Quins són els efectes de l'enzim de la mel

Quins són els efectes de l'enzim de la mel

Quina és la funció de l'enzim de la mel? De fet, molta gent no li presta molta atenció, de fet, és un catalitzador biològic, però principalment no hi juga un paper, incloent-hi l'oxidació, la descomposició i el metabolisme, perquè tots sabem que el metabolisme humà és un procés metabòlic normal i, per tant, l'ús correcte dels enzims de la mel també té un bon valor per a la salut.

1. Oxidació

La primera funció dels enzims és la reacció redox. L'oxidació és el procés en què una substància es combina amb l'oxigen per formar un òxid, mentre que la reducció és el procés en què les molècules d'oxigen de l'òxid desapareixen i tornen a l'estat original. Els enzims són catalitzadors indispensables en aquest procés de reacció La respiració humana i una sèrie de generació de calor i metabolisme són reaccions redox.

2. Descomposició

Quan masteguem arròs, el midó de l'arròs es descompondrà per l'amilasa de la saliva i es convertirà en maltosa o dextrina. Al mateix temps, sentiràs que com més masteguis, més dolç és el resultat de l'efecte de descomposició enzimàtica.

A més, hi ha molts enzims digestius al tracte gastrointestinal que ajuden a digerir i absorbir els nutrients. Poden convertir els aliments en substàncies solubles en aigua, com ara descompondre els hidrats de carboni en monosacàrids, les proteïnes en aminoàcids i els greixos en àcids grassos o glicerol, perquè puguin ser absorbits i utilitzats pel cos.

3. Efecte metabòlic

El metabolisme es refereix a la renovació de les cèl·lules velles. Quan les cèl·lules envelleixen i moren, s'han de renovar, però, el procés de descomposició de cèl·lules velles i de creació de noves cèl·lules és una tasca enorme que només requereix la cooperació de diversos enzims. Durant el procés de fabricació de cèl·lules, alguns enzims s'encarreguen de controlar l'estat de funcionament de diversos enzims, i l'acció de l'enzim cobreix tot el procés de fabricació cel·lular.

4. Energia tèrmica

A causa de l'acció dels enzims, les reaccions d'oxidació es poden dur a terme a temperatura ambient per generar energia tèrmica, i l'energia tèrmica es pot emmagatzemar i alliberar a temps segons les necessitats del cos. L'emmagatzematge i la utilització d'aquesta energia calorífica depèn totalment de l'acció dels enzims.

<<:  Símptomes de luxació lumbar

>>:  Quina és la incompatibilitat de l'aigua de llimona mel?

Recomanar articles

Es pot fer el raspat i la ventosa al mateix temps?

El raspat i la ventosa són dos mètodes de tractam...

Per què em fa mal el pit? Aquests poden ser els motius

El dolor toràcic és un símptoma clínic comú Molte...

Què tal Deep Silver? Revisió de Deep Silver i informació del lloc web

Què és Deep Silver? Deep Silver és un desenvolupad...

El vi de cavallets de mar té efectes afrodisíacs?

El vi de cavall de mar és un vi de salut relativa...

Puc menjar peres quan tinc febre Què he de menjar quan tinc febre?

Les peres crues són fruites nutritives que poden ...

Quins són els símptomes de l'encefalitis forestal?

Els símptomes de l'encefalitis forestal inclo...

El millor moment per fer la fumigació dels peus

La fumigació amb moxa és un mètode de la medicina...

Què tal Excite Japan? Excite Japan Review i informació del lloc web

Què és Excite Japan? Aquest lloc web és el lloc we...

Quin material és bo per a les pròtesis dentals?

Moltes persones sempre veuen que no poden gaudir ...

Quins aliments són millors per als pacients amb gota?

La gota és una malaltia molt freqüent en l'ac...

El silici és perjudicial per al cos humà?

El silici és una substància química comuna i un o...

Per què encara tinc gana després de dinar?

Tres àpats al dia són la quantitat d'aliments...