Quan compreu carn magra, si trobeu algunes petites taques de sagnat, moltes persones es preocupen que es tracta d'una espècie de carn de porc injectada amb aigua, de fet, sempre que no hi hagi moltes taques de sagnat, no hi ha cap problema, però si n'hi ha moltes, és possible que es tracti de carn de porc injectada amb aigua la carn de porc, i podeu pressionar la carn de porc amb força. Tots aquests són millors mètodes de selecció. Com triar la carn de porc Primer, mira el color Cal mirar el color de la secció transversal de la carn de porc. En segon lloc, olorar la carn de porc fresca tindrà l'aroma de la pròpia carn de porc, mentre que la carn de porc ranci tindrà una olor a peix o estranya. En tercer lloc, premeu la superfície de la carn de porc amb les mans . Si la carn de porc es recupera immediatament, vol dir que està fresca. No compreu aquest tipus de carn de porc1. Porc amb massa carn magra En temps d'escassetat d'aliments, la carn grassa era més popular. Però avui dia, quan es compra carn de porc, es presta més atenció a la carn magra. Tanmateix, si la capa de greix és massa prima i hi ha massa carn magra, vés amb compte que pot ser alimentada amb clenbuterol. A més, la carn de porc alimentada amb clenbuterol també té un color anormalment brillant. Al mateix temps, el porc autòcton i el porc híbrid tenen una capa de greix més gruixuda, mentre que el porc de raça pura té una capa de greix més prima. 2. No compreu carn de porc inelàstica La carn de porc que s'ha injectat aigua o congelada durant massa temps tindrà les seves fibres de porc destruïdes, la qual cosa comportarà una pèrdua d'elasticitat. A més, el greix d'aquest tipus de carn de porc es descompondrà i desapareixerà progressivament, i el gust es deteriorarà. En canvi, la carn de porc fresca i sense aigua tindrà una textura ferma i elàstica i tornarà a la seva forma original fins i tot quan es pressiona. 3. Carn de porc que se sent enganxosa A mesura que la carn animal es fa malbé, la superfície de la carn es torna enganxosa a causa de la descomposició bacteriana i el metabolisme. Com més fresca sigui la carn de porc, més humida és la seva superfície, però no és enganxosa al tacte, i fins i tot pots sentir oli a les mans. 4. Carn de porc apagada Si la superfície de la carn de porc apareix de color gris fosc, vermell fosc, gris fosc o marró fosc i està bruta, vol dir que no és fresca i neta. La carn és de color vermell fosc o té taques de sang, el greix és rosat i hi ha coàguls de sang foscos als vasos sanguinis, cosa que indica que el porc és de porcs malalts. La pell és gruixuda, arrugada, els fol·licles pilosos són gruixuts i de color blanc grisenc. La major part de la carn és de color vermell fosc, que és difícil de mastegar o mossegar. |
<<: Contingut de greix de carns magres i grasses
>>: Recepta de pastís de pedra i ingredients
Quin és el lloc web de la companyia nacional franc...
La conservació del plasma definitivament no és un...
En beure vi negre o assistir a festes, sempre és ...
Has d'anar a l'hospital per comprovar si ...
Quin és el lloc web del Laboratori Nacional d'...
A la vida, és possible que moltes persones hagin ...
Quina és la pàgina web del Bayern Munich Football ...
Les persones amb constitució flegma-humitat acost...
Els hàbits diaris poden ser més importants que el...
Avui en dia, la raó per la qual moltes dones no p...
Hem trobat que tant als nens com als adolescents ...
Què és La Prairie? La Prairie és la marca de cura ...
Què és el Pittsburgh Post-Gazette? The Pittsburgh ...
L'aparició d'un precipitat blanc a l'...
Quan es tracta de tos, el primer que pensa la gen...