Per a què serveix la glucosa comestible?

Per a què serveix la glucosa comestible?

Quan les dones embarassades tenen reaccions fortes, com una mala dieta i nàusees, poden injectar glucosa per complementar l'energia en cas de deficiència nutricional. Anem a esbrinar.

1. La funció principal de la glucosa

1. Per complementar l'energia tèrmica i els fluids corporals, utilitzats per a una ingesta insuficient d'aliments o grans quantitats de pèrdua de líquids corporals causades per diverses raons (com ara vòmits, diarrea, pèrdua greu de sang per lesions greus, etc.), nutrició intravenosa total i cetosi per inanició.

2. Hipoglucèmia.

3. Hiperpotasèmia. Quan s'utilitza en combinació amb insulina, pot afavorir la transferència de potassi a les cèl·lules.

4. Les solucions hipertòniques s'utilitzen com a agents deshidratants dels teixits. Es poden utilitzar per a l'edema cerebral, l'edema pulmonar i per reduir la pressió intraocular. S'utilitzen sovint en combinació amb fàrmacs deshidratants com el manitol.

5. Preparació del líquid de diàlisi peritoneal

6. Pot promoure la funció de desintoxicació del fetge i protegir el fetge.

7. La glucosa pot millorar eficaçment la memòria de les persones, estimular l'absorció de calci i augmentar la comunicació entre les cèl·lules. Els investigadors han descobert que complementar la dieta amb 75 grams de glucosa pot augmentar les puntuacions de les proves de memòria.

2. La glucosa és important per a la funció cerebral

1. La glucosa és important per a la funció cerebral. La glucosa millora la memòria, estimula l'absorció de calci i augmenta la comunicació entre les cèl·lules.

2. El metabolisme de la glucosa es pot veure alterat pels següents factors: depressió, mania, anorèxia i bulímia.

3. Els pacients amb Alzheimer registren nivells de glucosa més baixos que altres disfuncions cerebrals, provocant un ictus o altres malalties vasculars. Els investigadors van trobar que complementar la dieta amb 75 grams de glucosa millorava el rendiment a les proves de memòria.

4. La glucosa s'absorbeix a les cèl·lules del fetge, la qual cosa redueix la secreció de glucogen i fa que els músculs i les cèl·lules grasses augmentin la seva capacitat d'absorció de glucosa. Però l'excés de glucosa en sang es converteix en àcids grassos i triglicèrids al fetge i al teixit adipós.

3. Notes

Menjar massa glucosa pot provocar diabetis.

<<:  Consells per quedar-se tota la nit sense dormir, per a aquells que fan hores extraordinàries

>>:  Es pot menjar raïm amb blat de moro?

Recomanar articles

Consells per nodrir els ronyons a l'hivern

Moltes persones senten fred a l'hivern perquè...

Què passa amb Ncludr? Revisió de Ncludr i informació del lloc web

Què és Ncludr? Ncludr és un lloc de xarxes socials...

Què fer si els cabells de les cames són massa llargs

Tenir un parell de cames llises i sense pèl sempr...

Com cuidar la fractura del cap femoral?

Si es produeix una fractura òssia a nivell de la ...

Quines vitamines falten als peus podrits i com complementar-les

En general, els peus podrits poden ser causats pe...

Per què es repeteixen les úlceres de la llengua?

Les úlceres de la llengua, també conegudes com a ...

Què fer si el vostre fill té febre i diu ximpleries

Molts pares s'han trobat amb aquesta situació...

Quina és la millor manera de baixar el colesterol?

Avui en dia, cada cop hi ha més persones que tene...

Què passa amb Libero? Revisió de Libero i informació del lloc web

Què és Libero? Libero és un dels principals portal...

Com guisar el tofu?

El tofu és un ingredient comú a la vida. Es pot c...

Mètodes de correcció de sons laterals i nasals

Molts dels nostres amics de les regions del sud e...

Introducció al tractament del fetge gras lleu

Fins i tot el fetge gras lleu pot tenir efectes a...