La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

A més de la carn de porc brasada, un altre plat que ha estat popular des de la tradició fins als nostres dies és la carn de porc Dongpo, també coneguda com a porc brasat, en realitat té una merescuda perspectiva de desenvolupament i encara és famosa a tot el país. Tot i que els dos tenen similituds, els seus noms mostren que són diferents. Si us plau, llegiu el contingut següent per entendre'l primer. L'editor ha resumit les diferències entre els dos plats per fer-ne referència.

1: En primer lloc, resumim breument les característiques del porc Dongpo i el porc brasat:

1. Carn de porc Dongpo :

Parlant de "porc de Dongpo", en realitat hi ha molts tipus de "porc de Dongpo", per exemple, hi ha "porc de Dongpo" a Hangzhou, "porc de Dongpo" a Huangzhou, "porc de Dongpo" a Yongxiu, Jiangxi, "porc de Dongpo" a Yangzhou i Suzhou, Jiangsu, "porc de Dongpo" a "Dongpo Pork", i "Dongpo Pork" a la ciutat de Dalichuanna Su Shi.

Entre ells, el més autèntic és el "Porc Dongpo" de Hangzhou. Hi ha una anècdota que tothom coneix, és a dir, Su Dongpo, un gran escriptor de la dinastia Song, va servir com a oficial a Hangzhou en aquell moment, quan la gent local el va entretenir, van fer carn estofada, d'aquí el nom (no ho sabré molt bé).

2. Carn de porc brasa:

Parlant de carn de porc estofada, hi ha moltes maneres de cuinar-la, com ara carn de porc estofada de castanya, carn de porc estofada Luoyang i carn de porc estofada casolana, etc.

Aleshores, la carn de porc estofada era la preferida del difunt president Mao Zedong i era coneguda com el "porc estofat" de Mao.

2: Parlem de les principals diferències entre el porc Dongpo i el porc brasat:

Característiques del porc Dongpo :

Aquest plat s'elabora amb carn de pell fina i tendra guisada en un vi famós, per la qual cosa té un color vermell brillant, un sabor suau i un suc ric, és cruixent i tendre sense trencar-se, és fragant i glutinosa però no greixosa, i la seva única "aroma estofada" és la seva principal característica.

Característiques de la carn de porc brasa:

La característica més important del porc estofat és que es fon a la boca, cosa que contrasta amb el gust "cruixent" i "estofat" del "porc de Dongpo".

Com que la carn de porc estofada es guisa a foc lent i es cou a poc a poc, la qual cosa requereix un esforç, per tant, la carn de porc estofada és de color especialment brillant i té prou sabor. El gust és de primer nivell.

<<:  Què és el miasma?

>>:  Què és la vainillina

Recomanar articles

Quins són els símptomes del petit triple positiu?

Els pacients han de parar atenció a la malaltia d...

Què he de fer si tinc sovint moc ocular?

Si sovint teniu moc ocular, hauríeu de prestar at...

Quin és el paper del clorur de sodi

El clorur de sodi, també conegut com a solució sa...

Per què s'utilitza l'albúmina en l'ascite Quins són els seus components?

Molts pacients amb malalties hepàtiques, especial...

Quins són els perills de l'aminopèptid de la melsa

L'aminopèptid de la melsa és un fàrmac que té...

Quins són els efectes i les funcions del cristall groc del cabell

És possible que moltes persones no tinguin molt c...

Com donar els primers auxilis després d'estar begut en una festa

Quan els amics es reuneixen, és inevitable aixeca...

Condicions per a la concepció

Tenir fills és una manera de reproduir-se, però a...

Efectes i característiques de la tetrosa

La tetrosa es troba en crustacis, plantes altes i...

Quins són els símptomes habituals del refredat en el cos humà?

Al cos humà li agrada la calor i no el fred, de m...

Els beneficis de les vitamines de la pastanaga

Es diu que les pastanagues són una verdura rica e...

Quina és la millor manera de tractar la fòbia amorosa?

Moltes persones tenen por d'enamorar-se en te...

Què tal el MIT? Revisions del MIT i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...