Els crancs de mar són rics en proteïnes, vitamines i altres oligoelements, i tenen un valor nutricional molt alt. És molt beneficiós menjar-los regularment. Si en compres massa, només cal posar els crancs frescos a la nevera i congelar-los durant una setmana aproximadament. 1. Quins nutrients té el cranc de mar? El cranc de mar és una espècie de cranc de natació, i el seu valor nutricional és relativament alt. Cada 100 grams de cranc de mar conté 12,2 grams de proteïnes, 1,6 grams de greix i 0,9 grams d'hidrats de carboni al, especialment per a persones amb cossos més febles. En la medicina tradicional xinesa, el cranc de mar també és un aliment tònic amb efectes significatius. s que el cranc de mar "resol els nusos i dispersa la sang, cura les nafres de laca, nodreix els tendons i reposa el qi". Els crancs de mar tenen efectes de neteja de calor significatius si hi ha un foc excessiu al cos, és molt adequat menjar alguns ingredients frescos com els crancs de mar. A més, els crancs de mar tenen els efectes de nodrir els ossos i la medul·la, nodrir els tendons i activar la circulació sanguínia, beneficiant les extremitats, nutrint el fetge i, com ara, la reposició de la sang i la malaltia. dolor lumbar i a les cames, i artritis reumatoide. 2. Com conservar els crancs de mar Mètode 1: la forma més habitual de conservar els crancs és lligar-los tots per evitar que s'arrosseguen, després col·locar-los en una caixa d'escuma i posar-los a la nevera amb una quantitat adequada de gel. Mètode 2: poseu crancs frescos directament a la nevera i congeleu-los durant una setmana aproximadament. Mètode tres: poseu el cranc a una banyera i afegiu-hi una mica d'aigua, ja que la paret de la banyera és relliscosa, no pot sortir. Mètode 4: Prepareu un pot, poseu una mica de fang humit al fons del pot i tanqueu la boca del pot amb espigues de blat. Aquest és un mètode molt antic per emmagatzemar crancs, podeu provar-ho. Mètode 5: Poseu el cranc en una galleda i afegiu-hi aigua a la meitat de l'alçada del cranc per mantenir-lo humit Cobriu-lo amb una taula de tallar, deixant uns buits perquè el cranc no escapi i el cranc pugui respirar. |
<<: Com fregir les verdures per fer-les més fragants
>>: Què és Sophora japonica? De fet, té aquest efecte
Aixecar els malucs i aprimar els braços és el som...
En la vida diària, moltes persones són propenses ...
Després de comprar un parell de sabates, sovint n...
Poques persones mengen fulles de moniato perquè p...
Quin és el lloc web del National Bank of Pakistan?...
Parlant de la malaltia del fred, crec que moltes ...
El siringoma és un tumor benigne comú a la vida d...
Per enfortir el yang, el ronyó i l'esperma, a...
Envermelliment, inflor i picor causats per les al...
Quina és la pàgina web del Conservatori de Música ...
La brutícia de les sabates és molt molesta perquè...
Segons els experts, el consum d'esperma mascu...
Els alcalífils també són una de les cèl·lules que...
La mesura de l'hematocrit ajuda a entendre l&...
Realment pot desintoxicar la suor? La majoria de ...