Quants ous al dia són els més nutritius?

Quants ous al dia són els més nutritius?

Els ous són un aliment nutritiu. Un ou pesa uns 50 grams, conté 7 grams de proteïnes, 6 grams de greix i produeix 82 kcal d'energia tèrmica. La proporció d'aminoàcids de la proteïna de l'ou és molt adequada per a les necessitats fisiològiques del cos humà, és fàcilment absorbida pel cos, té una taxa d'utilització superior al 98% i té un alt valor nutricional. Els ous són rics en calci, fòsfor, ferro i vitamina A, així com rics en vitamines del grup B. També contenen moltes altres vitamines i oligoelements essencials per al cos humà. Són un bon tònic per a nens, ancians, dones postpart i pacients amb hepatitis, tuberculosi, anèmia i qui es recuperen de la cirurgia.

Encara que els ous són bons, la quantitat que mengeu ha de ser científica. Segons una enquesta recent, entre alguns treballadors urbans, alguns joves que es dediquen a un treball mental o un treball físic lleuger mengen de 5 a 6 ous al dia per augmentar la nutrició, alguns alumnes de primària i secundària mengen 3 ous per esmorzar cada dia, i d'1 a 2 ous per dinar i sopar. En algunes zones rurals, les noves mares necessiten menjar de 10 a 15 peces al dia, i fins i tot de 300 a 450 peces durant el període de confinament. Creuen: "Els ous són nutritius i menjar-ne més nodrirà el cos". En primer lloc, els ous contenen molt colesterol Menjar massa ous augmentarà considerablement la ingesta de colesterol, provocant nivells elevats de colesterol en sang, provocant aterosclerosi i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Prenent com a exemple les dones postpart, un ou conté uns 250 mg de colesterol i 10 ous contenen uns 2500 mg de colesterol. Aquesta quantitat és gairebé 10 vegades la ingesta normal. A més, el greix ric en ous és àcids grassos saturats. La ingesta excessiva provocarà inevitablement un fort augment del colesterol sèric i pot promoure l'aparició d'aterosclerosi i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars.
En segon lloc, menjar massa ous pot conduir fàcilment a la sobrenutrició i l'obesitat. Durant el període de lactància materna després del part, les dones generalment necessiten entre 2800 i 3000 kcal d'energia al dia, i 90 grams de proteïnes, per exemple, menjar 10 ous al dia equival a consumir 70 grams de proteïnes, 60 grams de greix i unes 820 kcal de calories, a més d'aliments de pollastre, una quantitat d'aliments bàsics. , productes de soja, verdures i fruites, etc., de manera que la ingesta energètica diària pot arribar a les 3500 a 3800 kcal, i la ingesta de proteïnes i greixos pot arribar als 120 a 140 grams. Això supera amb escreix les seves necessitats nutricionals diàries reals, donant lloc a una sobrealimentació, que farà que l'excés de greix s'acumuli al cos i formi obesitat.

Menjar massa ous també pot provocar un desequilibri de nutrients en el cos, afectant així la salut. La nostra dieta diària es compon d'una varietat d'aliments Una dieta raonable i equilibrada ha de contenir tots els nutrients que necessita el cos humà, i tots els nutrients han d'estar en les proporcions adequades a la dieta. Això es deu al fet que diversos nutrients funcionen coordinant-se i restringint-se entre si al cos. D'aquesta manera, el cos es pot desenvolupar amb normalitat i mantenir-se sa. Menjar massa ous també augmentarà la càrrega sobre el fetge i els ronyons. Menjar d'1 a 2 ous al dia pot satisfer els 8 aminoàcids essencials que necessita el cos humà. Atès que el cos ja no el necessita i ja no l'absorbirà ni l'utilitzarà, es convertirà en greix i s'acumularà al cos o es malgastarà com a calories. A més, els productes de descomposició de proteïnes dels ous que mengeu augmentaran la càrrega del fetge. La gran quantitat de residus que contenen nitrogen produïts després del metabolisme al cos s'han d'excretar a través dels ronyons, la qual cosa augmentarà directament la càrrega sobre els ronyons. Per tant, menjar massa ous no és bo per al fetge i els ronyons. Així doncs, quants ous ha de menjar una persona cada dia Des del punt de vista nutricional, per tal d'assegurar una alimentació equilibrada, satisfer les necessitats de l'organisme i evitar la sobrealimentació, en general, és millor que la gent gran mengi d'1 a 2 ous al dia. Per a les persones joves i de mitjana edat que es dediquen a treballs mentals o treballs físics lleugers, menjar 2 ous al dia és més adequat els que fan un treball físic pesat i consumeixen més nutrients poden menjar de 2 a 3 ous al dia, perquè creixen i tenen un metabolisme ràpid, també poden menjar 2 o 3 ous al dia; Les dones embarassades, les dones postpart, les mares lactants que estan febles i els pacients que es recuperen d'una cirurgia major necessiten més proteïnes d'alta qualitat i poden menjar de 3 a 4 ous al dia, però no més.

<<:  Com perdre pes amb 7 tipus d'aliments per eliminar 10 lliures de greix

>>:  El greix és realment perjudicial i no té cap benefici? Fer el cas del greix

Recomanar articles

Quina és la causa de l'acne al coll?

A molta gent no li agrada l'acne, però l'...

Quins són els efectes secundaris de l'ablació per ultrasons?

Amb el desenvolupament de la tecnologia mèdica, l...

Què tal Madonna Ciccone? Comentaris i informació del lloc web de Madonna Ciccone

Què és el lloc web de Madonna Ciccone? Madonna Cic...

Què tal Calvin Klein? Comentaris de Calvin Klein i informació del lloc web

Què és el lloc web de Calvin Klein? Calvin Klein (...

Causes i tractaments de la necrosi del nervi dental

La necrosi del nervi dental és una malaltia denta...

Quina és la raó de les petites protuberàncies dels vasos sanguinis al canell?

El canell és una articulació relativament fràgil ...

Pèrdua de pes sobtada! Compte amb la subsalut

Els metges de salut diuen que la subsanitat rep r...

Hi ha una diferència entre smog i boira, realment ho saps?

Hi ha moltes possibilitats d'aparèixer boira ...

Com prevenir l'ofegament i salvar-se?

A l'estiu calorós, a tothom li agrada anar a ...

Quina és la millor manera de desintoxicar el teu cos?

La forma física de cadascú és diferent. Moltes pe...

Quins són els beneficis del sabó de sofre per rentar-se la cara?

Amb el desenvolupament de la tecnologia, cada cop...

Què causa la pell pàl·lida?

Moltes persones sovint descobreixen que la seva p...