Afegiu aigua per bullir les fulles de te i la sal en una proporció d'1:10, filtreu els residus de te, renteu els ous conservats amb aigua neta i poseu-los en remull amb el te i l'aigua salada durant 10 a 30 dies. Els ous conservats en remull tenen un color més brillant i tenen un millor gust. 5. Mètode de cocció al vapor: Després de pelar l'ou conservat, poseu-lo en un recipient i coeu-lo al vapor a foc fort durant 2 o 3 minuts per reduir l'olor. 6. Mètode de blanqueig: Afegiu els ous conservats amb closca a l'aigua, afegiu-hi unes gotes de vinagre i deixeu-ho bullir. Després de refredar, pelar i condimentar. El més important per eliminar l'olor dels ous en conserva és utilitzar vinagre per neutralitzar l'olor de llima durant el procés d'elaboració. Es recomana no menjar massa quan mengeu, ja que és dolent per a la vostra salut. Com triar els ous en conserva : els que tenen la pell de color blanc grisenc, sense taques negres, sense esquerdes i les closques d'ou intactes són ous conservats de bona qualitat amb esquerdes que tindran una olor o pudor picant i estranya. Agafeu l'ou conservat a la mà i agiteu-lo al costat de l'orella. Poseu l'ou conservat al palmell de la mà i peseu-lo amb suavitat Si vibra molt, és de bona qualitat si no vibra, és de mala qualitat. Quan es veuen a través de la llum, els ous que són majoritàriament negres o marró fosc amb una petita part de color groc o vermell clar són ous d'alta qualitat que són majoritàriament marró groguenc i transparents són ous conservats immadurs. |
<<: Com pelar la llima de l'ou conservat
>>: Què fer si l'ou conservat és aquós per dins
La placenta prèvia és força perillosa per a les d...
Què és Annapurna Pictures? Annapurna Pictures és u...
Molta gent diu que la vasoangitis oclusiva és una...
Què és Canoe.com? Canoe.com és un proveïdor de mit...
La baixa taxa de supervivència dels espermatozoid...
La càpsula de llavor de cànem és un medicament d&...
Amb l'arribada de l'estiu calorós, aquest...
És possible que moltes persones hagin experimenta...
Què és Crest? Crest és una marca de cura bucal de ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Miyazaki ...
A la vida, les persones solen experimentar entumi...
Quan un nadó acaba de néixer, el seu cos és molt ...
Què és la Universitat de Sofia? La Universitat de ...
Si trobeu que el nas es torna sec i dolorós duran...
La canyella i l'escorça de cassia són condime...