El col·lagen és una substància relativament important per al cos humà. La suplementació de col·lagen no només pot prevenir algunes malalties físiques, sinó que també pot mantenir la pell suau i elàstica, i pot reduir l'aparició de taques i arrugues. Aliments que complementen el col·lagen: Peix La capa exterior de col·lagen està embolicada per una membrana de greix, i la tonyina i el salmó rics en àcids grassos omega-3 poden fer que la membrana greix sigui més forta, proporcionant així una millor protecció per al col·lagen i, finalment, proporcionant un millor suport estructural per a la pell. Aliments que complementen el col·lagen 2: Verdures vermelles Les verdures vermelles com els tomàquets, els pebrots vermells i la remolatxa són riques en licopè antioxidant, que no només ajuda a augmentar el contingut de col·lagen a la pell sinó que també proporciona protecció solar natural per a la pell. Aliments que complementen el col·lagen: verdures de color verd fosc Les verdures de color verd fosc com els espinacs i la col rizada són riques en vitamina C, que pot accelerar la producció de col·lagen. Les propietats antioxidants de la vitamina C també poden estabilitzar l'activitat dels enzims missatgers que descomponen el col·lagen. A més, la vitamina C pot resistir el dany dels radicals lliures al col·lagen. Aliments que complementen el col·lagen 4: Verdures taronges Les verdures taronges com les pastanagues i els moniatos són riques en vitamina A, que pot reparar i regenerar el col·lagen danyat. Aliments per complementar el col·lagen 5: Baies Les baies com les mores i els gerds poden ajudar a eliminar els radicals lliures del cos i també augmentar els nivells de col·lagen al cos. Aliments que complementen el col·lagen 6: Soja La genisteïna (una hormona vegetal utilitzada com a antioxidant) continguda en aliments de soja com la llet de soja, el formatge i el tofu pot accelerar la regeneració del col·lagen, alhora que inhibeix l'activitat de les metaloproteinases que acceleren l'envelliment de la pell, retardant així l'envelliment de la pell. Aliments que complementen el col·lagen 7: Te blanc Un estudi va trobar que el te blanc pot protegir les proteïnes estructurals de la pell, especialment el col·lagen. El te blanc pot inhibir l'activitat dels enzims que degraden el col·lagen, reduir la pèrdua de col·lagen i, per tant, alleujar les arrugues. |
<<: Quins són els beneficis del col·lagen?
>>: Compte amb els efectes secundaris de les injeccions de col·lagen!
La fractura del coll del femoral és molt freqüent...
Sumar els peus amb vinagre i sal és un mètode d...
L'espondilosi cervical és una malaltia relati...
Què és la web d'Alcoa? Aluminium Company of Am...
Els nuclis de préssec tenen un alt valor nutricio...
La glucosa en sang aleatòria és el contingut de g...
El batec del cor és un fenomen fisiològic necessa...
El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavore...
Si apliquem l'esmalt d'ungles correctamen...
Tots sabem que una vegada que les dones arribin a...
Què és el lloc web de Hong Leong Financial Group? ...
A la vida, sovint trobem algunes esquitxades d...
Les cèl·lules vives immunitàries són cèl·lules qu...
La pneumònia per micoplasma és extremadament noci...
A la vida diària, moltes persones pateixen mal de...