A mesura que els nivells de vida de la gent segueixen millorant, els aliments que mengen són cada cop més diversos, com diu el refrany, de vegades cal ser particular amb el que menges, l'esturió té un alt valor nutricional, però és inevitable que algunes persones hi siguin al·lèrgiques. Aquí hi ha algunes coses que no hauríeu de menjar amb esturió: 1) Les persones amb al·lèrgies han de consumir-lo amb precaució. Si a la teva família hi ha algú que és al·lèrgic al marisc, el millor és no cuinar esturió guisat per no provocar al·lèrgies. 2. Els pacients amb gota no haurien de menjar peix. Això es deu al fet que el peix conté purines i tornar a menjar peix empitjorarà els símptomes. 3) En guisar l'esturió, assegureu-vos de controlar bé la calor per evitar que es cremi. Perquè si la carn del peix es crema, la proteïna d'alta molècula es dividirà en aminoàcids de baix peso molecular i pot formar substàncies químiques mutagèniques. 4) Els pacients amb tuberculosi han d'evitar menjar peix quan prenen medicaments. Alguns medicaments entren en conflicte amb el peix i afectaran l'eficàcia del medicament, per la qual cosa és millor no menjar-lo. L'esturió no es pot menjar juntament amb brots de bambú secs, ja que això provocarà vasoconstricció . En primer lloc, heu de determinar si sou al·lèrgic a l'esturió i si teniu molta experiència en menjar esturió. Com que l'esturió és un aliment ric en proteïnes, no podem descartar la possibilitat que contingui els vostres al·lèrgens. En segon lloc, quan menges esturió i pastanagues, l'esturió està cuit adequadament? Si no, potser tu... El peix conté nivells elevats de purina, de manera que els pacients amb gota haurien de dejunar per evitar atacs aguts de gota. Trastorns hemorràgics com l'hemofília. Les persones amb trombocitopènia i deficiència de vitamina K haurien de menjar menys o gens de peix. Com que la carn de peix conté substàncies que inhibeixen l'agregació plaquetària, pot provocar fàcilment sagnat en pacients amb malalties hemorràgiques o agreujar els símptomes hemorràgics. En tercer lloc, els pacients en l'etapa tardana de la cirrosi hepàtica : tenen disfunció hepàtica, reducció de la producció de factors de coagulació per part del fetge, sovint tenen tendència a sagnar Menjar menys sardines, arengada, tonyina, etc. Després d'entendre qui no és apte per menjar esturió, sabem que tot i que l'esturió és ric en valor nutritiu, també l'hem de triar segons la nostra pròpia condició física A més, si volem estar sans, hem de parar atenció a la diversitat de l'alimentació. |
<<: Tabús sobre menjar esturió
>>: Quina diferència hi ha entre esturió i beluga?
La faringitis aguda afecta a moltes persones Si v...
Quin és el lloc web de la Universitat de Nottingha...
Molta gent no entén especialment els aliments fot...
Quin és el lloc web de "Crayon Shin-chan"...
De març a abril cada any al meu país és l'est...
La majoria dels ciutadans d'aquesta època bev...
Quan es tracta dels símptomes de l'al·lèrgia ...
L'hipertiroïdisme és una malaltia comuna caus...
Sóc llicenciat en informàtica i m'he d'en...
Crec que la majoria dels meus amics no han sentit...
La tos és una manifestació de la calor pulmonar d...
Què és Healthcare Real Estate Investment Trust? He...
El dolor causat per la trombosi arterial és un sí...
Què és Actavis Group? Actavis Group és un grup de ...
Amb el ritme ràpid de la vida social, les persone...