Quan es tracta d'aliments que contenen lactosa, els més populars són les fruites, perquè les fruites contenen més sucre i aigua, i són molt populars la síndria, que també té l'efecte d'afavorir els laxants i la micció, i reomplir els oligoelements , és molt adequat per a nens i gent gran. Síndria : Sovint es creu que la síndria té un alt contingut en sucre La investigació científica ha demostrat que el contingut de sucre de la síndria està entre el 4% i el 8%, el que significa que més del 92% de la síndria és aigua. Plàtans : Sovint es creu que els plàtans no tenen un alt contingut de sucre, però el contingut de sucre dels plàtans madurs pot arribar al voltant del 19,5%. Lledoner : Tothom ha d'haver menjat l'arç és molt àcid, però el contingut de sucre de l'arç és d'uns 22,1%. Pinya : no té un gust àcid com l'hamane, però tampoc és dolç. Segons la investigació, la pinya també conté un 9,2% de sucre. Fruita del drac : molta gent pensa que la fruita del drac té un contingut de sucre relativament baix, però el contingut de sucre de la fruita del drac és aproximadament 12 vegades superior al de la síndria. El contingut de sucre de la pitaya està entre el 70% i el 80%. Mètode de síntesi S'obté escalfant el sèrum (que conté aproximadament un 5% de lactosa) a la llet o afegint llet de llima per eliminar la proteïna, concentrant-lo, refredant, cristal·litzant i assecant. El rendiment és d'entre el 60% i el 70%. Plega per editar aquesta secció Propòsit principal edulcorant nutritiu; agent aromatitzant; S'utilitza principalment com a adsorbent i dispersant per a pigments alimentaris en pols per reduir la concentració de pigments, facilitar l'ús i reduir la decoloració durant l'emmagatzematge. S'utilitza com a excipient per a la compressió aprofitant la seva fàcil compressió i baixa absorció d'aigua. Aprofitant la baixa temperatura de caramel·lització de la lactosa (sacarosa 163 °C, glucosa 154,5 °C, lactosa només 129,5 °C), per a certs aliments especials al forn, es pot obtenir un color groc més fosc a caramel a una temperatura de cocció més baixa. Altres funcions inclouen prevenir la cristal·lització, reduir la dolçor, evitar que s'enganxi i millorar el sabor. S'utilitza en aliments per a nadons, dolços i margarines, etc. |
<<: Llet en pols que conté lactoferrina
>>: Quina llet en pols conté lactoferrina
La personalitat masoquista sovint es produeix en ...
Les cèl·lules grans i petites del cos humà poden ...
La carn amb os està feta amb cuixes de pollastre ...
Què és Kagome? KAGOME és el major productor i vene...
Quina és la web de Xicom? SECOM Co., Ltd. (SECOM) ...
La mala digestió és molt freqüent. Pot ser degut ...
Quan es produeix la rinitis, s'ha de prestar ...
El cos humà té moltes glàndules sudorípares, i su...
A la vida, les persones pateixen el dolor d'e...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de C...
Si estàs dempeus durant molt de temps, farà que e...
Per a moltes persones amb al·lèrgies, l'al·lè...
Què menjar per sopar també és una pregunta a la q...
Si els meridians de les cames estan bloquejats, a...
Les taques d'oli a la roba són un problema mo...