Com emmagatzemar el vi negre obert?

Com emmagatzemar el vi negre obert?

El vi negre ens pot ajudar a apreciar els diferents sabors. Beure una mica de vi negre amb moderació no només no perjudicarà el nostre fetge, sinó que també ens pot ajudar a aconseguir l'efecte de desinfecció, però, després d'obrir, el vi negre reacciona molt fàcilment amb l'oxigen de l'aire, fent que el vi negre canviï de gust.

El vi negre és generalment difícil de conservar sense un lloc d'emmagatzematge específic. Perquè la conservació del vi negre té uns requisits estrictes de temperatura, humitat i foscor. En un celler professional cal controlar la temperatura entre 10 i 14 graus i mantenir la humitat al 70%. A les llars normals, el vi es pot conservar durant molt de temps tancant-lo primer en una caixa de cartró ondulat o una caixa de poliestirè amb efectes aïllants tèrmics i aïllants de la llum, i després col·locant-lo en un lloc fresc i ventilat amb pocs canvis de temperatura.

Pel que fa al vi obert però no acabat, el mètode ideal és treure primer tot l'aire de l'ampolla i després tornar a posar-hi el suro. D'aquesta manera es pot conservar una setmana aproximadament. Però una manera més econòmica és transferir el vi sobrant a una ampolla petita perquè no quedi aire a l'ampolla, de manera que es pugui emmagatzemar durant 24 hores més. No obstant això, el vi obert s'ha de consumir el més aviat possible, perquè com més temps s'emmagatzemi, més ràpid es dissiparà el seu sabor. A més de parar atenció a la ubicació d'emmagatzematge, també cal parar atenció a la manera com es col·loquen les ampolles de vi. El vi s'ha de col·locar horitzontalment, i és millor que la boca de l'ampolla s'inclini lleugerament cap avall. Això no només ajudarà a la sedimentació de l'excrement, sinó que també permetrà que el suro s'humiteixi, mantenint una certa humitat, i la boca de l'ampolla quedarà fermament bloquejada pel suro.

Després d'obrir el vi negre, s'ha de segellar a la boca de l'ampolla per evitar eficaçment l'entrada d'oxigen i evitar la reacció d'oxidació, que farà que el gust del vi negre sigui més lleuger, s'ha d'utilitzar tan aviat com sigui possible.

<<:  Com conservar les flors durant molt de temps?

>>:  Com conservar el gingebre?

Recomanar articles

Els principis i mètodes del massatge per al tractament de malalties

El massatge és una activitat molt habitual a la n...

Pessigar una dona aquí pot predir riscos per a la salut

Sabem que l'estat de les ungles o dels dits p...

Quins són els perjudicis de quedar-se despert fins al teu cos?

Quedar-nos desperts tard és molt perjudicial per ...

Què tal Miss Univers? Ressenyes de Miss Univers i informació del lloc web

Què és el lloc web de Miss Univers? Miss Univers é...

Quins són els tractaments per a la hiperplàsia dels ossos dels dits?

Moltes persones estan familiaritzades amb la hipe...

Quins són els passos i l'ús correcte de la loció?

Totes les dones que s'han maquillat saben que...

On es troba l'abdomen?

Tothom espera tenir un cos sa El dolor d'estó...

Com puc adormir-me ràpidament a la nit?

El somni és la principal garantia d'una bona ...

Quins són els tractaments per a l'ambliopia?

Molts pacients amb ambliopia neixen amb aquesta m...

Quins són els beneficis i els perjudicis de menjar all?

L'all es diu de manera diferent a diferents p...

Què tal Alojargentina? Comentaris d'Alojargentina i informació del lloc web

Què és Alojargentina? Alojargentina és un famós ll...