Quins aliments contenen lactosa?

Quins aliments contenen lactosa?

Quan es tracta d'aliments que contenen lactosa, els més populars són les fruites, perquè les fruites contenen més sucre i aigua, i són molt populars la síndria, que també té l'efecte d'afavorir els laxants i la micció, i reomplir els oligoelements , és molt adequat per a nens i gent gran.

Síndria : Sovint es creu que la síndria té un alt contingut en sucre La investigació científica ha demostrat que el contingut de sucre de la síndria està entre el 4% i el 8%, el que significa que més del 92% de la síndria és aigua.

Plàtans : Sovint es creu que els plàtans no tenen un alt contingut de sucre, però el contingut de sucre dels plàtans madurs pot arribar al voltant del 19,5%.

Lledoner : Tothom ha d'haver menjat l'arç és molt àcid, però el contingut de sucre de l'arç és d'uns 22,1%.

Pinya : no té un gust àcid com l'hamane, però tampoc és dolç. Segons la investigació, la pinya també conté un 9,2% de sucre.

Fruita del drac : molta gent pensa que la fruita del drac té un contingut de sucre relativament baix, però el contingut de sucre de la fruita del drac és aproximadament 12 vegades superior al de la síndria. El contingut de sucre de la pitaya està entre el 70% i el 80%.

Mètode de síntesi

S'obté escalfant el sèrum (que conté aproximadament un 5% de lactosa) a la llet o afegint llet de llima per eliminar la proteïna, concentrant-lo, refredant, cristal·litzant i assecant. El rendiment és d'entre el 60% i el 70%.

Plega per editar aquesta secció Propòsit principal

edulcorant nutritiu; agent aromatitzant; S'utilitza principalment com a adsorbent i dispersant per a pigments alimentaris en pols per reduir la concentració de pigments, facilitar l'ús i reduir la decoloració durant l'emmagatzematge. S'utilitza com a excipient per a la compressió aprofitant la seva fàcil compressió i baixa absorció d'aigua. Aprofitant la baixa temperatura de caramel·lització de la lactosa (sacarosa 163 °C, glucosa 154,5 °C, lactosa només 129,5 °C), per a certs aliments especials al forn, es pot obtenir un color groc més fosc a caramel a una temperatura de cocció més baixa. Altres funcions inclouen prevenir la cristal·lització, reduir la dolçor, evitar que s'enganxi i millorar el sabor. S'utilitza en aliments per a nadons, dolços i margarines, etc.

<<:  Llet en pols que conté lactoferrina

>>:  Quina llet en pols conté lactoferrina

Recomanar articles

Si teniu un disc abombat, aquí teniu 6 maneres de tractar-lo

La protuberància del disc intervertebral és una m...

El vinagre és efectiu per eliminar l'escala?

A la nostra vida diària, sovint fem servir bullid...

Quins són els símptomes de la rinitis crònica?

Els símptomes de la rinitis crònica s'han de ...

Tractaments per a l'insomni i l'ansietat

En la societat actual, el ritme de vida cada vega...

Quin és el tractament eficaç de la periostitis?

Els símptomes dolorosos de la periostitis tindran...

Quina és la causa del triturat de dents quan dorms?

Hi ha uns hàbits habituals o inconscients de trit...

Puc utilitzar gotes per a les orelles per a tinnitus?

El tinnitus és un símptoma comú que pot causar da...

Com fer els mugrons més grans?

Els pits perts sempre han estat el focus de la be...

Què passa amb EB Games? Ressenyes de jocs EB i informació del lloc web

Què és EB Games? EB Games és un conegut minorista ...