El vi negre ens pot ajudar a apreciar els diferents sabors. Beure una mica de vi negre amb moderació no només no perjudicarà el nostre fetge, sinó que també ens pot ajudar a aconseguir l'efecte de desinfecció, però, després d'obrir, el vi negre reacciona molt fàcilment amb l'oxigen de l'aire, fent que el vi negre canviï de gust. El vi negre és generalment difícil de conservar sense un lloc d'emmagatzematge específic. Perquè la conservació del vi negre té uns requisits estrictes de temperatura, humitat i foscor. En un celler professional cal controlar la temperatura entre 10 i 14 graus i mantenir la humitat al 70%. A les llars normals, el vi es pot conservar durant molt de temps tancant-lo primer en una caixa de cartró ondulat o una caixa de poliestirè amb efectes aïllants tèrmics i aïllants de la llum, i després col·locant-lo en un lloc fresc i ventilat amb pocs canvis de temperatura. Pel que fa al vi obert però no acabat, el mètode ideal és treure primer tot l'aire de l'ampolla i després tornar a posar-hi el suro. D'aquesta manera es pot conservar una setmana aproximadament. Però una manera més econòmica és transferir el vi sobrant a una ampolla petita perquè no quedi aire a l'ampolla, de manera que es pugui emmagatzemar durant 24 hores més. No obstant això, el vi obert s'ha de consumir el més aviat possible, perquè com més temps s'emmagatzemi, més ràpid es dissiparà el seu sabor. A més de parar atenció a la ubicació d'emmagatzematge, també cal parar atenció a la manera com es col·loquen les ampolles de vi. El vi s'ha de col·locar horitzontalment, i és millor que la boca de l'ampolla s'inclini lleugerament cap avall. Això no només ajudarà a la sedimentació de l'excrement, sinó que també permetrà que el suro s'humiteixi, mantenint una certa humitat, i la boca de l'ampolla quedarà fermament bloquejada pel suro. Després d'obrir el vi negre, s'ha de segellar a la boca de l'ampolla per evitar eficaçment l'entrada d'oxigen i evitar la reacció d'oxidació, que farà que el gust del vi negre sigui més lleuger, s'ha d'utilitzar tan aviat com sigui possible. |
<<: Com conservar les flors durant molt de temps?
>>: Com conservar el gingebre?
Podem utilitzar la crema de mans a la cara en tem...
El suc de llimona té un molt bon efecte per a la ...
A la vida diària, sovint fem servir les llavors d...
Què és Squidoo? Squidoo és un lloc web d'encic...
Algunes persones pateixen malalties mentals sense...
Què és Pet Market? PetSmart és la cadena de botigu...
Els nens sovint endevinen endevinalles: un cap de...
Potser et vesteixes molt bé cada dia i fas tot el...
Els brots de bambú són un aliment favorit de molt...
Quina és la millor concentració d'aigua de so...
Què és AOL ON? AOL ON és un portal de vídeo gratuï...
Al Sr. Ell, de 52 anys, li agrada beure L'any...
El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura ...
La calcificació de la prostatitis és un precursor...
Algunes dones embarassades seran diagnosticades a...