Què és la vainillina

Què és la vainillina

La vainillina té un bon efecte aromatitzant No causarà cap dany al cos humà i s'ha utilitzat en moltes indústries. La vainillina també té un bon efecte fixador de l'aroma. Algunes begudes i caramels en contenen una petita quantitat.

Primer, què és la vainillina és un compost orgànic aromàtic amb una àmplia gamma d'usos. El seu nom científic és 4-hidroxi-3-metoxibenzaldehid, també conegut com a vainillina i aldehid de vainilla. Les beines de vainilla s'utilitzen com a espècies comestibles La vainillina natural extreta dels grans de vainilla té un contingut baix i és molt cara. Per tal de satisfer la demanda del mercat, al segle XIX va aparèixer la vainillina, que es va sintetitzar amb o-metoxifenol i altres matèries primeres i que tenia exactament la mateixa estructura natural. En poques paraules, és un additiu alimentari i d'espècies.

En segon lloc, es pot afegir vainillina a la fórmula infantil? D'acord amb les disposicions de l'actual "Norma nacional de seguretat alimentària per a l'ús d'additius alimentaris" del meu país (GB2760-2014), excepte per a la llista d'aliments que no poden afegir espècies i sabors alimentaris i les quantitats màximes d'ús especificades en els aliments complementaris a base de cereals per a lactants grans i nens (la quantitat màxima d'ús de vainillina i 10 mg/10 mg/l de fórmula més gran illin en aliments complementaris a base de cereals infantils és de 7 mg/100 g), les espècies i els sabors alimentaris es poden utilitzar en quantitats adequades en diversos aliments segons les necessitats de producció, llevat que les lleis, reglaments i normes de seguretat estableixin el contrari.

En tercer lloc, com a additiu alimentari, la vainillina s'ha sotmès a avaluacions de risc de seguretat alimentària estandarditzades i científiques i no causarà danys a la salut humana si s'utilitza d'acord amb les normes pertinents. L'ús raonable d'additius alimentaris no perjudicarà la salut humana. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA) de l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (OMS/FAO) va avaluar la seguretat de la vainillina i no només va permetre el seu ús en els aliments, sinó que també va establir especificacions de qualitat rellevants.

Els aliments que contenen additius alimentaris permesos per llei no perjudicaran la salut humana, i els additius alimentaris que s'han aprovat per al seu ús han estat sotmesos a avaluacions de seguretat.

<<:  La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

>>:  Què verifica principalment l'examen del fons d'ull?

Recomanar articles

Què tal D.C. United? Comentaris i informació del lloc web de Washington DC United

Què és Washington DC United? El DC United és un eq...

Què tal Haagen-Dazs? Comentaris i informació del lloc web de Haagen-Dazs

Què és el lloc web de Haagen-Dazs? Haagen-Dazs és ...

Hi ha cinc símptomes principals de la gota del genoll.

La gota del genoll és un fenomen molt comú a la v...

Quina és la causa de la línia negra a l'ungla del peu?

La majoria dels punts d'acupuntura que contro...

Per què les comissures de la boca són al·lèrgiques i vermelles?

En termes generals, quan apareix alguna molèstia ...

Puc beure aigua la nit abans de l'exploració física?

Moltes persones consultaran els seus metges abans...

La natació provoca al·lèrgies nasals?

Ara que el clima és més calent, molts entusiastes...

Què tal el grup Kering? Revisions del grup Kering i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kering Group? Kering Group v...

Quina és la manera correcta de portar els auriculars?

Caminant pels carrers, especialment al bus o al m...

Com tractar adequadament les cremades de vapor

Els amics que cuinen sovint a la vida sabran que,...

Què beure després de beure

A molta gent li agrada beure De fet, tothom sap q...

Com eliminar les taques de les dents?

La brutícia apareix sovint a les dents, especialm...