Recepta de pastís de pedra i ingredients

Recepta de pastís de pedra i ingredients

Parlant de pastís de pedra, en realitat, és un aperitiu tradicional popular a Shanxi i Shaanxi. El nom de "pastís de pedra" significa que el pastís es fa primer escalfant-los amb pedres ingredients del pastís de pedra.

1. Mètode i ingredients del pastís de pedra:

Ingredients: 200 g de farina, 0,5 g de bicarbonat de sodi, 2 g de llevat (sec), unes llavors de sèsam blanc, 50 g d'ou, 50 g d'aigua

pràctica:

1. Afegiu sal, bicarbonat de sodi, ous i llevat a la farina, afegiu-hi aigua i pasteu-ho en una massa homogènia, deixeu-ho reposar a temperatura ambient durant 30 minuts i refrigereu. Després d'haver estat refrigerada durant unes 4 hores, la massa ha fermentat fins a aproximadament 1 vegades la seva mida original.

2. Dividiu la massa en trossos petits, enrotlleu-les en boletes, premeu-les a rodanxes fines (el gruix de la massa el podeu controlar vosaltres mateixos) i premeu-hi unes llavors de sèsam.

3. Posar les pedres en una safata de forn i coure al forn a 200 graus durant 20 minuts.

4. Col·loqueu les pedres en una safata de forn i coeu-les al forn a 200 graus durant 20 minuts.

5. Allisar les pedres a la safata del forn, posar la massa sobre les pedres, treure l'altra meitat de les pedres i cobrir-les per sobre, i pressionar-les suaument amb una pala petita.

6. Coure al forn a 200 graus durant 10 minuts El sabor del pastís de pedra es pot afegir segons la preferència personal.

2. Quin tipus de pedra s'utilitza per al pastís de pedra?

Les pedres normals serviran.

Pedres locals ordinàries, però de mida semblant. Abans de fer-lo, netegeu les pedres, aboqueu-les en una paella de sorra, fregueu-hi una mica d'oli (per evitar que les pedres s'enganxin a la massa), després remeneu-les repetidament per assegurar-vos que les pedres s'escalfen uniformement. A l'hora de fer-lo, primer agafeu un tros de massa i pasteu-lo repetidament fins que quedi llisa. A continuació, enrotlleu la massa amasada en creps rodones. Repartiu les pedres escalfades al voltant de la planxa, deixant una capa fina al centre, poseu-hi la massa rodona i després cobriu-la amb les pedres que l'envolten.

Fenyang Stone Cake és el menjar teppanyaki més antic de la Xina. També s'anomena Shi Yu Mo i Shi Ao Bing a la dinastia Tang. Especial: resistent a l'emmagatzematge, fàcil de transportar, sabor cruixent i salat.

<<:  És normal tenir petites taques de sang a la carn magra?

>>:  Ús correcte de l'humidificador

Recomanar articles

A què heu de parar atenció quan feu la manicura

Avui en dia, moltes dones presten atenció a la se...

Quins són els símptomes de la candidiasis esofàgica?

La vasculitis és en realitat una malaltia comuna ...

Les ungles són propenses a trencar-se, així que estigueu més vigilants

Les ungles es consideren un baròmetre de la salut...

L'obesitat és hereditària?

És important tenir en compte que l'obesitat, ...

Com remullar els peus amb fulles d'artemisia

Remull els peus amb fulles d'artemisa té un e...

Quina és la millor manera de tractar l'erosió del còlon?

No s'ha d'ignorar el tractament dels paci...

Què causa els càlculs urinaris?

De fet, no hi ha una sola causa per a la formació...

Què causa la femta de color verd fosc?

Per descomptat, hem de parar atenció a les raons ...

Els perills de la perm

Amb la millora dels nivells de vida, moltes perso...

Què tal Megan Fox? Comentaris i informació del lloc web de Megan Fox

Què és el lloc web de Megan Fox? Megan Denise Fox ...

Quins són els beneficis dels banys de peus amb sal?

El remull dels peus pot estimular i relaxar molts...