Què és la vainillina

Què és la vainillina

La vainillina té un bon efecte aromatitzant No causarà cap dany al cos humà i s'ha utilitzat en moltes indústries. La vainillina també té un bon efecte fixador de l'aroma. Algunes begudes i caramels en contenen una petita quantitat.

Primer, què és la vainillina és un compost orgànic aromàtic amb una àmplia gamma d'usos. El seu nom científic és 4-hidroxi-3-metoxibenzaldehid, també conegut com a vainillina i aldehid de vainilla. Les beines de vainilla s'utilitzen com a espècies comestibles La vainillina natural extreta dels grans de vainilla té un contingut baix i és molt cara. Per tal de satisfer la demanda del mercat, al segle XIX va aparèixer la vainillina, que es va sintetitzar amb o-metoxifenol i altres matèries primeres i que tenia exactament la mateixa estructura natural. En poques paraules, és un additiu alimentari i d'espècies.

En segon lloc, es pot afegir vainillina a la fórmula infantil? D'acord amb les disposicions de l'actual "Norma nacional de seguretat alimentària per a l'ús d'additius alimentaris" del meu país (GB2760-2014), excepte per a la llista d'aliments que no poden afegir espècies i sabors alimentaris i les quantitats màximes d'ús especificades en els aliments complementaris a base de cereals per a lactants grans i nens (la quantitat màxima d'ús de vainillina i 10 mg/10 mg/l de fórmula més gran illin en aliments complementaris a base de cereals infantils és de 7 mg/100 g), les espècies i els sabors alimentaris es poden utilitzar en quantitats adequades en diversos aliments segons les necessitats de producció, llevat que les lleis, reglaments i normes de seguretat estableixin el contrari.

En tercer lloc, com a additiu alimentari, la vainillina s'ha sotmès a avaluacions de risc de seguretat alimentària estandarditzades i científiques i no causarà danys a la salut humana si s'utilitza d'acord amb les normes pertinents. L'ús raonable d'additius alimentaris no perjudicarà la salut humana. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA) de l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (OMS/FAO) va avaluar la seguretat de la vainillina i no només va permetre el seu ús en els aliments, sinó que també va establir especificacions de qualitat rellevants.

Els aliments que contenen additius alimentaris permesos per llei no perjudicaran la salut humana, i els additius alimentaris que s'han aprovat per al seu ús han estat sotmesos a avaluacions de seguretat.

<<:  La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

>>:  Què verifica principalment l'examen del fons d'ull?

Recomanar articles

Quin tipus d'homes són els més populars entre les dones a la vida?

Introducció: Alguns homes diuen: "No sóc atr...

El motiu pel qual sempre tinc gana recentment

He tingut gana recentment. Si ets una amiga, pot ...

Per què em sento marejat quan la meva pressió arterial baixa?

La hipertensió pot causar un gran dany al cos, de...

Tractament per a les parpelles superiors soltes

En general, hi ha tres motius pels quals les pers...

Quina és la causa dels comedons tancats a la barbeta?

Els punts negres i l'acne són bons amics dels...

Es pot escalfar la llet pura?

La llet pura és molt comú. La llet pura conté més...

Els narcisos són verinosos?

El narcís és una espècie de flor, i també és una ...

Menjar porros provocarà calor intern? Si t'agraden els porros, mira-ho bé!

Crec que molta gent ha menjat porros en temps nor...

Quines diferències hi ha entre la fruita de la Gorgona i les llavors de lotus?

La fruita de la gorgona i les llavors de lotus só...