Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort

Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort

El mètode d'elaboració dels ous en conserva utilitza alguns ingredients com la calç viva, de manera que els ous en conserva preparats poden tenir el gust de llima, si aquest sabor és fort, en aquest moment, podeu afegir-hi la quantitat adequada de gingebre i vinagre, que pot compensar el gust fort de la llima o la salsa de llimona. el gust de llima es reduirà molt.

Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort

1. Afegiu el gingebre i el vinagre i barregeu-ho bé.

Després de barrejar el gingebre picat amb el vinagre, aboqueu-lo sobre els ous conservats a rodanxes i afegiu-hi una mica d'oli de sèsam. El vinagre neutralitza el gust alcalí dels ous en conserva i produeix una aroma especial d'ou en conserva.

2. Agafeu 2 ous en conserva i talleu-los a pètals per al seu ús posterior;

5 grams de coriandre picat, 10 grams d'all picat, 10 grams de cacauet triturat, 1 cullerada d'oli de xili, 1 cullerada de vinagre blanc, 2 culleradetes de salsa de soja i 1 cullerada de sucre fi es barregen uniformement per fer condiment. amb coriandre picat i cacauets triturats.

3. Suc de llimona/vinagre en remull:

Abans de menjar, talleu-los a trossos, afegiu-hi suc de llimona o vinagre i deixeu-ho en remull en aigua durant uns 5 o 10 minuts.

4. Desodoritzar amb te i aigua salada:

Afegiu aigua per bullir les fulles de te i la sal en una proporció d'1:10, filtreu els residus de te, renteu els ous conservats amb aigua neta i poseu-los en remull amb el te i l'aigua salada durant 10 a 30 dies. Els ous conservats en remull tenen un color més brillant i tenen un millor gust.

5. Mètode de cocció al vapor:

Després de pelar l'ou conservat, poseu-lo en un recipient i coeu-lo al vapor a foc fort durant 2 o 3 minuts per reduir l'olor.

6. Mètode de blanqueig:

Afegiu els ous conservats amb closca a l'aigua, afegiu-hi unes gotes de vinagre i deixeu-ho bullir. Després de refredar, pelar i condimentar.

El més important per eliminar l'olor dels ous en conserva és utilitzar vinagre per neutralitzar l'olor de llima durant el procés d'elaboració. Es recomana no menjar massa quan mengeu, ja que és dolent per a la vostra salut.

Com triar els ous en conserva : els que tenen la pell de color blanc grisenc, sense taques negres, sense esquerdes i les closques d'ou intactes són ous conservats de bona qualitat amb esquerdes que tindran una olor o pudor picant i estranya.

Agafeu l'ou conservat a la mà i agiteu-lo al costat de l'orella.

Poseu l'ou conservat al palmell de la mà i peseu-lo amb suavitat Si vibra molt, és de bona qualitat si no vibra, és de mala qualitat.

Quan es veuen a través de la llum, els ous que són majoritàriament negres o marró fosc amb una petita part de color groc o vermell clar són ous d'alta qualitat que són majoritàriament marró groguenc i transparents són ous conservats immadurs.

<<:  Com pelar la llima de l'ou conservat

>>:  Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

Recomanar articles

Què puc posar al bany per blanquejar la meva pell?

El blanquejament de la pell és una recerca habitu...

Quins són els beneficis de les aigües termals a la tardor?

Els banys d'aigua termal són una bona manera ...

Quins són els efectes secundaris de l'ortodòncia?

L'ortodòncia és en realitat un terme professi...

Mètodes d'elaboració del vi

El vi és un vi negre molt famós. No només té un b...

La distròfia muscular afecta la intel·ligència?

Molta gent no està molt familiaritzada amb la mal...

Puc menjar ginseng vermell si tinc hipertensió? Quins són els efectes?

Els pacients hipertensos són especialment exigent...

El vidre de borosilicat és tòxic?

El vidre de borosilicat no és tòxic. Es fa princi...

Quin tipus de sabates són bones per viatjar a l'estiu?

Només quan les sabates que portes són còmodes i s...

Per què es produeixen mal de queixal, aquestes malalties en són la causa?

El mal de queixal no és una malaltia, però és rea...

Què tal The Sun? Ressenyes de The Sun i informació del lloc web

Què és el Sol? The Sun és un diari de petit format...

Quins són els efectes de les píndoles de Jianpi Yangshen?

Les persones s'enfronten a majors riscos per ...

Quins aliments són bons per dormir?

Una bona qualitat del son és crucial per a tothom...

Puc menjar gelatina de pell d'ase si tinc sucre en sang alt?

La gelatina de pell d'ase és un aliment habit...