Les persones amb sucre en la sang en general pateixen diabetis, una malaltia molt freqüent a la vida moderna, i cada cop és més greu, perquè la diabetis comporta molts problemes, que provocaran canvis importants en el cos del pacient, seguit de problemes de salut sistèmics, com el peu diabètic, etc. Un cop pateix diabetis, has de controlar constantment els canvis en el sucre en la sang per evitar problemes amb el sucre en la sang massa alt o massa baix és el que causa més problemes i és per això que els pacients han de menjar aliments ensucrats a la seva vida. Fem una ullada a quins problemes hem de prestar atenció si el nostre sucre en sang és una mica alt? 1. L'aliment bàsic és generalment l'arròs i els fideus, però preferim els cereals secundaris, com la civada, els cereals, la farina de blat de moro, etc., perquè aquests aliments contenen més sals inorgàniques i vitamines, i són rics en fibra dietètica La fibra dietètica té l'efecte de baixar el sucre en la sang i és beneficiosa per controlar el sucre en sang. 2. Per als pacients amb sucre en la sang alt, la soja i els productes de soja són les millors fonts de proteïnes, per una banda, contenen proteïnes d'alta qualitat, per l'altra, no contenen colesterol i tenen un efecte hipolipemiant, per la qual cosa poden substituir alguns aliments d'origen animal. 3. Durant el període de control de calories, si encara tens gana, pots menjar verdures amb baix contingut en sucre, bullir-les en aigua i després barrejar-les amb alguns condiments. Com que les verdures contenen alts nivells de fibra dietètica i aigua, tenen poca energia tèrmica i tenen un efecte farcidor, són aliments essencials per als pacients diabètics. 4. Els aliments prohibits inclouen: sucre blanc, sucre moreno, glucosa i dolços a base de sucre, com ara caramels, pastissos, melmelada, fruita confitada, gelats, begudes dolces, etc. A més, les patates, el ñame, el taro, l'arrel de lotus, els brots d'all, les pastanagues, etc., rics en hidrats de carboni, s'han d'utilitzar menys o reduir la quantitat d'aliment bàsic corresponent després del consum. 5. Utilitzeu menys mantega de porc, sèu, querosè, nata i mantega rics en àcids grassos saturats, i és millor no utilitzar-los. L'oli vegetal es pot utilitzar per substituir part de l'oli animal. Els cacauets, les nous, les llavors de sèsam i les llavors de meló també contenen molt greix. |
<<: Què he de fer si tinc congestió nasal, marejos i fatiga?
>>: Quines són les maneres de millorar el rendiment sexual amb ous?
La pell és una de les substàncies corporals més i...
L'olor corporal és un fenomen que molesta a l...
L'àcid linoleic és una substància que es trob...
El que més no li agrada a la majoria de la gent é...
En general, en circumstàncies normals, els glòbul...
Avui en dia, la deficiència de ronyó és molt comú...
L'urticària és una malaltia d'al·lèrgia a...
Tot i que els aliments ens ajuden a enfortir el n...
Menjar és una de les activitats quotidianes absol...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tohoku al...
Què és el lloc web d'Oracle Corporation? Oracl...
Què és Better Homes and Gardens? "Better Home...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a L...
Quin és el lloc web de la Cambra de Representants ...
La conjuntivitis és una de les malalties oculars ...