Recepta de pastís de pedra i ingredients

Recepta de pastís de pedra i ingredients

Parlant de pastís de pedra, en realitat, és un aperitiu tradicional popular a Shanxi i Shaanxi. El nom de "pastís de pedra" significa que el pastís es fa primer escalfant-los amb pedres ingredients del pastís de pedra.

1. Mètode i ingredients del pastís de pedra:

Ingredients: 200 g de farina, 0,5 g de bicarbonat de sodi, 2 g de llevat (sec), unes llavors de sèsam blanc, 50 g d'ou, 50 g d'aigua

pràctica:

1. Afegiu sal, bicarbonat de sodi, ous i llevat a la farina, afegiu-hi aigua i pasteu-ho en una massa homogènia, deixeu-ho reposar a temperatura ambient durant 30 minuts i refrigereu. Després d'haver estat refrigerada durant unes 4 hores, la massa ha fermentat fins a aproximadament 1 vegades la seva mida original.

2. Dividiu la massa en trossos petits, enrotlleu-les en boletes, premeu-les a rodanxes fines (el gruix de la massa el podeu controlar vosaltres mateixos) i premeu-hi unes llavors de sèsam.

3. Posar les pedres en una safata de forn i coure al forn a 200 graus durant 20 minuts.

4. Col·loqueu les pedres en una safata de forn i coeu-les al forn a 200 graus durant 20 minuts.

5. Allisar les pedres a la safata del forn, posar la massa sobre les pedres, treure l'altra meitat de les pedres i cobrir-les per sobre, i pressionar-les suaument amb una pala petita.

6. Coure al forn a 200 graus durant 10 minuts El sabor del pastís de pedra es pot afegir segons la preferència personal.

2. Quin tipus de pedra s'utilitza per al pastís de pedra?

Les pedres normals serviran.

Pedres locals ordinàries, però de mida semblant. Abans de fer-lo, netegeu les pedres, aboqueu-les en una paella de sorra, fregueu-hi una mica d'oli (per evitar que les pedres s'enganxin a la massa), després remeneu-les repetidament per assegurar-vos que les pedres s'escalfen uniformement. A l'hora de fer-lo, primer agafeu un tros de massa i pasteu-lo repetidament fins que quedi llisa. A continuació, enrotlleu la massa amasada en creps rodones. Repartiu les pedres escalfades al voltant de la planxa, deixant una capa fina al centre, poseu-hi la massa rodona i després cobriu-la amb les pedres que l'envolten.

Fenyang Stone Cake és el menjar teppanyaki més antic de la Xina. També s'anomena Shi Yu Mo i Shi Ao Bing a la dinastia Tang. Especial: resistent a l'emmagatzematge, fàcil de transportar, sabor cruixent i salat.

<<:  És normal tenir petites taques de sang a la carn magra?

>>:  Ús correcte de l'humidificador

Recomanar articles

Com emmagatzemar el vi negre obert?

El vi negre ens pot ajudar a apreciar els diferen...

Quina medicina xinesa és bona per banyar-se?

La medicina tradicional xinesa és un resum de l&#...

Heu de conèixer els beneficis de beure verdolaga a l'aigua

La verdolaga és una herba que es pot prendre com ...

Com netejar els crancs de mar

Normalment, quan sortim a menjar crancs, ja estan...

Quins són els danys del nitrit per al cos humà?

El nitrit és una matèria primera química i una sa...

Quant saps sobre els avantatges i els contres de menjar aliments crus?

De fet, a molts països, la gent prefereix menjar ...

Què tal Onet.Portal? Onet. Ressenyes del portal i informació del lloc web

Què és Onet.Portal? Onet.Pl és el lloc web del por...

És millor menjar fruita abans o després dels àpats?

Tots sabem que menjar fruita abans o després dels...

4 causes principals d'hemorràgia gastrointestinal

Hi ha moltes raons per a l'aparició de símpto...

Com triar el coixí de blat sarraí

El blat sarraí és un aliment comú entre els cerea...

Què passa amb Tesoro? Comentaris de l'empresa Tesoro i informació del lloc web

Què és Tesoro? Tesoro Corporation és una companyia...

Hi ha molts beneficis de la cura de la salut "a l'estil de gat".

Per mantenir la salut i el benestar, la gent mode...