Quins aliments contenen lactosa?

Quins aliments contenen lactosa?

Quan es tracta d'aliments que contenen lactosa, els més populars són les fruites, perquè les fruites contenen més sucre i aigua, i són molt populars la síndria, que també té l'efecte d'afavorir els laxants i la micció, i reomplir els oligoelements , és molt adequat per a nens i gent gran.

Síndria : Sovint es creu que la síndria té un alt contingut en sucre La investigació científica ha demostrat que el contingut de sucre de la síndria està entre el 4% i el 8%, el que significa que més del 92% de la síndria és aigua.

Plàtans : Sovint es creu que els plàtans no tenen un alt contingut de sucre, però el contingut de sucre dels plàtans madurs pot arribar al voltant del 19,5%.

Lledoner : Tothom ha d'haver menjat l'arç és molt àcid, però el contingut de sucre de l'arç és d'uns 22,1%.

Pinya : no té un gust àcid com l'hamane, però tampoc és dolç. Segons la investigació, la pinya també conté un 9,2% de sucre.

Fruita del drac : molta gent pensa que la fruita del drac té un contingut de sucre relativament baix, però el contingut de sucre de la fruita del drac és aproximadament 12 vegades superior al de la síndria. El contingut de sucre de la pitaya està entre el 70% i el 80%.

Mètode de síntesi

S'obté escalfant el sèrum (que conté aproximadament un 5% de lactosa) a la llet o afegint llet de llima per eliminar la proteïna, concentrant-lo, refredant, cristal·litzant i assecant. El rendiment és d'entre el 60% i el 70%.

Plega per editar aquesta secció Propòsit principal

edulcorant nutritiu; agent aromatitzant; S'utilitza principalment com a adsorbent i dispersant per a pigments alimentaris en pols per reduir la concentració de pigments, facilitar l'ús i reduir la decoloració durant l'emmagatzematge. S'utilitza com a excipient per a la compressió aprofitant la seva fàcil compressió i baixa absorció d'aigua. Aprofitant la baixa temperatura de caramel·lització de la lactosa (sacarosa 163 °C, glucosa 154,5 °C, lactosa només 129,5 °C), per a certs aliments especials al forn, es pot obtenir un color groc més fosc a caramel a una temperatura de cocció més baixa. Altres funcions inclouen prevenir la cristal·lització, reduir la dolçor, evitar que s'enganxi i millorar el sabor. S'utilitza en aliments per a nadons, dolços i margarines, etc.

<<:  Llet en pols que conté lactoferrina

>>:  Quina llet en pols conté lactoferrina

Recomanar articles

Símptomes de personalitat masoquista, vuit dels quals ho són

La personalitat masoquista sovint es produeix en ...

Quins són els millors tractaments per als tumors de cèl·lules petites?

Les cèl·lules grans i petites del cos humà poden ...

Carn i sang de microones

La carn amb os està feta amb cuixes de pollastre ...

Què tal en Kagome? Comentaris de Kagome i informació del lloc web

Què és Kagome? KAGOME és el major productor i vene...

Què tal Secombe? Xicom Opinions i informació del lloc web

Quina és la web de Xicom? SECOM Co., Ltd. (SECOM) ...

La mala digestió provocarà un augment de pes? Les 4 t'ho diuen

La mala digestió és molt freqüent. Pot ser degut ...

Què passa si no es tracta la rinitis?

Quan es produeix la rinitis, s'ha de prestar ...

Com puc evitar que les meves aixelles suin?

El cos humà té moltes glàndules sudorípares, i su...

Quina és la causa principal de l'hemorràgia gàstrica?

A la vida, les persones pateixen el dolor d'e...

Estar dempeus durant molt de temps farà que els teus vedells siguin més gruixuts?

Si estàs dempeus durant molt de temps, farà que e...

Les al·lèrgies facials es poden curar per si soles?

Per a moltes persones amb al·lèrgies, l'al·lè...

Menjar 6 tipus d'aliments per sopar és equivalent a menjar arsènic

Què menjar per sopar també és una pregunta a la q...

Què he de fer si els meus meridians de cames estan bloquejats?

Si els meridians de les cames estan bloquejats, a...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Les taques d'oli a la roba són un problema mo...