La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

A més de la carn de porc brasada, un altre plat que ha estat popular des de la tradició fins als nostres dies és la carn de porc Dongpo, també coneguda com a porc brasat, en realitat té una merescuda perspectiva de desenvolupament i encara és famosa a tot el país. Tot i que els dos tenen similituds, els seus noms mostren que són diferents. Si us plau, llegiu el contingut següent per entendre'l primer. L'editor ha resumit les diferències entre els dos plats per fer-ne referència.

1: En primer lloc, resumim breument les característiques del porc Dongpo i el porc brasat:

1. Carn de porc Dongpo :

Parlant de "porc de Dongpo", en realitat hi ha molts tipus de "porc de Dongpo", per exemple, hi ha "porc de Dongpo" a Hangzhou, "porc de Dongpo" a Huangzhou, "porc de Dongpo" a Yongxiu, Jiangxi, "porc de Dongpo" a Yangzhou i Suzhou, Jiangsu, "porc de Dongpo" a "Dongpo Pork", i "Dongpo Pork" a la ciutat de Dalichuanna Su Shi.

Entre ells, el més autèntic és el "Porc Dongpo" de Hangzhou. Hi ha una anècdota que tothom coneix, és a dir, Su Dongpo, un gran escriptor de la dinastia Song, va servir com a oficial a Hangzhou en aquell moment, quan la gent local el va entretenir, van fer carn estofada, d'aquí el nom (no ho sabré molt bé).

2. Carn de porc brasa:

Parlant de carn de porc estofada, hi ha moltes maneres de cuinar-la, com ara carn de porc estofada de castanya, carn de porc estofada Luoyang i carn de porc estofada casolana, etc.

Aleshores, la carn de porc estofada era la preferida del difunt president Mao Zedong i era coneguda com el "porc estofat" de Mao.

2: Parlem de les principals diferències entre el porc Dongpo i el porc brasat:

Característiques del porc Dongpo :

Aquest plat s'elabora amb carn de pell fina i tendra guisada en un vi famós, per la qual cosa té un color vermell brillant, un sabor suau i un suc ric, és cruixent i tendre sense trencar-se, és fragant i glutinosa però no greixosa, i la seva única "aroma estofada" és la seva principal característica.

Característiques de la carn de porc brasa:

La característica més important del porc estofat és que es fon a la boca, cosa que contrasta amb el gust "cruixent" i "estofat" del "porc de Dongpo".

Com que la carn de porc estofada es guisa a foc lent i es cou a poc a poc, la qual cosa requereix un esforç, per tant, la carn de porc estofada és de color especialment brillant i té prou sabor. El gust és de primer nivell.

<<:  Què és el miasma?

>>:  Què és la vainillina

Recomanar articles

Causes de l'acne a la cara

Moltes persones es preocupen per l'acne a la ...

Com ajuden les cebes a tractar la pressió arterial alta?

Cada vegada hi ha més persones que pateixen hiper...

Quins són els beneficis d'aplicar oli refrigerant a l'interior de les cuixes?

De fet, per a moltes persones nascudes a la dècad...

Què tal Bambino Direct? Bambino Direct Review i informació del lloc web

Què és Bambino Direct? Bambino Direct és el lloc w...

Quant de temps triguen a absorbir les lesions de tuberculosi?

La tuberculosi era una malaltia incurable en l...

Què causa els cops amb picor als braços?

Si apareixen petites protuberàncies als braços i ...

Puc beure cafè caducat?

Moltes persones solen tenir l'hàbit de beure ...

Si teniu taques marrons, el tractament científic és molt important

A la vida diària, moltes persones són propenses a...

Quant de temps triga a curar la vesiculitis seminal?

Avui en dia, molts amics masculins estan sota una...

La ciència explica quines verdures contenen nicotina

Recentment, una publicació de Weibo s'ha difó...

Què causa el dolor de cuir cabellut i el dolor d'oïda?

Moltes persones experimenten dolor d'orella c...