La majoria de la gent està familiaritzada amb el raïm. Menjar raïm durant la pèrdua de pes és molt eficaç. Molta gent vol saber si el raïm es pot menjar amb la pell. En general, el raïm es pot menjar amb la pell, però la pell té un gust una mica astringent. 1. Les pells del raïm són comestibles Quan la gent menja raïm, acostuma a menjar la pell del raïm sense llavors amb la pell, i escopir la pell d'altres raïms perquè la pell és astringent, però des del punt de vista nutricional, no s'ha d'escopir la pell del raïm després de menjar-los, això és perquè la pell del raïm conté més resveratrol que la polpa i les llavors. A més, cal destacar que la majoria del raïm que hi ha actualment al mercat té residus de pesticides, per la qual cosa el raïm s'ha de netejar abans de menjar-lo amb la pell El millor és esbandir amb aigua, amb detergent que pugui eliminar de manera efectiva els components de pesticides, i rentar-lo durant més de dos minuts. 2. La pell del raïm pot protegir el cor El cor és la condició principal per mantenir el funcionament normal de diverses funcions del cos humà. La seva funció principal és mantenir la sang a tot el cos en un estat de circulació suau i generar energia mitjançant el batec per transportar contínuament la sang i l'oxigen a les extremitats del cos. Per tant, el cor té un paper important en la salut humana, per la qual cosa és urgent protegir el cor. Les pells de raïm contenen una substància semblant al llautó, que, després de ser ingerida pel cos humà, pot promoure eficaçment l'augment continu de la proteïna adiposa d'alta densitat a la sang, reduint així molt la producció de colesterol a la sang. Això té un efecte excel·lent en la prevenció de l'arteriosclerosi i la protecció del cor. 3. Endarrerir l'envelliment El temps passa volant i la nostra aparença envelleix. Tothom espera mantenir el seu bonic aspecte. Per tant, menjant raïm amb la pell, podem retardar de manera efectiva el procés d'envelliment. La pell del raïm conté un ingredient ric per embellir la pell: antocianina. Aquesta substància pot tenir un bon paper antioxidant, protegir la pell dels radicals lliures i mantenir l'elasticitat de la pell. |
<<: Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal
>>: Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?
Què és La Prairie? La Prairie és la marca de cura ...
Els sufocs i suors nocturns són un dels símptomes...
Què és Dogpile? Dogpile és un famós motor de cerca...
Hi ha molts tipus de medicaments i no els podeu t...
A mesura que augmenta la pressió de la vida, cada...
Què és el lloc web de l'Organització Trump? L&...
Si tens placa dental, causarà mal alè, que serà e...
La gasa de vaselina s'utilitza principalment ...
La púrpura de Henoch-Schönlein és familiar per a ...
La sequedat dels llavis és un fenomen comú causat...
Què és el lloc web d'IKEA? IKEA és una empresa...
Alguns amics tenen alguns malentesos sobre les br...
L'estómac té quatre enemics mortals Sota la d...
La roba coberta de taques d'oli és un problem...
A molts amics els agrada especialment menjar gamb...