La majoria de la gent està familiaritzada amb el raïm. Menjar raïm durant la pèrdua de pes és molt eficaç. Molta gent vol saber si el raïm es pot menjar amb la pell. En general, el raïm es pot menjar amb la pell, però la pell té un gust una mica astringent. 1. Les pells del raïm són comestibles Quan la gent menja raïm, acostuma a menjar la pell del raïm sense llavors amb la pell, i escopir la pell d'altres raïms perquè la pell és astringent, però des del punt de vista nutricional, no s'ha d'escopir la pell del raïm després de menjar-los, això és perquè la pell del raïm conté més resveratrol que la polpa i les llavors. A més, cal destacar que la majoria del raïm que hi ha actualment al mercat té residus de pesticides, per la qual cosa el raïm s'ha de netejar abans de menjar-lo amb la pell El millor és esbandir amb aigua, amb detergent que pugui eliminar de manera efectiva els components de pesticides, i rentar-lo durant més de dos minuts. 2. La pell del raïm pot protegir el cor El cor és la condició principal per mantenir el funcionament normal de diverses funcions del cos humà. La seva funció principal és mantenir la sang a tot el cos en un estat de circulació suau i generar energia mitjançant el batec per transportar contínuament la sang i l'oxigen a les extremitats del cos. Per tant, el cor té un paper important en la salut humana, per la qual cosa és urgent protegir el cor. Les pells de raïm contenen una substància semblant al llautó, que, després de ser ingerida pel cos humà, pot promoure eficaçment l'augment continu de la proteïna adiposa d'alta densitat a la sang, reduint així molt la producció de colesterol a la sang. Això té un efecte excel·lent en la prevenció de l'arteriosclerosi i la protecció del cor. 3. Endarrerir l'envelliment El temps passa volant i la nostra aparença envelleix. Tothom espera mantenir el seu bonic aspecte. Per tant, menjant raïm amb la pell, podem retardar de manera efectiva el procés d'envelliment. La pell del raïm conté un ingredient ric per embellir la pell: antocianina. Aquesta substància pot tenir un bon paper antioxidant, protegir la pell dels radicals lliures i mantenir l'elasticitat de la pell. |
<<: Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal
>>: Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?
L'aixeta elèctrica utilitza principalment el ...
El dessecant es refereix a una substància que pot...
El dolor abdominal és molt comú a la vida i pot a...
Els ronyons asseguren que les toxines del cos s...
Quan el nostre cos pateix una determinada malalti...
Quina és la web del Club Independiente d'Argen...
Què causa les taques blanques a les ungles petite...
Com tots sabem, quan la gent menja fora, té més p...
Tots els pacients volen saber com tractar eficaçm...
Hi ha centenars de mètodes de neteja que circulen...
Pothos és una planta de fulla verda i també és un...
Tot i que sovint el coeficient intel·lectual és i...
Sovint es mengen gambes a la vida diària, però el...
Molta gent no sap que la cúrcuma en pols és en re...
Què és el lloc web del Departament de Treball dels...