Per a la gent del sud, es pot dir que Guilinggao és un aliment comú. Menjar Guilinggao pot afavorir el metabolisme i eliminar la calor i reduir el foc. Al mateix temps, com que és un aliment baix en calories i greixos, també pot tenir un cert paper en la regulació dels lípids i el sucre en la sang. 1. La gent del sud, especialment la de Guangdong i Guangxi, està molt familiaritzada amb Guilinggao, però la gent del nord en menja poques vegades. Tot i que ara els aliments enllaunats són habituals als supermercats del nord, la majoria de la gent encara no sap com menjar-los ni quins efectes poden tenir. 2. De fet, hi ha molts beneficis de menjar Guilinggao. Està fet a partir d'una varietat d'herbes medicinals xineses i ha estat utilitzat com a aliment medicinal per la gent durant molt de temps. Menjar-lo pot promoure el metabolisme, eliminar la calor i reduir el foc, humitejar els pulmons i alleujar la tos, i també pot embellir la pell i nodrir el yin i enfortir els ronyons. Menjar-lo també pot ajudar a millorar símptomes com el mal de coll, les hemorroides, la calor espinosa i el restrenyiment. La investigació nutricional moderna ha descobert que la gelatina de tortuga conté una varietat de polisacàrids i aminoàcids actius, és baixa en calories, greixos i colesterol i pot regular els lípids i el sucre en sang. 3. Guilinggao és negre i lleugerament transparent. Es va produir per primera vegada a Wuzhou, Guangxi. És un aliment saludable fet de tortuga de bec de falcó i ñame salvatge com a ingredients principals, amb regalèssia, dàtils vermells, fulles de morera, lligabosc, mel, crisantem, etc. En el passat, les botigues de te d'herbes de Guangdong sovint criaven unes quantes tortugues davant d'elles per atraure clients. Tanmateix, la major part de la gelatina de tortuga que es ven ara utilitza cola de tortuga en lloc de tortugues daurades salvatges i closques de tortugues fresques, o tritura closques de tortugues en pols i les bull amb ñame salvatge i dotzenes d'herbes medicinals xineses. 4. Guangdong és una regió plujosa i humida amb hiverns càlids i estius calorosos, per tant, la gent de Guangdong que s'apropa a eliminar la calor, desintoxicar, eliminar la humitat i eliminar la calor sovint menja Guilinggao. Tot i que el nord no és tan humit i calent com el sud, menjar massa fregit o picant pot provocar mal de coll. Menjar-ne en el moment adequat pot ajudar a eliminar la calor acumulada al cos humà i alleujar malalties com el mal de coll i els refredats causats pel canvi climàtic. 5. Hi ha més de 10 sabors de Guilinggao, i els més populars són el sabor original i el sabor del te amb llet. La gelatina de tortuga original té un gust una mica amarg. Serà molt millor si es barreja amb suc de mel, llet de coco, llet condensada o alguna fruita. La manera de menjar guiling en pols és barrejar-la en una pasta amb aigua tèbia, després abocar-hi aigua bullint i, després de refredar, afegir mel, sucre o llet condensada abans de menjar. Podeu fer-ne més quan fa calor i refredar-lo a la nevera. Tindrà un millor gust, però les persones embarassades no haurien de menjar massa. |
<<: Quina diferència hi ha entre la lesió del puny dels rotadors i l'espatlla congelada?
>>: Introducció a les funcions importants dels pulmons en el cos humà
Tothom està familiaritzat amb la loció corporal. ...
Què és el lloc web del Departament d'Educació ...
Ja fa més de dos mil anys, els antics xinesos ten...
Moltes persones han experimentat una inflor facia...
Què és la Universitat Aeroespacial de Corea? La Un...
Moltes persones volen aconseguir l'objectiu d...
L'estenosi lumbar és una malaltia mèdica molt...
El foc excessiu del fetge és un símptoma relativa...
Què és el lloc web del govern mongol? Aquest lloc ...
La Rhodiola rosea és relativament desconeguda per...
La còrnia és la part més important de l'ull. ...
Què és My Car Forum? MyCarForum és un famós fòrum ...
Hi ha gent que diu que no hi ha dones lletges al ...
Ara, amb la millora de la nostra vida diària, es ...
Què és Janssen-Fritsen? Janssen-Fritsen Gymnastics...