Molta gent ha sentit parlar de nitrits a la Gala de les 3.15, però només n'han sentit a parlar i no hi han fet cas. Algunes persones fins i tot van seguir cegament algunes publicacions en línia sobre els perills dels nitrits, provocant pànic. Però realment no han comprovat el coneixement rellevant. Aquest enfocament és irresponsable i imprudent. Aleshores, què és exactament el nitrit? Quins aliments contenen aquestes coses? Quins són els perills d'ingerir nitrits al cos? Definitivament causarà càncer? Molta gent té malentesos sobre els nitrits i a continuació es presenta una introducció detallada. Aliments com el xucrut, el kimchi, els escabetx, el peix salat, el pernil i la salsitxa contenen nitrats i nitrits. Els nitrats es poden reduir a nitrits. Després que el nitrit s'ingereix a l'estómac, reacciona amb amines secundàries, un producte de la descomposició de proteïnes, sota l'acció de l'àcid gàstric per formar nitrosamines. També hi ha un tipus de bacteris a l'estómac anomenats bacteris reductors de nitrats, que també poden combinar nitrits amb amines per formar nitrosamines. Aquests bacteris es desenvolupen quan falta àcid estomacal. Per tant, per molt que hi hagi àcid estomacal, és propici per a la producció de nitrosamines. Les nitrosamines tenen forts efectes cancerígens, causant principalment càncer d'esòfag, càncer gàstric, càncer de fetge i càncer colorectal. Fins i tot si mengem nitrosamines, potser no necessàriament desenvolupem càncer. L'aparició del càncer està estretament relacionada amb el tipus i la quantitat de nitrosamines. A més, les nitrosamines només són causes externes, i els factors externs han d'actuar a través de factors interns. Sempre que prestem atenció a la nutrició dietètica, mengem més aliments rics en vitamina C i enfortim la nostra forma física, la capacitat anticancerígena del cos es millorarà i les nitrosamines no podran causar problemes. A partir de la introducció anterior, podem entendre que el nitrit es troba habitualment en aliments com el xucrut, el kimchi, els escabetx, el peix salat i el pernil. Té efectes cancerígens fins a cert punt, però menjar-lo no necessàriament provoca càncer. Simplement no el consumis en excés, sempre que prestis atenció a l'equilibri nutricional i mengis més productes rics en vitamina C, milloraràs la teva forma física i no et posaràs malalt fàcilment. |
<<: Com tractar el peu d'atleta
>>: Què fer si estàs intoxicat per drogues
Què és Helvetia Holdings? Helvetia Holding és una ...
No sé si mai has prestat atenció al tema del cont...
Què és la Biblioteca de la Universitat de Cambridg...
La nespra és una fruita que mengem sovint, i la n...
Els nadons beuen llet en pols més ràpid quan són ...
Quins secrets pot revelar l'alçada d'una ...
Les hemorroides molesten a moltes persones, de ma...
Quan entres en el període de lactància materna ju...
L'aparició de l'alopècia areata té un gra...
És una sort tenir una pell sana, però sempre hi h...
La migranya és un tipus de mal de cap comú. El se...
Crec que molts amics oloraran una olor estranya q...
Els refredats i les febres són habituals a la vid...
A mesura que les persones envelleixen, trobaran d...
Què és el lloc web de l'Autoritat d'Invers...