L'esturió i l'esturió són molt semblants a les persones, però encara hi ha moltes diferències en la seva forma corporal o en els seus hàbits de vida. Els esturions són un dels primers vertebrats que existeixen. Els esturions pertanyen a la classe Osteichthyes, a la subclasse Actinopterygii, al superordre Chondrocyma i a l'ordre Acipenseriformes. El que normalment anomenem esturió fa referència als peixos de l'ordre dels acipenseriformes. És un dels grups de peixos més primitius. Hi ha 8 espècies d'esturions salvatges al meu país. Inclouen Acipenser schrenckii, Acipenser dabryanus i Acipenser kurhausensis distribuïts als rius Heilongjiang, Songhuajiang i Ussuri, Acipenser dabryanus i Acipenser Acipenser, distribuïts a les aigües del riu Yangsha i Acipenser ining i altres llocs de Xinjiang i Acipenser sibiricus distribuïts al riu Irtysh, Buluntohai i el llac Bosteng de Xinjiang. Fins ara, el meu país ha introduït més d'una dotzena d'espècies de l'estranger, entre elles l'esturió rus, l'esturió europeu, l'esturió de cos petit i l'esturió cuchara, per a la investigació o la cria artificial. Creixement i reproducció L'esturió és un gran peix migratori. Normalment, l'esturió xinès habita la zona de la plataforma continental costanera des de la costa oest de Corea del Nord al nord fins a la costa sud-est de la Xina al sud. Després de viure a l'oceà entre 9 i 18 anys, quan les seves gònades estan a prop de la maduresa, migren al riu Yangtze en grups, arribant al curs superior del riu Yangtze a Yibin, Sichuan, i al curs inferior del riu Jinsha per reproduir-se. Cada estiu i tardor, es reuneixen a la desembocadura del riu Yangtze, neden riu amunt fins al riu Jinsha al curs superior del riu Yangtze per desovar i després neden riu avall amb esturions joves per créixer a les aigües profundes del mar de la Xina Oriental i el mar Groc. A la població reproductora, els mascles solen tenir entre 9 i 22 anys i les femelles entre 16 i 29 anys. L'esturió xinès també pon un gran nombre d'ous Una femella d'esturió pot produir milions d'ous alhora, però la taxa de supervivència no és alta i només alguns d'ells es converteixen en peixos adults. Després de la posta, les femelles comencen a migrar ràpidament pel riu. Els ous posats s'adhereixen a les roques o grava al fons del riu En condicions de temperatura de l'aigua de 17-18 ℃, els ous fecundats eclosionan en uns 5-6 dies i nits. Els alevins recentment eclosionats porten un enorme sac de rovell i són com capgrossos. Es desplacen riu avall i comencen a alimentar-se al cap d'uns 12 a 14 dies. A la primavera de l'any següent, els esturions joves van baixar gradualment al riu i van aparèixer a la zona de l'illa de Chongming a la desembocadura del riu Yangtze de maig a agost. Després de setembre, els esturions joves, que havien assolit una longitud corporal de 30 cm, van abandonar gradualment els fangs poc profunds de l'estuari del riu Yangtze i van anar al mar per al cultiu i el creixement. L'esturió xinès pot viure fins a 40 anys. Distribució Els esturions es distribueixen actualment principalment al riu Jinsha, el riu principal del riu Yangtze a la Xina, fins a l'estuari, i de tant en tant apareixen en altres sistemes d'aigua com els rius Ganjiang, Xiangjiang, Minjiang, Qiantang i Pearl River. Es troba a l'estranger a la desembocadura del riu Han i Lijiang a Corea i al costat oest de Kyushu al Japó. L'esturió és un peix exclusiu del riu Heilongjiang. Aquest peix és de gran mida, segons els registres escrits, l'esturió més gran capturat aquí pesa 1.000 quilograms. Els pescadors locals de Hezhe van capturar un esturió de 500 quilos que feia 4,75 metres de llarg. La boca de l'esturió és llarga i punxeguda, una mica com un tauró. Hi ha 5 fileres de plaques d'os en forma de diamant de color marró groguenc a cada costat del cos, amb 13 peces a cada fila, cobertes d'espines afilades, els pescadors locals les anomenen "escates d'armadura de ferro", que són les armes d'autodefensa de l'esturió. Una femella d'esturió pot produir més de 5 quilograms d'ous, uns 150.000 ous. Cada ou és tan gran com una soja. Les fausses de peix es poden convertir en ventre de peix, la medul·la espinal es pot convertir en cola de peix, els ossos de peix són fràgils i cristal·lins i es converteixen en una delicadesa preciosa després d'assecar-se. El nas d'esturió també es pot utilitzar per cuinar un plat famós als banquets. Es poden utilitzar diverses parts d'esturió per cuinar un famós banquet d'esturió, que és incomparable amb qualsevol altre banquet. |
<<: Què no es pot menjar amb esturió?
>>: Com tractar la sinusitis i la secreció nasal
La primavera és l'època en què esclata la gri...
Un dels resultats d'una anàlisi de sang de ru...
Quin és el lloc web del grup Hyundai de Corea del ...
Amb la millora contínua dels nivells de vida, la ...
Hi ha vuit de cada deu coses a la vida que no són...
Moltes persones no es banyen amb freqüència a l...
Cadascú de nosaltres espera estar sa, però de veg...
Els refredats i les febres són habituals a la vid...
Si voleu tractar eficaçment la disharmonia de la ...
Què és el lloc web de Team Sky? Team Sky (codi UCI...
Si sovint et sents dèbil a les extremitats durant...
Els punts negres es formen quan la secreció exces...
Les úlceres al mig de la llengua són molt freqüen...
Potser no t'ajuden a comprar o beure vi, però...
Qi i la sang juguen un paper vital en la salut d&...