El raïm es pot menjar amb la pell És nutritiu?

El raïm es pot menjar amb la pell És nutritiu?

La majoria de la gent està familiaritzada amb el raïm. Menjar raïm durant la pèrdua de pes és molt eficaç. Molta gent vol saber si el raïm es pot menjar amb la pell. En general, el raïm es pot menjar amb la pell, però la pell té un gust una mica astringent.

1. Les pells del raïm són comestibles

Quan la gent menja raïm, acostuma a menjar la pell del raïm sense llavors amb la pell, i escopir la pell d'altres raïms perquè la pell és astringent, però des del punt de vista nutricional, no s'ha d'escopir la pell del raïm després de menjar-los, això és perquè la pell del raïm conté més resveratrol que la polpa i les llavors. A més, cal destacar que la majoria del raïm que hi ha actualment al mercat té residus de pesticides, per la qual cosa el raïm s'ha de netejar abans de menjar-lo amb la pell El millor és esbandir amb aigua, amb detergent que pugui eliminar de manera efectiva els components de pesticides, i rentar-lo durant més de dos minuts.

2. La pell del raïm pot protegir el cor

El cor és la condició principal per mantenir el funcionament normal de diverses funcions del cos humà. La seva funció principal és mantenir la sang a tot el cos en un estat de circulació suau i generar energia mitjançant el batec per transportar contínuament la sang i l'oxigen a les extremitats del cos. Per tant, el cor té un paper important en la salut humana, per la qual cosa és urgent protegir el cor.

Les pells de raïm contenen una substància semblant al llautó, que, després de ser ingerida pel cos humà, pot promoure eficaçment l'augment continu de la proteïna adiposa d'alta densitat a la sang, reduint així molt la producció de colesterol a la sang. Això té un efecte excel·lent en la prevenció de l'arteriosclerosi i la protecció del cor.

3. Endarrerir l'envelliment

El temps passa volant i la nostra aparença envelleix. Tothom espera mantenir el seu bonic aspecte. Per tant, menjant raïm amb la pell, podem retardar de manera efectiva el procés d'envelliment. La pell del raïm conté un ingredient ric per embellir la pell: antocianina. Aquesta substància pot tenir un bon paper antioxidant, protegir la pell dels radicals lliures i mantenir l'elasticitat de la pell.

<<:  Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal

>>:  Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?

Recomanar articles

Símptomes de la uretritis crònica, hi ha tants perills

La uretritis crònica és extremadament freqüent a ...

8 causes inesperades del mal alè

El mal alè està estretament relacionat amb la die...

Què causa l'acne al coll

L'acne és el problema de la pell més comú que...

Què he de fer si l'orella esquerra està plena d'aigua i no sento res?

Què he de fer si m'entra aigua a les orelles ...

Com triar el longan sec

El Longan és una fruita subtropical, produïda pri...

Com tractar l'hèrnia discal lumbar i la protuberància?

La malaltia del disc lumbar és una malaltia relat...

Què causa la boca seca i el mal de coll? Què fer?

A l'estiu, tothom sua amb freqüència, cosa qu...

Quins són els perills dels raigs ultraviolats per al cos humà

Els raigs ultraviolats són un tipus de llum molt ...

Com rentar la tinta

Quan van a l'escola, sobretot quan entren en ...

Per què es produeix la rigidesa del coll?

Es pot dir que el fenomen de la rigidesa del coll...

Quins són els efectes i les funcions de la pols de llavors de raïm?

La pols de llavors de raïm és un aliment comú a l...

El dany de l'àcid salicílic en el tractament de l'acne

Es pot dir que els cosmètics són les coses més mà...

alerta! 12 mals hàbits que et fan "fàcil de cansar"

En la societat moderna d'alta pressió i ritme...

Quina diferència hi ha entre la incrustació de fils nano-sense traça?

Hi ha tres mètodes principals per a la cirurgia d...