Tots sabem que menjar fruita abans o després dels àpats sempre ha estat un tema controvertit per a nosaltres, doncs, a la vida diària, quins aliments s'han de menjar abans dels àpats i quins aliments s'han de menjar després dels àpats? Sempre hi ha hagut controvèrsia sobre si les fruites s'han de menjar abans o després dels àpats. De fet, algunes fruites es poden menjar abans dels àpats i algunes es poden menjar després dels àpats. Ara, deixa'm dir-te com menjar millor les fruites. Fruites que no es recomana menjar amb l'estómac buit: caquis, plàtans, tomàquets Els plàtans són rics en potassi i magnesi, i no són adequats per a persones amb batecs cardíacs irregulars per menjar amb l'estómac buit, en cas contrari, poden causar reaccions adverses fàcilment. Els caquis contenen una gran quantitat de goma de caqui, especialment en els caquis verds i les pells de caqui. Menjar una gran quantitat de caquis amb l'estómac buit pot formar pedres fàcilment. Els tomàquets tenen un gust agre Menjar-los amb l'estómac buit provocarà un excés d'àcid estomacal, que no és bo per a la salut de l'estómac, per tant, les persones amb mal d'estómac, gastritis i úlceres gàstriques no haurien de menjar tomàquets i altres aliments àcids amb l'estómac buit. Fruites recomanades per menjar després dels àpats: pinya, papaia, arç La papaia i la pinya contenen certes proteases i enzims que poden ajudar a la digestió i es poden menjar entre mitja hora i una hora després d'un àpat. El lledoner té un gust àcid i també té l'efecte d'enfortir l'estómac i ajudar a la digestió. Menjar fruita s'ha convertit en un "curs obligatori" per a moltes persones cada dia, però és millor menjar amb prudència que menjar molt, i menjar fruita també s'ha de fer a temps. És un costum de molta gent menjar fruites després dels àpats, però menjar fruites riques en tanins després dels àpats pot causar fàcilment úlceres gàstriques. El millor és no menjar alguns tipus de fruites després dels àpats. És un hàbit per a moltes persones tenir un plat de fruita després d'un àpat, ja sigui a casa o dins fora. Tanmateix, els experts assenyalen que menjar fruites després dels àpats, especialment algunes fruites riques en àcid tànic, és extremadament perjudicial per a l'estómac i els intestins, i en casos greus fins i tot pot provocar úlceres gàstriques. Els experts assenyalen que algunes fruites són riques en àcid tànic, com ara el raïm, l'arç, la magrana, el caqui, etc. Si ja has menjat alguns aliments àcids durant un àpat, menjar fruites riques en àcid tànic pot formar fàcilment càlculs gàstrics no digerits a l'estómac i provocar úlceres o fins i tot hemorràgies per úlceres. L'arç blanc no s'ha de menjar al matí. L'arç té els efectes de dispersar l'estasi i l'acumulació de la sang, resoldre la flegma i desintoxicar i augmentar la gana. Tanmateix, com que l'arç té un gust massa agre, no s'ha de menjar amb l'estómac buit i les persones amb melsa i estómac dèbils no l'han de menjar al matí. Menjar aranja després d'esmorzar us pot refrescar. L'aranja és rica en pectina, que pot reduir el contingut de lipoproteïnes de baixa densitat. No obstant això, a causa del seu alt contingut àcid, el millor és menjar-lo després de l'esmorzar, que pot netejar ràpidament el cervell. Menja fruita abans dels àpats per complementar les vitamines. Menjar fruita entre àpats pot reposar l'energia necessària pel cervell i el cos de manera oportuna. En aquest moment, la fructosa i la glucosa de la fruita poden ser absorbides ràpidament pel cos humà. Per exemple: El millor és menjar dàtils vermells abans dels àpats. Els dàtils vermells es coneixen com a "píndoles naturals de vitamina C". La vitamina C s'absorbeix millor quan es pren amb l'estómac buit. Cal tenir en compte que menjar massa dàtils vermells pot provocar un excés d'àcid estomacal i inflor, i les persones amb indigestió haurien de menjar-ne en petites quantitats. Els préssecs també es poden menjar abans dels àpats. Els préssecs madurs són de naturalesa suau i baixos en calories. Menjar-lo abans dels àpats és beneficiós per a l'absorció de nutrients i no irritarà especialment l'estómac i els intestins. Però els préssecs són rics en fibra dietètica i poden fer-te sentir plens, així que no mengis massa alhora. La fruita després dels àpats ajuda a la digestió. Menjar fruita una hora després d'un àpat ajuda a la digestió. Podeu triar fruites riques en àcids orgànics, com ara la pinya i l'arç. No obstant això, no es recomana menjar molta fruita després del sopar No és bo per a la digestió i és fàcil convertir el sucre de la fruita en greix i acumular-se al cos per menjar massa. En general, menjar fruita al despertar-se al matí pot reposar ràpidament el sucre i ajudar a la digestió i l'absorció. A més, el sabor lleugerament agre i dolç de la fruita pot fer que la gent se senti refrescada durant tot el dia. No obstant això, al matí, el tracte gastrointestinal encara s'està recuperant després d'una nit de repòs, així que el millor és triar fruites que no siguin massa àcides ni astringents. Especialment les persones amb mala funció gastrointestinal no haurien de menjar fruita durant aquest període. |
<<: Es pot utilitzar aigua mineral per prendre medicaments?
>>: Quins aliments no es poden menjar amb ous?
De fet, a la vida, moltes persones estan afectade...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ba...
Actualment, hi ha tres mètodes per tractar la pso...
Crec que molts dels nostres amics masculins han p...
Què és el lloc web d'Oxfam? Oxfam és una organ...
Què és el web de Getafe? El Getafe Club de Fútbol ...
Moltes persones no tenen cura durant les activita...
En general, es reconeix que la clara d'ou pot...
En realitat, la queratosi és el que anomenem quer...
Quin és el lloc web del Banc d'Hiroshima? Hiro...
L'estiu calorós també és una època en què pre...
Què és Immobiliària? Real Estate és el lloc web im...
Quin és el lloc web del primer ministre de Cambodj...
El matí marca el to del dia Si vols estar enèrgic...
Què és Staples? Staples és una gran empresa de cad...