Com emmagatzemar el vi negre obert?

Com emmagatzemar el vi negre obert?

El vi negre ens pot ajudar a apreciar els diferents sabors. Beure una mica de vi negre amb moderació no només no perjudicarà el nostre fetge, sinó que també ens pot ajudar a aconseguir l'efecte de desinfecció, però, després d'obrir, el vi negre reacciona molt fàcilment amb l'oxigen de l'aire, fent que el vi negre canviï de gust.

El vi negre és generalment difícil de conservar sense un lloc d'emmagatzematge específic. Perquè la conservació del vi negre té uns requisits estrictes de temperatura, humitat i foscor. En un celler professional cal controlar la temperatura entre 10 i 14 graus i mantenir la humitat al 70%. A les llars normals, el vi es pot conservar durant molt de temps tancant-lo primer en una caixa de cartró ondulat o una caixa de poliestirè amb efectes aïllants tèrmics i aïllants de la llum, i després col·locant-lo en un lloc fresc i ventilat amb pocs canvis de temperatura.

Pel que fa al vi obert però no acabat, el mètode ideal és treure primer tot l'aire de l'ampolla i després tornar a posar-hi el suro. D'aquesta manera es pot conservar una setmana aproximadament. Però una manera més econòmica és transferir el vi sobrant a una ampolla petita perquè no quedi aire a l'ampolla, de manera que es pugui emmagatzemar durant 24 hores més. No obstant això, el vi obert s'ha de consumir el més aviat possible, perquè com més temps s'emmagatzemi, més ràpid es dissiparà el seu sabor. A més de parar atenció a la ubicació d'emmagatzematge, també cal parar atenció a la manera com es col·loquen les ampolles de vi. El vi s'ha de col·locar horitzontalment, i és millor que la boca de l'ampolla s'inclini lleugerament cap avall. Això no només ajudarà a la sedimentació de l'excrement, sinó que també permetrà que el suro s'humiteixi, mantenint una certa humitat, i la boca de l'ampolla quedarà fermament bloquejada pel suro.

Després d'obrir el vi negre, s'ha de segellar a la boca de l'ampolla per evitar eficaçment l'entrada d'oxigen i evitar la reacció d'oxidació, que farà que el gust del vi negre sigui més lleuger, s'ha d'utilitzar tan aviat com sigui possible.

<<:  Com conservar les flors durant molt de temps?

>>:  Com conservar el gingebre?

Recomanar articles

Puc beure suc de llimona directament?

El suc de llimona té un molt bon efecte per a la ...

Quins són els beneficis del nucli de lotus en remull amb aigua

A la vida diària, sovint fem servir les llavors d...

Què tal Squidoo? Revisió de Squidoo i informació del lloc web

Què és Squidoo? Squidoo és un lloc web d'encic...

Autotractament de la malaltia mental? Com tractar la malaltia mental

Algunes persones pateixen malalties mentals sense...

Grans darrere de les orelles

Els nens sovint endevinen endevinalles: un cap de...

4 parts que et fan semblar més gran

Potser et vesteixes molt bé cada dia i fas tot el...

Com conservar els brots de bambú

Els brots de bambú són un aliment favorit de molt...

Quina és la millor concentració d'aigua de soda?

Quina és la millor concentració d'aigua de so...

Què passa amb AOL ON? Revisions d'AOL ON i informació del lloc web

Què és AOL ON? AOL ON és un portal de vídeo gratuï...

Aquest mal d'estómac és en realitat càncer de fetge

Al Sr. Ell, de 52 anys, li agrada beure L'any...

Quins són els tabús del ñame?

El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura ...

Quins són els perills de la calcificació de la pròstata?

La calcificació de la prostatitis és un precursor...

La funció de la tiroide afectarà la intel·ligència del fetus?

Algunes dones embarassades seran diagnosticades a...