Recepta de pastís de pedra i ingredients

Recepta de pastís de pedra i ingredients

Parlant de pastís de pedra, en realitat, és un aperitiu tradicional popular a Shanxi i Shaanxi. El nom de "pastís de pedra" significa que el pastís es fa primer escalfant-los amb pedres ingredients del pastís de pedra.

1. Mètode i ingredients del pastís de pedra:

Ingredients: 200 g de farina, 0,5 g de bicarbonat de sodi, 2 g de llevat (sec), unes llavors de sèsam blanc, 50 g d'ou, 50 g d'aigua

pràctica:

1. Afegiu sal, bicarbonat de sodi, ous i llevat a la farina, afegiu-hi aigua i pasteu-ho en una massa homogènia, deixeu-ho reposar a temperatura ambient durant 30 minuts i refrigereu. Després d'haver estat refrigerada durant unes 4 hores, la massa ha fermentat fins a aproximadament 1 vegades la seva mida original.

2. Dividiu la massa en trossos petits, enrotlleu-les en boletes, premeu-les a rodanxes fines (el gruix de la massa el podeu controlar vosaltres mateixos) i premeu-hi unes llavors de sèsam.

3. Posar les pedres en una safata de forn i coure al forn a 200 graus durant 20 minuts.

4. Col·loqueu les pedres en una safata de forn i coeu-les al forn a 200 graus durant 20 minuts.

5. Allisar les pedres a la safata del forn, posar la massa sobre les pedres, treure l'altra meitat de les pedres i cobrir-les per sobre, i pressionar-les suaument amb una pala petita.

6. Coure al forn a 200 graus durant 10 minuts El sabor del pastís de pedra es pot afegir segons la preferència personal.

2. Quin tipus de pedra s'utilitza per al pastís de pedra?

Les pedres normals serviran.

Pedres locals ordinàries, però de mida semblant. Abans de fer-lo, netegeu les pedres, aboqueu-les en una paella de sorra, fregueu-hi una mica d'oli (per evitar que les pedres s'enganxin a la massa), després remeneu-les repetidament per assegurar-vos que les pedres s'escalfen uniformement. A l'hora de fer-lo, primer agafeu un tros de massa i pasteu-lo repetidament fins que quedi llisa. A continuació, enrotlleu la massa amasada en creps rodones. Repartiu les pedres escalfades al voltant de la planxa, deixant una capa fina al centre, poseu-hi la massa rodona i després cobriu-la amb les pedres que l'envolten.

Fenyang Stone Cake és el menjar teppanyaki més antic de la Xina. També s'anomena Shi Yu Mo i Shi Ao Bing a la dinastia Tang. Especial: resistent a l'emmagatzematge, fàcil de transportar, sabor cruixent i salat.

<<:  És normal tenir petites taques de sang a la carn magra?

>>:  Ús correcte de l'humidificador

Recomanar articles

Quan beure llet per engrandir els pits

La millora dels pits és sempre un tema sobre el q...

Què causa un dolor de pit sord?

Un dolor sord al pit és un símptoma comú entre le...

Com hidratar la teva pell

Es diu que les dones estan fetes d'aigua, i h...

Què tal Shinsei Bank? Ressenyes del Shinsei Bank i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Shinsei Bank? Shinsei Bank ...

Quina és la millor manera de tractar la fòbia del rubor?

Tothom ha de parar atenció al fet que el rubor no...

Què tal els Self Tours? Ressenyes de Self Tours i informació del lloc web

Què és Self Tours? Self Tours és una empresa de vi...

Colitis femta negra, també necessita un tractament adequat

En general, els pacients amb colitis tindran símp...

Jugar a bàsquet et farà més alt?

Molts pares creuen que deixar que els seus fills ...

Quins són els símptomes de l'espondilitis anquilosant?

L'espondilitis anquilosant també es coneix co...

Com prevenir les picades de mosquits

A l'estiu calorós, hi ha més mosquits. En aqu...

Quin tipus de música et fa adormir-te fàcilment?

Recentment, moltes persones tenen problemes per a...

Flotadors fisiològics

Hi ha molts tipus de malalties comunes, i necessi...

Què fer si us entra aigua a les orelles mentre nedeu

Parlant de natació, crec que tothom sap que la na...