Cuinar és un art profund, però com podem tallar bé la tija d'arròs salvatge? Val la pena aprendre-ho. És normal tenir taques negres al bambú d'aigua. L'arròs salvatge és molt nutritiu i pot millorar la immunitat. Com a ingredient relativament rar, la tija d'arròs salvatge és afavorida per moltes persones pel seu sabor deliciós. El bambú d'aigua es coneix com el "ginseng a l'aigua" pel seu ric valor nutritiu. També es coneix com a brots de bambú d'aigua, canya de bambú d'aigua, orelles de bambú d'aigua i node verd. El seu efecte terapèutic és de gran ajuda per a la salut humana, i la carn és relativament tendra i alta en proteïnes, la qual cosa la converteix en un bon aliment saludable. 1. Utilitzeu un ganivet per pelar el fons de la castanya d'aigua (igual que pelar la pell), perquè el fons de la castanya d'aigua és relativament vell i té un mal gust, i després peleu la part verda de la castanya d'aigua. 2. Renteu-lo amb aigua i partiu-lo per la meitat podeu tallar-lo a tires, trossos o rodanxes segons la vostra preferència. 3. Si voleu tallar-lo a trossos, primer talleu el bambú d'aigua en seccions, després talleu-lo a rodanxes uniformes i, finalment, talleu-lo a trossos, el bambú d'aigua en forma de bloc és adequat per fregir, com ara bamboo amb aigua fregit i bamboo amb aigua; Primer talleu la tija de l'arròs salvatge a rodanxes, després poseu-les en fileres i talleu-les a tires fines. Però, en general, la tija d'arròs salvatge és tendra i no resistent al foc. Les rodanxes són una mica més fàcils de fregir, per la qual cosa és especialment adequat per als principiants, especialment aquells que tenen problemes amb la calor. Les castanyes d'aigua es poden pelar o no, segons l'edat o tendresa que tinguin. Si el 茭白 és vell, la pell es tornarà dura, per la qual cosa s'ha de pelar. Fins i tot si la pell no es pela, no tindrà cap efecte sobre la salut humana. La tija d'arròs salvatge es pot sofregir, sofregir o fer sopa. Com que el sabor original de 茭白 és molt lleuger, és molt adequat com a guarnició, com ara carn de vedella sofregida, porc, ronyó de porc, fetge de porc, filets de peix, gambes, etc. Podeu utilitzar la tija d'arròs salvatge com a guarnició, i té un gust lleugerament dolç, que també és cert quan feu sopa. Es pot utilitzar amb diverses coses per fer sopa, fins i tot la sopa de costelles de porc es pot posar en brots de bambú d'aigua, però només cal tallar-la a daus. |
<<: Com evitar que els escorpins s'arrosseguen al teu llit
>>: Es pot menjar el cor negre de l'arròs salvatge?
Què és el lloc web de Friso? La llet en pols Dutch...
El 23 d'abril de 2014, Li Jianhua, director d...
Què és el lloc web de HANSA? HANSA és una marca de...
Hi ha molts tipus de trastorn obsessiu-compulsiu ...
Per tenir un cos sa, avui dia les persones necess...
El niu d'ocell és un tònic preciós, per dir-h...
No hi ha escassetat de rumors a la vida, especial...
Quin és el lloc web de Krauss-Maffei Wegmann? Krau...
Les dessuadores són principalment habituals a la ...
L'aparició de la llet en pols ha portat bones...
Hi ha una dita antiga que s'hereta dels pares...
Menjar pistatxos engreixarà? Abans de respondre a...
Lithospermum officinale és una planta les arrels ...
El càncer de fetge primari també és un tipus comú...
Què és CliffsNotes? CliffsNotes és un conegut lloc...