La vainillina té un bon efecte aromatitzant No causarà cap dany al cos humà i s'ha utilitzat en moltes indústries. La vainillina també té un bon efecte fixador de l'aroma. Algunes begudes i caramels en contenen una petita quantitat. Primer, què és la vainillina és un compost orgànic aromàtic amb una àmplia gamma d'usos. El seu nom científic és 4-hidroxi-3-metoxibenzaldehid, també conegut com a vainillina i aldehid de vainilla. Les beines de vainilla s'utilitzen com a espècies comestibles La vainillina natural extreta dels grans de vainilla té un contingut baix i és molt cara. Per tal de satisfer la demanda del mercat, al segle XIX va aparèixer la vainillina, que es va sintetitzar amb o-metoxifenol i altres matèries primeres i que tenia exactament la mateixa estructura natural. En poques paraules, és un additiu alimentari i d'espècies. En segon lloc, es pot afegir vainillina a la fórmula infantil? D'acord amb les disposicions de l'actual "Norma nacional de seguretat alimentària per a l'ús d'additius alimentaris" del meu país (GB2760-2014), excepte per a la llista d'aliments que no poden afegir espècies i sabors alimentaris i les quantitats màximes d'ús especificades en els aliments complementaris a base de cereals per a lactants grans i nens (la quantitat màxima d'ús de vainillina i 10 mg/10 mg/l de fórmula més gran illin en aliments complementaris a base de cereals infantils és de 7 mg/100 g), les espècies i els sabors alimentaris es poden utilitzar en quantitats adequades en diversos aliments segons les necessitats de producció, llevat que les lleis, reglaments i normes de seguretat estableixin el contrari. En tercer lloc, com a additiu alimentari, la vainillina s'ha sotmès a avaluacions de risc de seguretat alimentària estandarditzades i científiques i no causarà danys a la salut humana si s'utilitza d'acord amb les normes pertinents. L'ús raonable d'additius alimentaris no perjudicarà la salut humana. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA) de l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (OMS/FAO) va avaluar la seguretat de la vainillina i no només va permetre el seu ús en els aliments, sinó que també va establir especificacions de qualitat rellevants. Els aliments que contenen additius alimentaris permesos per llei no perjudicaran la salut humana, i els additius alimentaris que s'han aprovat per al seu ús han estat sotmesos a avaluacions de seguretat. |
<<: La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat
>>: Què verifica principalment l'examen del fons d'ull?
Què és el millor disseny de la casa? Best House De...
Introducció: Alguns homes diuen: "No sóc atr...
Institut Americà de Física_Què és l'AIP? L'...
He tingut gana recentment. Si ets una amiga, pot ...
Quin és el lloc web de l'Associació General d&...
La hipertensió pot causar un gran dany al cos, de...
Quina és la web d'Intesa Sanpaolo? Intesa Sanp...
En general, hi ha tres motius pels quals les pers...
Els punts negres i l'acne són bons amics dels...
La tuberculosi limfàtica és una malaltia comuna, ...
Què és Rotten Tomatoes? Rotten Tomatoes (rottentom...
La llet pura és molt comú. La llet pura conté més...
El narcís és una espècie de flor, i també és una ...
Crec que molta gent ha menjat porros en temps nor...
La fruita de la gorgona i les llavors de lotus só...