El cogombre de mar estofat en salsa d'abaló és un plat extremadament preciós amb efectes nutritius potents. Cal afegir-hi una petita quantitat de fongs negres en remull el cogombre de mar no està en remull, estarà sec i dur, i poc nutritiu quan es menja. Material Ingredients Una petita quantitat de fong negre remullat, una petita quantitat de cebolleta, 4 cogombres de mar en remull i una quantitat adequada de salsa d'abalon Excipients Sal, salsa de soja, brou, vi de cuina, oli de pebre Passos 1. Talleu el cogombre de mar en remull per la meitat i coeu-lo al vapor durant uns 30 minuts escalfeu ràpidament el fong negre i escorreu-lo per a un ús posterior; 2. Aboqueu oli a l'olla, sofregiu les clares de cebolleta fins que estiguin fragants, afegiu-hi el fong negre i retireu-ho del foc, afegiu-hi la sal, la salsa de soja, la sopa clara, el vi de cocció i la salsa d'abaló i deixeu-ho bullir . [1] Com remullar el cogombre de mar Dos mètodes : 1. Mètode de remull calent: primer remulleu el cogombre de mar en aigua calenta durant 24 hores (podeu posar-lo directament a l'olla amb aigua freda i bullir-lo, després tapar-lo i coure-lo a foc lent durant 4-5 hores), després traieu els òrgans interns de l'obertura sota l'abdomen, després substituïu-lo per aigua nova, bulliu-lo al foc durant uns 50 minuts i ja estarà llest 24 hores. 2. Mètode de remull amb aigua freda: remull el cogombre de mar en aigua neta durant uns 3 dies fins que estigui en remull, talleu l'abdomen per treure'n els intestins i el peritoneu, després torneu-lo a remullar en aigua neta i processeu-lo per consumir-lo. Quan utilitzeu aquest mètode, heu de canviar l'aigua diverses vegades els dies de calor i comprovar sempre si el peix s'ha tornat suau. Quan remulleu cogombres de mar, assegureu-vos de no contaminar-los amb oli, àlcali o sal, en cas contrari impedirà que els cogombres de mar absorbeixin aigua i s'inflen, reduirà el rendiment i fins i tot farà que els cogombres de mar es dissolguin i es pudrin. Els cogombres de mar en remull no es poden tornar a congelar, en cas contrari afectarà la qualitat dels cogombres de mar, per la qual cosa no és recomanable posar-los en remull massa alhora. Normalment, és més ràpid posar-lo en remull en aigua calenta. Per remullar els cogombres de mar secs, primer hauríeu de rostir-los lleugerament al foc i després posar-los en aigua tèbia durant la nit. Això ajudarà a eliminar la calç seca de la pell exterior. L'endemà, fregueu suaument la pell amb un raspall suau, bulliu-la en aigua neta durant mitja hora, després apagueu el foc i remulleu-la. Bulliu i remulleu cada dia, repetiu-ho durant cinc o set dies, fins que el cogombre de mar estigui suau i inflat, després traieu-lo. Tot i que el procediment és complicat, no només és segur i higiènic, sinó que també es pot cuinar durant molt de temps sense quedar-se moll i té un millor sabor que els comprats. Els cogombres de mar són fàcils de podrir quan s'exposen a l'oli, de manera que el recipient per remullar els cogombres de mar ha d'estar net, especialment per evitar el contacte d'oli i aigua amb cogombres de mar que no han estat completament espumats, en cas contrari, la pell exterior estarà suau i podrida mentre la capa interior encara és dura, cosa que no és bo. |
<<: Els additius de cogombre de mar són nocius?
>>: Puc menjar cogombre de mar durant la quimioteràpia?
En l'actualitat, alguns amics patiran una mal...
Quan els grans continuen apareixent a la nostra c...
Tothom tindrà cicatrius després de la cirurgia. L...
L'hivern és massa fred i l'estiu és massa...
La pneumoconiosi és freqüent en persones que treb...
Quin és el lloc web de la Universitat Financera de...
Què és el lloc web de l'Oficina d'Arquitec...
A mesura que envellim, les arrugues apareixeran l...
L'asma és una bronquitis crònica, que és una ...
LASIK és una cirurgia refractiva corneal avançada...
Tothom ha de saber que entre els aliments habitua...
Què és Onet.Portal? Onet.Pl és el lloc web del por...
Segons les investigacions realitzades pels depart...
Què és Damen Shipyards? Damen Shipyards Group és u...
Aquells que pateixen problemes de melsa i estómac...