A molta gent els agrada menjar ous en conserva, també coneguts com a ous de songhua. Quan s'acaben de fer els ous en conserva, es cobreixen amb calç per fora, el mètode és relativament senzill s suaument Eviteu pelar-lo directament amb les mans, que pot trencar fàcilment la closca de l'ou. Com pelar la llima de l'exterior de l'ou conservat : 1. Posar l'ou conservat en aigua i posar-lo en remull durant 30 minuts. 2. Al cap de 30 minuts, traieu els ous conservats. El fang s'ha suavitzat bàsicament amb aigua i es pot esbandir directament amb aigua i fregar-lo adequadament amb els dits. 3. Si encara us sembla una mica dur, podeu raspar-lo amb un ganivet, esbandir-lo amb aigua mentre es raspa, i d'aquí a una estona anirà bé. 4. Quan raspeu amb un ganivet, assegureu-vos de subjectar el ganivet i l'ou conservat en un angle de 30-45 graus i raspar-lo al llarg de la closca d'ou D'aquesta manera, no és fàcil trencar l'ou conservat. Com pelar un ou conservat: 1. Renteu la closca de l'ou conservat i peleu una obertura a l'extrem gran que sigui gairebé la mateixa mida que el diàmetre de l'ou. Feu el mateix amb la petita obertura de l'ou conservat ed, posa la boca cap a la petita obertura, assegurant-te de segellar tota l'obertura a la boca, i després bufa fort, de manera que tot l'ou conservat surti intacte de la closca. Com pelar un ou de Songhua Els ous en conserva de Songhua, també coneguts com a ous en conserva, ous canviats i ous embolicats en gris, són un producte tradicional d'ou amb sabor Han. El gust és fresc, suau i refrescant, i el color, l'aroma i el gust són únics. Les principals matèries primeres per fer ous en conserva són calç viva, àlcali pur, sal, te negre i cendres vegetals. Els ous conservats poden haver evolucionat a partir dels ous d'ànec salats registrats al "Qimin Yaoshu" de la dinastia Wei del Nord. El llibre que registra clarament els ous conservats és Zhuyushanfang Miscellaneous Works, que es va compilar l'any 17 de l'emperador Xiaozong de la dinastia Ming (1504). Els ous en conserva no només són estimats pels consumidors nacionals, sinó que també gaudeixen d'una gran reputació al mercat internacional. Després d'un processament especial, els ous conservats es tornaran foscos i brillants, amb dibuixos blancs, i sortirà una fragància especial quan l'oloreu. Després de l'evolució històrica, els ous en conserva i els ous d'ànec salats s'han convertit en els ous de sabor més populars al meu país, i a poc a poc s'ha anat formant el costum de menjar dos ous a la Festa del Barco del Drac. Cada vegada que arriba la Festa del Barco del Drac, a més de les tradicionals boles d'arròs, els ous d'ànec salats i els ous en conserva s'han convertit en bons regals per a familiars i amics! Com triar els ous en conserva: el color de la closca d'ou conservada és millor en blanc brut. Com més fosc és el color, pitjor serà la qualitat. Agafeu l'ou conservat a la mà i peseu-lo si podeu sentir la vibració, pessigueu els dos extrems amb els dits i agiteu-lo a prop de les orelles. Els ous conservats de bona qualitat no s'enganxaran al ganivet quan es tallen i la superfície tallada serà llisa. El rovell és de color verd degradat, mentre que la clara d'ou és d'un color verd te translúcid. Comparteix amb tothom tota la informació sobre com pelar ous en conserva. |
>>: Què fer si l'ou conservat té un sabor de llima massa fort
Moltes persones sovint se senten febles per tot a...
Què és el lloc web de Moscow Defense Digest? Mosco...
El problema més comú que es troba després de dona...
Les dades rellevants mostren que en els darrers a...
Què és Coursera? Coursera és un lloc web que ofere...
Molta gent sap que l'acne a la cara pot ser c...
El vi de cuina és un vi de sabor molt suau amb un...
Les tensions musculars del braç són molt freqüent...
Què és E-Mart? Emart és un supermercat integral a ...
L'encefalitis és una malaltia inflamatòria En...
El ritme ocupat i estressant de la vida moderna h...
Moltes persones tindran malsons i suors nocturns ...
Què és el lloc web de la Universitat d'Oslo? L...
Molts dels nostres amics experimenten secreció na...
En la definició tradicional, la llavor de coix s&...