El gluten és una mena de producte de fideus, que és molt comú a la vida de les persones. També hi ha una mena de gluten que cal remullar. En termes generals, el gluten que cal remullar es refereix al gluten d'oli i al gluten rostit. Pel que fa al temps que s'ha de posar en remull, el temps de remull per a diferents gluten també és diferent. Quan parlem de "remull" de gluten s'acostuma a fer referència al gluten rostit i al gluten oliós, perquè entre els tipus de gluten només cal remullar aquests dos tipus de gluten. 1. Gluten oliós A continuació, remull en aigua freda. Remullar fins que estigui completament tou El millor és prémer-lo amb un objecte pesat, sinó no quedarà en remull i no pujarà prou en cuinar. El gluten fregit es pot utilitzar com a ingredient en una varietat de plats. És adequat per al seu ús com a guarnició per a l'arròs, cuinar i fer sopa a casa. També hi ha el costum entre la gent de Wuxi que quan la família es reuneix durant les festes, un bol de gluten farcit de carn és indispensable a la taula del sopar per simbolitzar el retrobament i augmentar l'ambient feliç. El gluten fregit ha estat durant molt de temps una famosa especialitat local de Wuxi. 2. Segó rostit Només cal posar-lo en remull amb aigua tèbia. Abans de menjar gluten rostit, ja sigui que estigui cuinant carn o plats vegetarians, cal posar el gluten rostit en remull amb aigua tèbia durant uns 40 minuts i després de remull-lo, s'ha de remullar-lo amb aigua ben neta istic del gluten rostit L'objectiu de posar-lo en remull amb aigua salada tèbia i esbandir-lo repetidament amb aigua neta és eliminar el sabor agre. El segó torrat també es pot bullir directament en aigua bullint durant 10 minuts, després es pot treure i esbandida diverses vegades amb aigua neta. 3. Altres El gluten és una proteïna vegetal composta per gliadina i glutenina. Afegiu la quantitat adequada d'aigua i una mica de sal a la farina, remeneu bé per formar la massa. Després fregueu-la repetidament amb aigua neta per eliminar tota la pols activa i altres impureses de la massa. El contingut nutricional, especialment el contingut en proteïnes, és superior al de la carn magra de porc, pollastre, ous i la majoria dels productes de soja. És un aliment ric en proteïnes, baix en greixos, baix en sucre i en calories. |
<<: El raïm es pot menjar amb la pell És nutritiu?
>>: Efectes secundaris de la fusta de noguera, reaccions adverses a conèixer
Quan la roba està tacada d'oli, estarem espec...
Avui en dia, moltes famílies fan servir aigua emb...
Moltes persones han experimentat l'embriagues...
Es pot dir que l'aparició de la varicel·la és...
La insuficiència de la vàlvula aòrtica és probabl...
Tots els pacients han de prestar atenció a l'...
Molts amics patiran una rigidesa del coll a causa...
Hi ha molts tipus de roba interior, i ara per sat...
Els ous són rics en nutrients i contenen moltes p...
El mal d'esquena és un problema que han troba...
Crec que els amics no estan familiaritzats amb la...
Moltes persones treballen davant dels ordinadors ...
Quin és el lloc web de Suntory Japan? Suntory Hold...
És possible que tots tenim pacients amb lepra al ...
Russian Maritime Register_Què és el lloc web de RS...