El nitrit és una matèria primera química i una sal industrial comuna. És molt perjudicial per al cos humà. És tòxic i carcinogènic. Si el cos humà ingereix una gran quantitat de nitrits, és fàcil de causar intoxicació, provocant símptomes com nàusees, vòmits, convulsions, coma i fins i tot alguns aliments que amenacen la vida, etc . Quins són els danys del nitrit per al cos humà? 1. Propietats del nitrit de sodi El nitrit de sodi, comunament conegut com a nitrit, és una sal inorgànica formada per la reacció d'ions nitrit i ions de sodi. El nitrit de sodi és deliquescent i fàcilment soluble en aigua i amoníac líquid. La seva solució aquosa és alcalina amb un pH d'aproximadament 9. És lleugerament soluble en dissolvents orgànics com l'etanol, el metanol i l'èter. El nitrit de sodi és una sal industrial, tot i que és molt semblant al clorur de sodi, és verinós i no es pot menjar. 2. Toxicitat del nitrit de sodi El nitrit de sodi és altament tòxic Si una persona consumeix entre 0,2 i 0,5 grams, pot experimentar símptomes d'intoxicació. La manifestació característica de la intoxicació per nitrit de sodi és la cianosi. Els símptomes i signes inclouen mal de cap, marejos, fatiga, opressió al pit, dificultat per respirar, palpitacions, nàusees, vòmits, dolor abdominal, diarrea, cianosi dels llavis, ungles, pell i mucoses a tot el cos, i fins i tot convulsions a tot el cos, i fins i tot convulsions. 3. Altres perills del nitrit de sodi El nitrit de sodi pot causar danys a la pell de les mans i els peus dels treballadors quan entra en contacte amb ells. A més, el nitrit de sodi també pot produir carcinògens al cos humà. El kimchi recentment en vinagre també conté nitrit de sodi (per tant, el kimchi es menja millor 15 dies després de l'escabetx, el contingut de nitrit disminuirà gradualment. Maneres de prevenir els nitrits 1. Aliments durant la nit: torneu a escalfar-lo o no els mengeu: el contingut de nitrits de les verdures augmentarà després de l'emmagatzematge i també es produirà nitrits després de la cocció. Això és degut a que molts bacteris poden convertir el nitrat de les verdures en nitrit. Si no pots acabar el menjar i posar les restes a la nevera, els bacteris creixeran lentament com més temps es mantingui, més nitrit es produirà. 2. Plats freds: no barregeu massa, afegiu-hi una mica d'all triturat o suc de llimona, vinagre: el clima d'estiu és calorós, per tant, a moltes famílies els agrada menjar alguns plats freds, de vegades barrejar-los massa i posar-los a la nevera. Però fer-ho és en realitat el mateix que adobar verdures, o fins i tot més propens a criar bacteris que adobar verdures. Tot i que els plats freds tenen menys probabilitats de fer malbé, la quantitat de nitrits que contenen no és inferior a la dels plats calents, per la qual cosa és millor menjar-los en 24 hores. Es recomana afegir molt puré d'all, vinagre, suc de llimona, etc. en barrejar plats freds, que poden inhibir la reproducció bacteriana i reduir de manera efectiva el contingut de nitrits. 3. Sopa d'olla calenta: el millor és beure-la mitja hora després de començar a cuinar: com que sovint s'afegeixen nitrits a algunes carns i els nitrits de les verdures es poden dissoldre fàcilment a la sopa, hauríeu de tenir més cura en beure-la, i és millor beure-la en mitja hora. A més, el contingut de nitrits de diferents bases de sopa varia molt. Per exemple, el contingut de nitrits serà especialment elevat quan s'utilitzin xucrut i marisc com a sopa base, en comparació, la sopa clara, la sopa d'ossos i el brou s'han de consumir en excés. |
<<: Quins són els perills del lliurament de pinces a dones embarassades i fetus?
>>: Quins són els perills de la crema de doble parpella
Crec que tothom està familiaritzat amb l'arte...
El cogombre de mar és un marisc relativament preu...
Si hi ha ratlles de sang vermella al nas durant u...
La dispnea espiratòria es manifesta sovint com un...
Em pregunto si alguna vegada has sentit parlar de...
Hi ha molts motius per a l'hemorràgia gàstric...
Les ungles són una part indispensable del cos hum...
Tos persistent La tos es pot produir amb refredat...
Els tumors nasals es refereixen a tumors repugnan...
A la vida, sovint tenim algunes malalties per mol...
L'aparició de les arrugues és molt sensible p...
Què és el lloc web de Clorox? Clorox Company, un p...
El foc és més ferotge que un tigre, per això hem ...
La tuberositat ciàtica no és una malaltia, sinó u...
Cada part del cos és molt important. Els probleme...