El menjar és la primera necessitat de les persones Menjar és una cosa que s'ha de fer cada dia. Un bon menjar pot estimular la gana de les persones, augmentar la seva ingesta d'aliments i fer que treballin amb més energia. L'editor vol recordar-vos que en sofregir cogombres, enciams i altres verdures verdes, renteu-los i talleu-los, espolseu-los una mica de sal i barregeu-los, deixeu-los marinar uns minuts, controleu la humitat i després sofregiu-los, per tal que quedin cruixents, tendres i fresques. 1. Llesques de vedella sofregits: abans de sofregir les rodanxes de vedella, diluïu la farina amb cervesa, aboqueu-la sobre les rodanxes de vedella, barregeu-ho bé i deixeu que l'enzim de la cervesa descompongui la proteïna per augmentar la tendresa de la vedella. 2. Llesques de porc sofregits: Poseu la carn tallada en un colador i sacsegeu-la unes quantes vegades en aigua bullint, quan la carn acabi de canviar de color, escorreu l'aigua i fregiu-la en una paella en uns 3 o 4 minuts i quedarà tendra i deliciosa. 3. Ronyó sofregit: Després de tallar el ronyó, afegiu-hi una mica de vinagre blanc i poseu-lo en aigua durant 10 minuts. El ronyó s'inflarà i no tindrà sang. 4. Fetge de porc sofregit: abans de sofregir el fetge de porc, remulleu-lo amb una mica de vinagre blanc i després esbandiu-lo amb aigua neta. El fetge de porc fregit té un gust particularment bo. 5. Gambes al sofregit: abans de fregir les gambes, les podeu escaldar amb aigua bullint remullada amb canyella. 6. Gambes sofregits: poseu les gambes en un bol, afegiu-hi sal refinada i 1,5 grams d'àlcali comestible en pols per cada 250 grams de gambes, fregueu-les lleugerament amb les mans una estona, remulleu-les amb aigua neta i després renteu-les amb aigua neta. Les gambes fregides són transparents, tendres i fresques. 7. Ous remenats: Bateu els ous en un bol, afegiu-hi una mica d'aigua tèbia i remeneu-ho bé, aboqueu-ho a una paella i fregiu-hi una mica de vi mentre es fregeixen. 8. Com cuinar el peix sense trencar-lo Abans de cuinar, fregiu el peix en una paella. Per exemple, quan es fregeixen filets de peix, s'han de recobrir amb una fina capa de midó abans de fregir-los. En fregir, assegureu-vos que la temperatura de l'oli sigui alta en lloc de baixa. 9. Com fer que les verdures del sofregit siguin cruixents i tendres: Quan sofregim cogombres, enciams i altres verdures, renteu-les i talleu-les, tireu-les una mica de sal i barregeu-les uns minuts, controleu la humitat i després sofregiu-les perquè quedin cruixents, tendres i fresques. 10. S'aconsella afegir farina i vi a l'hora de fregir ceba. Submergeu les cebes picades en una mica de farina seca i fregiu-les fins que estiguin daurades, cruixents i tendres i delicioses. A l'hora de sofregir la ceba, afegiu-hi una mica de vi blanc per evitar que es cremin. |
<<: Quins són els aliments que nodreixen el cervell 5 d'ells et donaran el millor efecte?
>>: Com conservar els crancs de mar? Ensenyeu-vos cinc mètodes
Els joves d'avui en dia prefereixen menjar un...
Què és el St Mary's College? Saint Mary's ...
Estem obligats a tenir somnis estranys, mentre en...
El càncer de pulmó és un símptoma provocat per le...
Enfadar-se és una manifestació de la calor corpor...
Les taques d'oli tossudes són una cosa que la...
Quan es tracta de paràsits com els polls, probabl...
La picor a tot el cos és una condició que moltes ...
Algunes dones que necessiten donar el pit després...
Què és el lloc web de Nyasa Times? Nyasa Times és ...
Les tovalloletes humides han entrat cada cop a mé...
Quin és el lloc web de l'Associació de Dones R...
A les nostres vides, hi ha diversos estris de cui...
El son humà té el seu propi mecanisme inherent i ...
Què és el lloc web de Evening News? Iltalehti és e...