La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

A més de la carn de porc brasada, un altre plat que ha estat popular des de la tradició fins als nostres dies és la carn de porc Dongpo, també coneguda com a porc brasat, en realitat té una merescuda perspectiva de desenvolupament i encara és famosa a tot el país. Tot i que els dos tenen similituds, els seus noms mostren que són diferents. Si us plau, llegiu el contingut següent per entendre'l primer. L'editor ha resumit les diferències entre els dos plats per fer-ne referència.

1: En primer lloc, resumim breument les característiques del porc Dongpo i el porc brasat:

1. Carn de porc Dongpo :

Parlant de "porc de Dongpo", en realitat hi ha molts tipus de "porc de Dongpo", per exemple, hi ha "porc de Dongpo" a Hangzhou, "porc de Dongpo" a Huangzhou, "porc de Dongpo" a Yongxiu, Jiangxi, "porc de Dongpo" a Yangzhou i Suzhou, Jiangsu, "porc de Dongpo" a "Dongpo Pork", i "Dongpo Pork" a la ciutat de Dalichuanna Su Shi.

Entre ells, el més autèntic és el "Porc Dongpo" de Hangzhou. Hi ha una anècdota que tothom coneix, és a dir, Su Dongpo, un gran escriptor de la dinastia Song, va servir com a oficial a Hangzhou en aquell moment, quan la gent local el va entretenir, van fer carn estofada, d'aquí el nom (no ho sabré molt bé).

2. Carn de porc brasa:

Parlant de carn de porc estofada, hi ha moltes maneres de cuinar-la, com ara carn de porc estofada de castanya, carn de porc estofada Luoyang i carn de porc estofada casolana, etc.

Aleshores, la carn de porc estofada era la preferida del difunt president Mao Zedong i era coneguda com el "porc estofat" de Mao.

2: Parlem de les principals diferències entre el porc Dongpo i el porc brasat:

Característiques del porc Dongpo :

Aquest plat s'elabora amb carn de pell fina i tendra guisada en un vi famós, per la qual cosa té un color vermell brillant, un sabor suau i un suc ric, és cruixent i tendre sense trencar-se, és fragant i glutinosa però no greixosa, i la seva única "aroma estofada" és la seva principal característica.

Característiques de la carn de porc brasa:

La característica més important del porc estofat és que es fon a la boca, cosa que contrasta amb el gust "cruixent" i "estofat" del "porc de Dongpo".

Com que la carn de porc estofada es guisa a foc lent i es cou a poc a poc, la qual cosa requereix un esforç, per tant, la carn de porc estofada és de color especialment brillant i té prou sabor. El gust és de primer nivell.

<<:  Què és el miasma?

>>:  Què és la vainillina

Recomanar articles

Com rentar la roba de llana més neta?

Crec que moltes persones tenen una o dues peces d...

Quins són els usos màgics de la gelea

Moltes amigues volen baixar de pes, però no saben...

Què vol dir la lluna a les ungles?

Si mirem bé les ungles, trobarem que sovint hi ha...

Com rentar la roba tacada de tinta

Com rentar la roba tacada de tinta, algunes perso...

Què fer si et cau el cabell

Moltes persones tenen els cabells que cauen per t...

Quins són els tractaments per a les paperes virals?

Els mètodes per tractar les paperes virals inclou...

A més de ser un simple exercici físic, quins altres beneficis té caminar?

Ara que la qualitat de vida millora constantment,...

Com eliminar les cicatrius de manera més eficaç

L'existència de cicatrius pot causar danys fí...

Fer-ho abans de conduir és equivalent al suïcidi

Quan fa calor, quan tanquem la porta del cotxe i ...

Què tal Jeld-Wen? Comentaris de l'empresa Jeld-Wen i informació del lloc web

Què és el lloc web de Jeld-Wen? Jeld-Wen és un del...

Com rentar el pintallavis de la roba?

A les dones els agrada disfressar-se abans de sor...

Com drenar el vessament pleural?

Els pacients han de prestar atenció a l'elecc...

Com tallar la vedella?

Tots sabem que la carn de vedella és una carn més...

Què passa amb LifePulp? Ressenyes de LifePulp i informació del lloc web

Què és LifePulp? LifePulp és una "comunitat d...