Com netejar els crancs de mar

Com netejar els crancs de mar

Normalment, quan sortim a menjar crancs, ja estan cuits Si els compreu vosaltres mateixos, cal netejar-los a fons, podeu preparar aigua neta i un raspall de dents vell, posar els crancs a l'aigua neta i afegir-hi una mica de sal, perquè els crancs puguin escopir la brutícia. A continuació, utilitzeu un raspall de dents per fregar de nou la superfície del cranc.

Neteja de crancs

1. Primer, prepareu mitja palangana d'aigua neta i un raspall de dents vell.

2. Col·loqueu els crancs per netejar-los. No us preocupeu perquè els crancs corren, ja que poden submergir-se a l'aigua. Alguns crancs s'esgotaran, només cal agafar-los o portar-los a l'aigua i al cap d'un temps estaran tranquils. Remullar durant uns deu minuts i després rentar.

3. Agafa el cranc pels seus costats i utilitza un raspall de dents per netejar-li vigorosament l'esquena, l'abdomen i la boca.

4. A continuació, netegeu ambdós costats del cranc i la base dels seus peus i urpes.

5. Aquest és el pas més crític, i no pots ser tímid. Agafeu les urpes (utilitzeu el mànec d'un raspall de dents per aixecar l'articulació de les urpes des de baix cap amunt, i utilitzeu el polze i l'índex del dispositiu de captura de crancs per agafar les urpes cap amunt al llarg de la base de les pinces. Per a alguns crancs ferotges, podeu prémer les urpes o colpejar-les unes quantes vegades, primer, obre l'excrement de l'abdomen fins a l'exterior).

6. Netegeu la brutícia de la coberta de la panxa del cranc i les pinces del cranc Ara es neteja.

7. Poseu els crancs nets en una olla amb mitja olla d'aigua neta (si no hi afegiu aigua, els crancs correran.) Després de rentar-los tots, ompliu l'olla amb aigua neta i deixeu-ho en remull durant uns deu minuts abans d'esbandir l'aigua bruta.

8. Si tens por de ser pessigat pels crancs, primer prepara una conca d'aigua calenta a uns 45 graus, és a dir, l'aigua no ha de sentir prou calenta perquè hi posis la mà (si fa massa calor cauran les potes del cranc). Poseu els crancs un a un a l'aigua amb la panxa cap amunt. Quan es giren, ja s'han ofegat amb l'aigua calenta i s'han desmaiat. L'avantatge de fer-ho és que el cranc es desmaiarà i no us pessigarà els dits quan el manipuleu, i no afectarà la delicia del cranc. A continuació, seguiu els passos de neteja.

Recepta de cranc

1. Si esteu cuinant els crancs al vapor, no cal que els lligueu. Simplement col·loqueu els crancs amb la panxa cap amunt al vapor. Però personalment crec que la carn de cranc al vapor és seca, no fresca i té una olor de peix.

2. Si coeu el cranc, no us haureu de preocupar que el cranc s'enganxi a la tapa de l'olla. Quan cuineu crancs, afegiu-hi una mica de sal (podeu afegir-ne més), ceba i gingebre. Després de bullir, afegiu-hi una mica de vi de cuina. La sopa de cranc es pot fer servir per fer fideus o sopa.

3. Si aneu a coure el cranc, el podeu picar directament a la taula de tallar. A continuació, col·loqueu la part tallada del cranc sobre una barreja de midó 2:1 i farina seca per evitar que es perdi el suc del cranc, després fregiu-la en una paella amb oli, i després afegiu-hi condiments i espècies per cuinar. Però personalment penso que aquesta manera de menjar crancs peluts (com els crancs picants) perd la frescor dels crancs i pot ser que no sigui adequada per al gust de la gent del sud del riu Yangtze.

En definitiva, no importa com el cuinis o el mengis, sempre que s'adapti al teu gust, està bé. Menjar crancs es refereix a l'atmosfera i l'estat d'ànim, no només menjar-los per omplir l'estómac. Desitjo que tots mengeu crancs d'una manera sana i higiènica i amb un bon humor!

Per cert, aneu amb compte a l'hora de rentar crancs:

1. Netegeu els crancs morts per endavant, en cas contrari, després que tots els crancs quedin inconscients, no podreu dir quins són els crancs morts i quins són els crancs inconscients.

2. El millor és començar a cuinar els crancs en una hora per no afectar la frescor dels crancs.

<<:  Receptes de líquid per rentar plats casolans

>>:  Què fer si les comissures de la boca estan seques, pelades i vermelles

Recomanar articles

Quins són els efectes i funcions de l'arròs japonica

L'arròs japonica és un tipus d'arròs, i e...

Què fer quan tens una pressió de treball alta

El ritme de vida a la societat moderna és cada co...

La subsalut des de la perspectiva del cabell

Aprimament del cabell: Pot ser un signe d'exc...

Els suplements de salut contra el càncer realment lluiten contra el càncer?

En els darrers anys, moltes persones de mitjana e...

La placa de l'artèria subclàvia és un símptoma de l'arteriosclerosi?

La majoria de la gent sap que si vols observar si...

Què fer si la tinta et taca la roba

Si hi ha tinta a la roba que encara no s'ha a...

Com eliminar eficaçment el reumatisme?

Moltes persones han patit malalties reumàtiques a...

Quina diferència hi ha entre la sinusitis i la rinitis?

La rinitis i la sinusitis són malalties nasals re...

Com mantenir la salut segons el grup sanguini

Introducció: El teu grup sanguini estarà amb tu d...

Evitar un lloc pot reduir 10 vegades el dany de fumar

Recentment, un nou estudi al Regne Unit va trobar...

Per què raspallar-se les dents provoca nàusees?

Als primers dies, sempre tenia símptomes de nàuse...