La vainillina té un bon efecte aromatitzant No causarà cap dany al cos humà i s'ha utilitzat en moltes indústries. La vainillina també té un bon efecte fixador de l'aroma. Algunes begudes i caramels en contenen una petita quantitat. Primer, què és la vainillina és un compost orgànic aromàtic amb una àmplia gamma d'usos. El seu nom científic és 4-hidroxi-3-metoxibenzaldehid, també conegut com a vainillina i aldehid de vainilla. Les beines de vainilla s'utilitzen com a espècies comestibles La vainillina natural extreta dels grans de vainilla té un contingut baix i és molt cara. Per tal de satisfer la demanda del mercat, al segle XIX va aparèixer la vainillina, que es va sintetitzar amb o-metoxifenol i altres matèries primeres i que tenia exactament la mateixa estructura natural. En poques paraules, és un additiu alimentari i d'espècies. En segon lloc, es pot afegir vainillina a la fórmula infantil? D'acord amb les disposicions de l'actual "Norma nacional de seguretat alimentària per a l'ús d'additius alimentaris" del meu país (GB2760-2014), excepte per a la llista d'aliments que no poden afegir espècies i sabors alimentaris i les quantitats màximes d'ús especificades en els aliments complementaris a base de cereals per a lactants grans i nens (la quantitat màxima d'ús de vainillina i 10 mg/10 mg/l de fórmula més gran illin en aliments complementaris a base de cereals infantils és de 7 mg/100 g), les espècies i els sabors alimentaris es poden utilitzar en quantitats adequades en diversos aliments segons les necessitats de producció, llevat que les lleis, reglaments i normes de seguretat estableixin el contrari. En tercer lloc, com a additiu alimentari, la vainillina s'ha sotmès a avaluacions de risc de seguretat alimentària estandarditzades i científiques i no causarà danys a la salut humana si s'utilitza d'acord amb les normes pertinents. L'ús raonable d'additius alimentaris no perjudicarà la salut humana. El Comitè Conjunt d'Experts en Additius Alimentaris (JECFA) de l'Organització Mundial de la Salut i l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (OMS/FAO) va avaluar la seguretat de la vainillina i no només va permetre el seu ús en els aliments, sinó que també va establir especificacions de qualitat rellevants. Els aliments que contenen additius alimentaris permesos per llei no perjudicaran la salut humana, i els additius alimentaris que s'han aprovat per al seu ús han estat sotmesos a avaluacions de seguretat. |
<<: La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat
>>: Què verifica principalment l'examen del fons d'ull?
Els pacients amb espondilitis anquilosant han de ...
Es diu que els ulls són les finestres de l'àn...
En la nostra vida diària, els problemes dentals s...
Tot i que l'onicomicosi no és una malaltia gr...
Què és el lloc web del Southwest Research Institut...
El que més preocupa a les dones és el problema de...
El color normal de l'orina és transparent o g...
Portar roba neta ens pot deixar una millor impres...
En la vida diària, hem de saber molt de sentit co...
A la vida diària, la ruptura alveolar és una mala...
És bastant comú en la vida diària que les sabates...
Si el sucre moreno està molt preocupat quan el me...
Algunes persones són escèptiques sobre córrer des...
El mal d'esquena causat per punts de sutura, ...
La columna vertebral és l'encarregada de supo...