La nou és una espècie de fruita seca amb la qual estem molt familiaritzats. La nou és rica en proteïnes, greixos, hidrats de carboni i diversos oligoelements. Menjar nous regularment és molt útil per al nostre desenvolupament cerebral i la nostra salut física. Moltes persones s'han trobat amb una capa de cabells blancs esponjosos a la superfície de les nous quan les mengen. No saben què és aquest cabell blanc, ni saben si és comestible. Es poden menjar nous amb pelusa blanca? A l'hora de menjar, cal pelar i treure el motlle. Causes : Les nous es tallen abans que estiguin madures de forma natural Una petita quantitat de líquid residual a l'interior del nucli encara no ha madurat per la influència de la temperatura externa (mala permeabilitat a l'aire). Valor nutricional de les nous 1. Protegiu el cervell . Les nous contenen fosfolípids, que tenen la funció important de transmetre informació al cervell humà. Els fosfolípids adequats al cervell són beneficiosos per al desenvolupament intel·lectual, reomplin la capacitat del cervell i milloren la memòria, de manera que menjar nous ens pot ajudar a protegir el nostre cervell. 2. Baixar el colesterol . Les nous són riques en àcids grassos insaturats i tenen un contingut relativament baix d'àcids grassos saturats, de manera que poden controlar la concentració de lípids en la sang humana i augmentar el contingut de lipoproteïnes d'alta densitat. Per tant, menjar nous és beneficiós per controlar el colesterol humà i reduir-ne el colesterol. lípids. 3. Nodrir els cinc òrgans interns, hidratar la pell i enfosquir el cabell . Les nous tenen un alt contingut en oli. Menjar nous i ingerir oli és beneficiós per nodrir els cinc òrgans interns del cos humà, enfortir els ronyons i la melsa, hidratar la pell, ajudar la pell a resistir l'oxidació i anti-envelliment, així com reomplir la nutrició del cabell, millorar la qualitat del cabell i mantenir el cabell negre i brillant. Persones aptes per menjar nous Les nous són comestibles per a la població general. Menjar nous és beneficiós per reduir el colesterol en el cos, complementant la proteïna d'alta qualitat, millorant la immunitat corporal i millorant la memòria. És especialment adequat per a persones de mitjana edat i persones grans amb disminució de la memòria. Com triar les nous 1. Mira el patró Mireu els patrons de la pell de la nou Si els patrons són relativament nombrosos i poc profunds, ha de ser una bona noguera. Com que aquests patrons proporcionen nutrients a les nous durant el seu procés de creixement, com més patrons tinguin les nous, més nutrients absorbiran. 2. Olor de nous Moltes nous que es venen al mercat s'han blanquejat amb líquid blanquejador, cosa que les fa quedar bé, però perjudica els consumidors. Com que les closques de moltes nous no estan completament segellades, posar-les en remull durant massa temps pot provocar fàcilment que l'aigua en pols de blanqueig entri a l'interior de les nous, posant així en perill la salut dels consumidors. Per tant, cal olorar les nous Si tenen una fragància fresca o no fan olor, podeu comprar-les si fan olor de lleixiu, floridura, acidesa o altres olors estranyes, el millor és no comprar-les. 3. Pesa-ho a la mà Agafeu la nou a la mà i peseu-la Si la nou és relativament pesada, és molt probable que sigui una bona nou. No només mireu la mida, tingueu en compte el pes de la nou |
<<: Què he de fer si tinc diarrea amb sang i moc?
>>: El préssec i la síndria es poden menjar junts?
La urticària per calor és un tipus comú d'urt...
El millor moment per rentar-se les dents: 3 minut...
El mal de coll i la inflamació són, de fet, una c...
Què és el lloc web de la Commonwealth? La Commonwe...
Moltes persones no entenen la hiperplàsia de la c...
Amb la millora dels nivells de vida, la salut i l...
Què és L Brands Group? L Brands, abans coneguda co...
Algunes persones segreguen més petroli si s'e...
Quina és la pàgina web del FC Tokyo? El FC Tòquio ...
Tots experimentem al·lèrgies a les nostres vides....
Cada dia, quan cuinem, hem d'utilitzar una ca...
Quina és la web del Festival Internacional de Cine...
La sopa de pollastre i matsutake és una gran deli...
Com que la gent no fa prou exercicis d'escalf...
Què és el lloc web de la Universitat de Wollongong...