Pel que fa al greix, moltes persones amants de la bellesa intentaran evitar-ho, però el que potser no sabem és que el greix es pot dividir en greixos beneficiosos i greixos nocius no només són necessaris per a la nostra salut humana, sinó que també tenen un paper vital en l'anti-envelliment. Aquesta visió és incorrecta El greix, com un dels sis nutrients essencials per al cos humà, té un paper indispensable en la salut del nostre cos. Els greixos bons frenen la digestió dels hidrats de carboni a mesura que entren al sistema, cosa que ajuda al cos a mantenir nivells baixos d'insulina, que és el culpable de la diabetis tipus 2 i d'altres malalties. El greix és la matèria primera per fabricar els eicosanoides, hormones necessàries per als esforços anti-envelliment del cos. Al mateix temps, el greix pot facilitar el transport d'oxigen, l'absorció de calci i vitamines liposolubles, i les hormones vitamines A, D, E i K són necessàries per mantenir la pell radiant i jove, els cabells i les ungles brillants. El greix també pot ajudar les cèl·lules a combatre virus estrangers i maximitzar la funció de desintoxicació del cos. Per descomptat, el greix també pot fer que el nostre menjar sigui més deliciós. 2. Has esmentat el tema del “deliciós”. La Xina és un país amb una gran cultura alimentària i "el sofregit" també és una característica important de la cuina xinesa, quin tipus d'oli hem d'utilitzar per sofregir? En primer lloc, hem d'aprendre a identificar el greix. Sovint podem escoltar gent parlant de greixos saturats i greixos insaturats, que és una classificació basada en l'estructura molecular del greix. Pel que fa a com distingir, podem jutjar pels nostres ulls: els greixos sòlids a temperatura ambient són greixos saturats, mentre que els greixos líquids a temperatura ambient s'anomenen greixos insaturats. Durant molts anys, els greixos saturats, és a dir, els greixos animals i els productes lactis, sovint han estat acusats de ser "greixos dolents", però la gent no s'adona que el dany dels greixos trans és realment més gran que el greix saturat. En realitat, hi ha dos tipus de greixos insaturats Ho sentim, aquí hem de parlar d'alguns termes professionals. Un és cis en estructura molecular i l'altre és trans. Com que els greixos trans són més estables que els greixos cis, es fan malbé i es deterioren més lentament, de manera que molts processadors d'aliments prefereixen utilitzar greixos trans. Però, malauradament, els greixos trans són molt nocius per a la salut humana. Els greixos trans també s'anomenen greixos trans, greixos dolents o greixos danyats. Des d'aquesta perspectiva, si aquest tipus de greix és bo per a la salut no té res a veure amb si es tracta de greix saturat, però sí que té molt a veure amb si el greix està danyat. En termes generals, els olis vegetals premsats en fred i premsats purs són ideals, com l'oli d'oliva i l'oli de sèsam, mentre que l'oli de canola és més capaç de suportar les altes temperatures sense canviar la seva naturalesa. 3. Hi ha alguna cosa que s'hagi de parar atenció quan s'utilitza l'oli? No reutilitzeu l'oli ni mengeu aliments que s'han cuinat amb oli i que s'han deixat fora durant massa temps. Com que l'oxidació danya el greix, l'oxidació del greix es produeix quan el greix està exposat a l'oxigen de l'aire. Aquest dany es pot produir amb o sense escalfament, i l'escalfament pot accelerar el procés. Els greixos oxidats i rancis són molt perjudicials per al sistema cardiovascular. 4. Avui en dia, moltes noies que estimen la bellesa mengen aliments sense greixos. És perjudicial per al cos? El greix fals també és un tipus de greix danyat. Aquest compost va ser desenvolupat per a persones que segueixen una dieta baixa en greixos o sense greixos, cosa que els permet gaudir de la textura i el sabor dels greixos sense el colesterol i les calories afegits. Però el problema és que, com que no menges greix real, el teu cos manca d'àcids grassos essencials. En aquest moment, el colesterol baixarà (excessivament) i el colesterol és la matèria primera de moltes hormones sexuals, com els estrògens, els andrògens i la progesterona, i la producció d'hormones sexuals es bloquejarà en aquest moment. Els teus nivells d'insulina seran massa alts. Els greixos falsos també interferiran amb l'absorció del cos de greixos solubles en greixos A, D, E i K, de manera que menjar greixos falsos és perjudicial més que beneficiós. 5. Com pots evitar els "greixos dolents" o "trans" quan compres menjar fora? No us deixeu enganyar per les etiquetes que afirmen que un aliment no té colesterol: un aliment pot ser ric en greixos trans i encara no tenir colesterol. Als restaurants, els aliments cuinats amb "olis vegetals" no són necessàriament lliures de greixos trans perquè els olis poden estar molt hidrogenats. Alguns productes acabats extrets dels aliments poden ser perjudicials per a l'organisme. Per exemple, l'oli de blat de moro, que és ric en blat de moro, no és dolent en si mateix. No obstant això, durant el procés de refinació, és a dir, fregir l'oli de blat de moro i introduir-lo a l'ampolla, es requereix una temperatura elevada, l'estructura molecular del blat de moro es torna a muntar artificialment per convertir-se en un oli de blat de moro nociu. No compreu ni mengeu aliments que tinguin l'etiqueta d'envasos que contenen greixos "parcialment oxidats" o oxidats, és a dir, (el menjar pot contenir greixos trans). Els greixos trans són abundants en molts olis de cuina, margarina i productes de forn comercials, com ara pans envasats i galetes. Per protegir tots els àcids grassos i el colesterol de l'oxidació, no els exposeu a la llum del sol i a l'aire, sinó que poseu-los en recipients tancats i opacs i guardeu-los a la nevera. Eviteu menjar fregits als restaurants de menjar ràpid. Els olis s'utilitzen repetidament cada dia, i aquests fregits són els aliments més típics que contenen greixos oxidats que es fan malbé a altes temperatures. 6. Quins són els darrers perills per a la salut del consum excessiu d'aquests greixos "dolents"? La ingesta excessiva de greixos "dolents" s'ha relacionat amb el desenvolupament tant de malalties del cor com de càncer de mama. Les calories dels greixos trans no només redueixen el colesterol bo, sinó que també augmenten el colesterol dolent. També hi ha estudis que demostren que els greixos trans augmenten la quantitat de triglicèrids i substàncies anomenades lipoproteïnes a la sang, i els nivells elevats de triglicèrids i lipoproteïnes s'associen amb el desenvolupament de malalties del cor. Altres estudis han demostrat que les dones que consumeixen nivells elevats de greixos trans tenen un risc de càncer de mama 3,5 vegades més gran en comparació amb les dones que consumeixen menys greixos trans. |
<<: Quants ous al dia són els més nutritius?
>>: Per què no puc perdre pes encara que mengi menys?
"Els ocells creixen més alts a causa de la m...
Què és LookSmart? LookSmart és un famós motor de c...
L'oli d'oliva no només és comestible, sin...
Què és MSN Nova Zelanda? MSN Nova Zelanda és el po...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a la...
Què és Orbed Bicycles? Orbed és líder en la indúst...
L'armari de tothom està ple de roba. Cada any...
Tenir cura del cos és una cosa que la gent modern...
En l'època actual, moltes parelles joves vole...
Quan parlen de lunars a les plantes dels peus, mo...
Què és la Universitat Lovera i Virgili? La Univers...
L'ús d'olis essencials per eliminar les c...
Els problemes dentals són un fenomen habitual a l...
En la societat actual, la gent presta cada cop mé...
La magrana sencera és un tresor. Les llavors de l...