Com tallar ous conservats sense que es caiguin

Com tallar ous conservats sense que es caiguin

Quan normalment fem servir ous en conserva per fer alguns plats freds, trobem que quan tallem els ous en conserva amb un ganivet, si no els tallem bé, els ous conservats es tallaran a trossos, especialment alguns ous conservats són ous en conserva de nucli suau, que serà més difícil de tallar, de fet, en aquest moment, no hi haurà cap problema amb l'aigua ganivet per escalfar una mica el ganivet i després tallar-lo. D'una banda, l'ou conservat no és fàcil de trencar, i també pot garantir que el rovell de l'ou no s'enganxi al ganivet.

Com tallar l'ou en conserva sense que quedi podrit Mètode 1: Si voleu menjar ous en conserva suaus: Cal preparar: un ganivet, bullint aigua. Mètode: 1. Peleu primer la closca de l'ou conservat. 2. Aboqui aigua bullint sobre el ganivet. 3. Utilitzeu la part posterior d'un ganivet calent per tallar l'ou conservat, i el rovell d'ou no s'enganxarà. Val la pena assenyalar que per tal de tallar bé l'ou conservat, cal tornar a abocar aigua bullint a la part posterior del ganivet després de tallar unes quantes vegades. Mètode 2: Si no tens cap requisit per al rovell de l'ou en conserva: 1. Pela l'ou en conserva. 2. Remullar l'ou conservat directament en aigua bullint durant 1 minut. 3. Utilitzeu un ganivet per tallar-lo a trossos El rovell d'ou es solidificarà a causa de la calor i no es desfà al tallar. Com tallar ous en conserva sense enganxar-se al ganivet Consells per tallar ous en conserva sense enganxar-se al ganivet

Com es fa l'ou en conserva?

1. Materials per fer ous en conserva sense plom : 40 ous d'ànec, 360 kg de calç viva, 140 g d'àlcali pur, 160 g de sal de taula, 20 g de te negre en pols i 10 g de clorur fèrric. Bullir 0,5 kg d'aigua i 20 g de pols de te negre i filtrar-los, i posar el filtrat en un recipient, afegir cal viva, àlcali pur, sal, clorur fèrric i 1,9 kg d'aigua al filtrat, remenar-lo correctament i filtrar-lo després de reaccionar completament. objecte pesat per evitar que l'ou quedi exposat a la superfície líquida, traieu-lo després de l'escabetx durant unes dues setmanes, assequeu-lo a l'aire i emmagatzemeu-lo a temperatura ambient durant dues setmanes, madurarà en un ou conservat amb bon sabor. 2. Materials per fer ous en conserva : 5 kg d'ous, 150 g d'àlcali comestible, 200 g de calç viva, 500 g de cendres de fusta, 300 g de sal gruixuda, 500 g de loess, 150 g de fulles de te negre i 1200 g d'aigua. Bulliu les fulles de te a l'aigua del te, aboqueu-les en una conca amb cal viva, àlcali i sal mentre encara està calenta, espereu fins que la temperatura baixi dels 30 ℃, afegiu-hi el loess i remeneu-ho uniformement, finalment afegiu-hi cendra de fusta per fer una pasta de consistència adequada per al seu ús posterior, poseu-los ous frescos qualificats a la pasta i torneu-los amb un pa d'arròs gruixut; o serradures, enrotlleu-los i, després d'enganxar-hi una capa de segó, poseu-los un a un en un pot i tanqueu-lo hermèticament en un ambient d'uns 25 ℃ durant 15 a 20 dies. El millor és inspeccionar els fruits amb 2 o 4 dies d'antelació abans d'obrir el dipòsit. Si estan madurs, treure'ls, assecar-los i guardar-los. Com tallar ous en conserva sense enganxar-se al ganivet Consells per tallar ous en conserva sense enganxar-se al ganivet

3. Per fer ous en conserva sense fang , afegiu 2 kg d'aigua, 10 g de fonoll, 20 g de pebre i 100 g de te negre en una olla, bulliu durant 5 minuts i, a continuació, retireu-lo de l'olla i, després que estigui completament dissolt, afegiu-hi una mica de fulles de pi. Col·loqueu 50 ous d'ànec o de gallina nets en un recipient de porcellana i aboqueu el líquid de remull refredat al recipient d'ou, assegurant-vos que els ous estiguin completament submergits. Si no hi ha prou líquid, afegiu-hi una mica d'aigua bullida. A continuació, el contenidor es tanca durant 10 a 14 dies. Treure i assecar durant 4 a 5 dies. El resultat són ous conservats sense fang.

<<:  Què fer si l'ou conservat és aquós per dins

>>:  La diferència entre la mel de Xizhou i el meló Hami

Recomanar articles

Quines precaucions s'han de tenir en compte a l'hora d'extraure una dent?

La salut bucodental és un problema que preocupa m...

Els peus són el "baròmetre" del cos humà. Compte amb aquests 13 petits canvis

Tothom pot veure els canvis en la seva salut físi...

La deficiència renal provocarà micció freqüent?

La deficiència renal és una malaltia molt greu qu...

Què tal Kaepa? Comentaris de Kaepa i informació del lloc web

Què és Kaepa? Kaepa és una marca esportiva nord-am...

Què tal WeMakePrice? Revisió de WeMakePrice i informació del lloc web

Què és WeMakePrice? WeMakePrice és un dels llocs w...

A quin departament he d'anar per al dolor de còccix?

Hi ha moltes raons per al dolor de còccix Abans d...

Quins són els perills de la pressió arterial baixa?

En realitat hi ha molts pacients que pateixen hip...

L'excés de cera de les orelles causarà tinnitus? Així és com és

De vegades, tothom sent que té massa cerumen i vo...

Com tractar els vasos sanguinis anormals

La malformació vascular és una malaltia causada p...

Què tal Electrolux? Revisions d'Electrolux i informació del lloc web

Què és Electrolux? Electrolux és un fabricant d...

Quines són les vies de transmissió de la febre aftosa de mans?

Com es transmet la malaltia de mans, peus i boca:...

Què he de fer si em cremen les mans tallant pebrots picants?

A la vida diària, el pebrot és un condiment comú....