L'olla a pressió elèctrica, com a eina de cuina d'ús habitual, crec que tothom la coneix, perquè l'olla a pressió elèctrica és fàcil d'utilitzar i consumeix menys electricitat, és convenient cuinar i és molt estimada per a gairebé totes les famílies. Parlem de com utilitzar l'olla a pressió elèctrica. 1. Abans d'utilitzar, primer comproveu si el forat del tub d'escapament no està obstruït i, a continuació, poseu el menjar a l'olla, però el menjar no ha de superar els 4/5 de la capacitat de l'olla. A continuació, col·loqueu la tapa i gireu-la en el sentit de "tancar" indicat per la fletxa de la tapa fins que les dues nanses se superposin completament. (PD: els aliments que s'expandeixen fàcilment a l'aigua no han de superar les 3/5 de l'alçada de l'olla interior; el menjar i l'aigua no han de ser inferiors a 1/5 de l'alçada de l'olla interior.) *La capacitat màxima de cocció d'arròs per a 4L, 5L i 6L és de 8 tasses, 10 tasses i 12 tasses respectivament. *1 tassa d'arròs amb 1 tassa d'aigua. Els usuaris poden ajustar la quantitat d'aigua segons diferents qualitats d'arròs i gustos personals. *La capacitat de la tassa de mesura és de 180 ml 2. Col·loqueu l'olla interior a l'olla exterior: abans de posar-la, netegeu l'olla interior i la placa d'escalfament. No s'han de posar residus a l'olla exterior i la superfície de la placa d'escalfament, gireu suaument l'olla interior cap a l'esquerra i la dreta per garantir un bon contacte entre l'olla interior i la placa de calefacció. 3. Quan tanqueu la tapa, comproveu si l'anell de tancament s'ha col·locat a l'anell d'acer a l'interior de la tapa, gireu l'anell de tancament cap a l'esquerra i la dreta per posar-lo de manera lliure i uniforme sobre l'anell d'acer, a continuació, gireu la tapa en sentit contrari a la posició de la sivella i escolteu un "clic". Quan veieu que el vapor es descarrega constantment del tub d'escapament, fixeu la vàlvula limitadora de pressió al tub d'escapament. No s'ha d'afegir cap altre pes a la vàlvula limitadora de pressió i no s'ha de substituir per cap altra cosa. Les instruccions tenen regulacions específiques sobre el temps de cocció al vapor i de cocció de diversos tipus d'aliments, que s'han de seguir estrictament. No es pot ampliar arbitràriament per evitar accidents. (PS: col·loqueu la vàlvula limitadora de pressió i alliberament d'aire, gireu la vàlvula limitadora de pressió i alliberament d'aire a la posició de "segellat" i comproveu si cau la vàlvula de flotador. La vàlvula de flotador cau abans d'escalfar-la.) 4. Enceneu l'alimentació i s'encén la llum de reforç. (Si no s'estableix el temps de retenció, la llum de reforç s'il·luminarà una estona i després s'apagarà i la llum de retenció s'il·luminarà, indicant que el dispositiu està en estat de retenció.) 5. Establiu el temps de retenció de pressió segons el menjar. (Consulteu la "Guia de cuina" per configurar el temps de retenció de la pressió) Només entenent l'ús correcte de l'olla a pressió elèctrica podreu fer plats deliciosos! |
<<: Somni profund, així ho entens
>>: Puc menjar algues si tinc insuficiència renal 5 tipus d'aliments que tonifiquen els ronyons?
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
Si voleu eliminar el greix visceral, definitivame...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Pel que fa a l'aigua floral, la primera reacc...
American Ryder Logistics Company_Què és el lloc we...
Els mosquits a l'estiu no només ens fan patir...
Molta gent creu que la paranoia i l'esquizofr...
Què és el lloc web de Valero Energy? Valero Energy...
El remull dels peus és una bona manera de manteni...
La pèrdua de pes és molt important tant per a les...
Hi ha moltes malalties habituals a la vida. Els s...
Què és el lloc web de Wynn Resorts? Wynn Resorts é...
A causa dels ajustats horaris de treball i d'...
Les persones que veuen sovint drames coreans o ta...
A la vida diària, molta gent odia rentar la roba ...