El vi negre és molt comú, i té un sabor únic, també cal triar diferents aliments, per tal de millorar l'encant del vi negre a l'hora de tastar-lo, no és molt difícil de fer, però com més llarg és el vi negre, més únic és el gust, i també és estimat per moltes persones. Com obrir el vi negre sense llevataps Per tal de conservar bé el vi negre s'acostumen a triar els taps per conservar-lo bé. Com obrir vi negre sense llevataps: Primer, talleu el tap de l'ampolla, agafeu un tros de tela i esteneu-lo a la paret, agafeu l'ampolla a la mà i colpeu suaument el drap a la paret amb el fons de l'ampolla. En segon lloc, talleu el tap de l'ampolla, netegeu la boca i el suro de l'ampolla i premeu lentament el suro en la direcció oposada, és a dir, premeu-lo a l'ampolla. L'ampolla no es trencarà mai perquè, a diferència d'altres begudes carbonatades, les ampolles de vi negre estan especialment tractades i no es trencaran per la pressió que apliqueu. Però, tot i així, aneu amb compte de no fer servir massa força i premeu-la lentament per evitar accidents. Els anteriors són només mètodes d'emergència. El millor és utilitzar un obridor d'ampolles professional i el mètode correcte per obrir l'ampolla. En termes generals, la forma estàndard d'obrir una ampolla és: Pas 1: utilitzeu un ganivet per tallar la tapa de goma al llarg de la protuberància circular de la boca de l'ampolla. Aneu amb compte de girar les mans, no l'ampolla, si es tracta de vi vell, hi haurà sediments normals al fons de l'ampolla, i girar l'ampolla farà que el sediment surti. Aneu amb compte quan manipuleu els taps d'ampolles de llauna, ja que sovint deixen vores afilades que poden resultar incòmodes si els toqueu accidentalment amb les mans. Els vins produïts en alguns països tindran cintes d'obertura a les boques de les ampolles. En aquest cas, és fàcil, només cal treure la cinta. El segon pas és utilitzar una estovalla per eliminar la pols de la boca de l'ampolla. Si trobeu floridura a la part superior del suro, no us espanteu. Una mica de floridura és normal i no vol dir que el vi estigui malmès. Si es tracta d'una ampolla antiga amb tapa de plom, vés amb especial cura, perquè una petita quantitat de vi filtrat reaccionarà amb el plom formant sals de plom tòxiques. Pas 3: Aneu amb compte d'inserir la punta del trepant de cargol al centre del suro (si s'insereix a la vora, pot ser que el suro es trenqui fàcilment o que caiguin fragments de fusta al vi) i després foreu el suro en el sentit de les agulles del rellotge. Si utilitzeu un obridor de vi en forma de papallona, quan es fora el cargol, les nanses dels dos costats s'eleven quan arribin a la part superior, premeu les dues nanses al mateix temps i sortirà el suro. Si utilitzeu un tornavís professional "Amic del cambrer", aneu amb compte de no perforar el cargol sencer al suro, sinó de deixar un anell, perquè perforar fins al final farà que caiguin fragments de suro al vi. Després de perforar el suro, col·loqueu el punt de suport metàl·lic a la boca de l'ampolla, agafeu l'espatlla de l'ampolla amb una mà i el mànec del tornavís amb l'altra, aixequeu-lo i el suro sortirà. Si és un suro llarg de fusta, podeu perforar-hi un altre anell quan estigui a la meitat i després aixecar-lo. Pas 4: Després d'obrir l'ampolla, netegeu la boca de l'ampolla amb un tovalló i aboqueu uns 30 ml de vi per comprovar si el vi és normal o no. Si esteu en un restaurant, primer heu d'abocar-lo perquè el convidat ho provi, i també heu de posar el suro estirat en un plat petit i lliurar-lo al convidat perquè ho vegi. Si es tracta de vi vell, heu de canviar l'ampolla amb antelació, en cas contrari, els residus s'abocaran a la copa de vi i afectaran el vostre gaudi. A través de la introducció anterior, tenim una mica de comprensió de com obrir vi negre sense un llevataps. Per tant, en obrir vi negre, podeu seguir el mètode anterior. Tanmateix, cal tenir en compte que en obrir vi negre no podeu optar per fer-ho de manera casual, ja que això causarà grans danys al vi. |
<<: Per què se't pelen els llavis? ? Sabies?
>>: La pell de poma és un bàlsam labial natural
Les persones modernes tenen molta por del càncer ...
Una vegada més, vaig pensar en la cançó: "Si...
Les amígdales es troben a la faringe oral humana....
Em pregunto si mai heu sentit parlar de la malalt...
Què és LATAM Airlines Group? LATAM Airlines Group ...
La debilitat a les extremitats pot ser una manife...
Què és el lloc web d'Actelion? Actelion és una...
Què és el lloc web de la revista Fortune? La revis...
Un gra carnós, com el seu nom indica, és un gran,...
Què és l'educació McGraw-Hill? McGraw-Hill Edu...
La condició de pressió arterial baixa no es pot i...
La sudoració a l'estiu és un fenomen fisiològ...
La fractura del coccígea provoca problemes en els...
Què és el lloc web del govern de Kazakhstan? Aques...
Si es troba el tracoma, s'ha de buscar un tra...