Què és millor per al tractament de la faringitis: medicació o dieta?

Què és millor per al tractament de la faringitis: medicació o dieta?

La faringitis és una malaltia comuna que es presenta sovint en persones que parlen molt Els professors són els pacients més habituals. A la vida, molts pacients triaran la medicació per al tractament, però des del punt de vista de l'efecte clínic, la teràpia dietètica és molt eficaç per tractar la faringitis. Per exemple, la sopa d'ametlles i peres, la sopa d'ou d'ànec i menta, la beguda de nèctar de lufa, la beguda de revetlla i mel de mongeta, etc. són bones opcions.

1. Sopa d'ametlles i peres

Ingredients: 10 grams d'ametlla, 1 pera, 30 grams de sucre roca.

Elaboració: Talleu la pera pelada i pelada a trossos petits i poseu-les en un bol amb ametlles i sucre de roca. Afegiu-hi una mica d'aigua i coeu-la al vapor durant aproximadament una hora i beu la sopa. Aquesta recepta té efectes significatius sobre la sequedat, la picor i el dolor lleu a la gola.

2. Ou d'ànec i sopa de menta

Ingredients: 1 a 2 ous d'ànec, 30 grams de menta fresca i les quantitats adequades de sal i MSG.

Mètode: primer afegiu la quantitat adequada d'aigua a l'olla, bateu els ous d'ànec després de bullir, afegiu-hi menta, sal i MSG quan estiguin mig cuits, bulliu una estona i mengeu els ous i beveu la sopa. Prendre 1 dosi al dia durant 5 a 7 dies. Aquesta recepta és eficaç per tractar la sequedat, la picor i la congestió a la gola.

3. Nèctar de lufa

Ingredients: 20 grams cadascun de flors de lufa fresques i mel.

Mètode: Renteu les flors de lufa, talleu-les a trossos petits, poseu-les en una tassa de te amb tapa, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua bullint per cuinar, deixeu-ho coure a foc lent durant 15 minuts, afegiu-hi la mel, remeneu-les bé i beveu-les sovint mentre estigui calenta, d'1 a 2 dosis al dia. Aquesta recepta és molt eficaç per tractar la congestió, la inflor i la ronquera a la gola.

4. Beguda de mel de revetlla i mongeta mungo

Ingredients: 50 grams de revetlla fresca, 30 grams cadascun de mongetes mungo i mel.

Elaboració: Rentar les mongetes i la revetlla. Lligueu la revetlla en dos farcells amb fil, poseu-los a l'olla juntament amb les mongetes mungos, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure a foc lent durant aproximadament 1 hora. Quan les mongetes estiguin toves, retireu del foc, retireu la revetlla, afegiu-hi mel mentre estigui encara calenta, remeneu-ho bé, beveu la sopa i mengeu-vos les mongetes, preneu una dosi al dia durant diversos dies. Aquesta recepta és eficaç per a la gola seca, la sensació d'ardor i la ronquera.

<<:  Quins són els efectes de la positivitat del VPH en els pacients?

>>:  Quin és el valor normal de la creatina cinasa? Què és la creatina quinasa?

Recomanar articles

Ungla creixent a la carn

Cadascú té les seves ungles, i les ungles de cada...

Les arrugues en 9 àrees poden indicar problemes de salut

A mesura que envellim, és inevitable tenir arrugu...

Què he de fer si la meva ferida es torna purulent i picor?

No importa si es tracta d'un hematoma, una ca...

Cinc consells de vida imprescindibles

La vida és una ciència Si pots aprendre a ser &qu...

Prendre un bany pot desfer-se del fred?

Avui en dia, el ritme de vida de la gent és cada ...

5 efectes negatius de l'odi laboral

Està ben dit que "estima el que fas", p...

Quan fer la pedicura

Hi ha moltes maneres de tractar malalties en aque...

Causes i tractaments dels tinnitus

Tots sabem que els ulls són les finestres de l...

De fet, els cabells blancs no creixeran més si els treu

xafarderia: Molts joves tenen els cabells més o m...

La malaltia de la pell de lepra ha de tenir cura d'aquestes causes i símptomes

La malaltia de la lepra és una malaltia amb un pe...

Les mans inflades són un problema renal?

El ronyó és un dels òrgans importants del nostre ...