Com emmagatzemar el vi negre obert?

Com emmagatzemar el vi negre obert?

El vi negre ens pot ajudar a apreciar els diferents sabors. Beure una mica de vi negre amb moderació no només no perjudicarà el nostre fetge, sinó que també ens pot ajudar a aconseguir l'efecte de desinfecció, però, després d'obrir, el vi negre reacciona molt fàcilment amb l'oxigen de l'aire, fent que el vi negre canviï de gust.

El vi negre és generalment difícil de conservar sense un lloc d'emmagatzematge específic. Perquè la conservació del vi negre té uns requisits estrictes de temperatura, humitat i foscor. En un celler professional cal controlar la temperatura entre 10 i 14 graus i mantenir la humitat al 70%. A les llars normals, el vi es pot conservar durant molt de temps tancant-lo primer en una caixa de cartró ondulat o una caixa de poliestirè amb efectes aïllants tèrmics i aïllants de la llum, i després col·locant-lo en un lloc fresc i ventilat amb pocs canvis de temperatura.

Pel que fa al vi obert però no acabat, el mètode ideal és treure primer tot l'aire de l'ampolla i després tornar a posar-hi el suro. D'aquesta manera es pot conservar una setmana aproximadament. Però una manera més econòmica és transferir el vi sobrant a una ampolla petita perquè no quedi aire a l'ampolla, de manera que es pugui emmagatzemar durant 24 hores més. No obstant això, el vi obert s'ha de consumir el més aviat possible, perquè com més temps s'emmagatzemi, més ràpid es dissiparà el seu sabor. A més de parar atenció a la ubicació d'emmagatzematge, també cal parar atenció a la manera com es col·loquen les ampolles de vi. El vi s'ha de col·locar horitzontalment, i és millor que la boca de l'ampolla s'inclini lleugerament cap avall. Això no només ajudarà a la sedimentació de l'excrement, sinó que també permetrà que el suro s'humiteixi, mantenint una certa humitat, i la boca de l'ampolla quedarà fermament bloquejada pel suro.

Després d'obrir el vi negre, s'ha de segellar a la boca de l'ampolla per evitar eficaçment l'entrada d'oxigen i evitar la reacció d'oxidació, que farà que el gust del vi negre sigui més lleuger, s'ha d'utilitzar tan aviat com sigui possible.

<<:  Com conservar les flors durant molt de temps?

>>:  Com conservar el gingebre?

Recomanar articles

6 bones maneres d'alleujar ràpidament l'estrès

1. Doneu-vos un buffer Intenta memoritzar la llet...

Com regular la deficiència de yin renal?

La deficiència de Yin renal és un problema pel qu...

Com prevenir correctament el dolor cervical?

Els treballadors de coll blanc que s'asseuen ...

Què tal BBK Bank? Revisió del banc BBK i informació del lloc web

Què és el lloc web de BBK Bank? BBK Bank (Bilbao B...

He d'utilitzar compresa freda o calenta per als ulls injectats de sang?

La congestió ocular és una afecció molt comuna, q...

Puc beure aigua de mongeta vermella i ordi?

L'aigua de mongeta vermella i llavors de coix...

Què he de fer si les meves sabates són massa curtes i em toquen els peus?

Si les sabates que comprem són massa curtes, què ...

Quins són els mètodes per prevenir la malaltia periodontal?

Quan les persones presten atenció a la seva pròpi...

Quins són els símptomes de la malaltia valvular reumàtica crònica?

La malaltia cardíaca és un terme general per a le...

Com utilitzar bobines elèctriques de mosquit de manera segura

Les bobines de mosquit elèctrics són un producte ...

Quines malalties causen l'artritis?

L'artritis és una malaltia relativament comun...

Quina és la raó de la boca seca i el gust amarg quan dorms a la nit?

L'aparició de boca amarga i seca pot fer que ...