Parlant de pastís de pedra, en realitat, és un aperitiu tradicional popular a Shanxi i Shaanxi. El nom de "pastís de pedra" significa que el pastís es fa primer escalfant-los amb pedres ingredients del pastís de pedra. 1. Mètode i ingredients del pastís de pedra: Ingredients: 200 g de farina, 0,5 g de bicarbonat de sodi, 2 g de llevat (sec), unes llavors de sèsam blanc, 50 g d'ou, 50 g d'aigua pràctica: 1. Afegiu sal, bicarbonat de sodi, ous i llevat a la farina, afegiu-hi aigua i pasteu-ho en una massa homogènia, deixeu-ho reposar a temperatura ambient durant 30 minuts i refrigereu. Després d'haver estat refrigerada durant unes 4 hores, la massa ha fermentat fins a aproximadament 1 vegades la seva mida original. 2. Dividiu la massa en trossos petits, enrotlleu-les en boletes, premeu-les a rodanxes fines (el gruix de la massa el podeu controlar vosaltres mateixos) i premeu-hi unes llavors de sèsam. 3. Posar les pedres en una safata de forn i coure al forn a 200 graus durant 20 minuts. 4. Col·loqueu les pedres en una safata de forn i coeu-les al forn a 200 graus durant 20 minuts. 5. Allisar les pedres a la safata del forn, posar la massa sobre les pedres, treure l'altra meitat de les pedres i cobrir-les per sobre, i pressionar-les suaument amb una pala petita. 6. Coure al forn a 200 graus durant 10 minuts El sabor del pastís de pedra es pot afegir segons la preferència personal. 2. Quin tipus de pedra s'utilitza per al pastís de pedra? Les pedres normals serviran. Pedres locals ordinàries, però de mida semblant. Abans de fer-lo, netegeu les pedres, aboqueu-les en una paella de sorra, fregueu-hi una mica d'oli (per evitar que les pedres s'enganxin a la massa), després remeneu-les repetidament per assegurar-vos que les pedres s'escalfen uniformement. A l'hora de fer-lo, primer agafeu un tros de massa i pasteu-lo repetidament fins que quedi llisa. A continuació, enrotlleu la massa amasada en creps rodones. Repartiu les pedres escalfades al voltant de la planxa, deixant una capa fina al centre, poseu-hi la massa rodona i després cobriu-la amb les pedres que l'envolten. Fenyang Stone Cake és el menjar teppanyaki més antic de la Xina. També s'anomena Shi Yu Mo i Shi Ao Bing a la dinastia Tang. Especial: resistent a l'emmagatzematge, fàcil de transportar, sabor cruixent i salat. |
<<: És normal tenir petites taques de sang a la carn magra?
>>: Ús correcte de l'humidificador
La millora dels pits és sempre un tema sobre el q...
Un dolor sord al pit és un símptoma comú entre le...
Es diu que les dones estan fetes d'aigua, i h...
Quin és el lloc web de Shinsei Bank? Shinsei Bank ...
Tothom ha de parar atenció al fet que el rubor no...
Què és Self Tours? Self Tours és una empresa de vi...
La pell de les persones és propensa a la sequedat...
En general, els pacients amb colitis tindran símp...
Molts pares creuen que deixar que els seus fills ...
L'espondilitis anquilosant també es coneix co...
A l'estiu calorós, hi ha més mosquits. En aqu...
Recentment, moltes persones tenen problemes per a...
Hi ha molts tipus de malalties comunes, i necessi...
Què és la transmissió en directe? Livestream és un...
Parlant de natació, crec que tothom sap que la na...