Els additius de cogombre de mar són nocius?

Els additius de cogombre de mar són nocius?

Avui en dia veiem sovint una espècie de cogombre de mar liofilitzat. Tots els cogombres de mar liofilitzats tenen additius afegits. Com que els cogombres de mar liofilitzats són molt més secs del que és habitual, després d'afegir-hi additius especials, algunes persones no poden menjar-los, però alguns poden tenir efectes en el cos No és cap problema per a la gent normal menjar-los.

Els additius de cogombre de mar són nocius ?

El mètode de processament del "cogombre de mar liofilitzat" és diferent d'altres mètodes de processament. És destriar el cogombre de mar viu, eliminar els intestins i després deshidratar-lo a l'equip de liofilització. els cogombres de mar vius seran molt petits quan es transformen en cogombres de mar secs, i els cogombres de mar liofilitzats es veuen millor mbers, però són tous i tenen ganes de menjar greix.

Mètodes/Pasos

Els cogombres de mar "assecats amb sucre" representen el major dany potencial per als consumidors. Durant la visita del periodista al poble de Bajiao, la majoria de processadors d'estil taller i directors de fàbriques es van mostrar evasius i només us van dir després de repetides preguntes: "Aquesta porció està feta de sucre sec". Els cogombres de mar secs amb sucre es fan barrejant sucre i sal en una proporció determinada (la proporció de sucre a sal és generalment de 2:8, o fins i tot 3:7, 4:6 o més). d'augment de pes. Després de formar el cogombre de mar sec amb sucre, es torna negre i té les espines de carn completa. Alguns consumidors són enganyats per comerciants sense escrúpols i pensen que aquest cogombre de mar negre "es veu gran i bo" i és barat, per la qual cosa el compren a casa com a regal o per visitar pacients, de fet, suposa una amenaça potencial per a la salut dels pacients.

El cost dels cogombres de mar liofilitzats i els cogombres de mar secs amb sucre després de l'augment de pes és només inferior a 1.000 iuans per gat, a causa del seu baix cost i bon aspecte, sovint són els estimats dels "espectadors de l'exposició" i els especuladors del mercat obtenir dues o tres vegades el benefici. Després de comprar els productes a casa, la gent comuna troba que "no s'expandeixen" o "tenen un gust molt dolç". Els cogombres de mar "assecats amb sal" s'elaboren remullant cogombres de mar frescos en aigua salada o bullint-los en aigua salada, de manera que la sal pugui penetrar a la carn del cogombre de mar per augmentar el seu pes.

L'estàndard nacional de qualitat (estàndard de processament SC/T per a cogombres de mar secs) estipula que "està prohibit afegir altres additius alimentaris que no siguin de sal quan es processin cogombres de mar secs" i fa disposicions detallades sobre la proporció de sal afegida: els cogombres de mar secs amb un contingut de sal inferior al 12% són cogombres de mar de grau especial i amb un contingut de sal superior al 1% o 2%, Els cogombres de mar, els que tenen un contingut de sal superior al 20% i inferior o igual al 30% són cogombres de mar de segon grau, i els que tenen un contingut de sal superior al 30% i inferior o igual al 40% són cogombres de mar de tercer grau, es considera que el contingut de sal supera el 40%, que és el que anomenem cogombres de sal. Tant "assecat amb sucre" com "assecat amb sal" són molt confusos, i és difícil per als consumidors normals distingir-los a simple vista. Durant la visita del periodista, gairebé tots els treballadors de cogombres de mar van dir que "no poden dir d'un cop d'ull si es tracta d'un secat pur" i "no es processa per ells mateixos, de manera que no en tenen ni idea". Bàsicament podem jutjar si és "assecat amb sucre", "assecat amb sal" o "assecat lleuger". Per tant, ens agradaria recordar als nostres lectors que els cogombres de mar són un aliment preciós, després de tot, no us confieu en les dolces paraules dels comerciants ni us deixeu temptar pels baixos preus, i és millor vendre que comprar-lo en una botiga de cogombres de mar genuïna i fiable.

<<:  Com s'adoben els cogombres de mar salats?

>>:  Cal afegir cebolleta a l'hora de cuinar cogombre de mar amb salsa d'abaló?

Recomanar articles

Manteniu-vos lluny dels nou aliments que realment causen càncer

Quan parlava del rumor que els aliments causaven ...

Què tal Huafeng.com? Huafeng.com ressenyes i informació del lloc web

Quin tipus de lloc web és Huafeng.com? Chinasmile....

Quins són els tractaments per a l'embòlia arterial?

El tractament de l'embòlia arterial inclou el...

Què fer si la part posterior de la sabata talla el peu

Moltes persones estan descontents quan les sabate...

Pot menjar peres ajudar a reduir la calor interna del cos?

Algunes persones tenen una constitució que és pro...

Atròfia òptica, símptomes i signes comuns

L'atròfia òptica pot ser primària, secundària...

Què tal Wrigley? Comentaris de Wrigley i informació del lloc web

Què és el lloc web de Wrigley? Wrigley Jr. Company...

Com blanquejar ràpidament els braços bronzejats?

A l'estiu calent, el sol és bastant abrasador...

Quins són els símptomes de la leucoencefalopatia?

Els símptomes de la leucoencefalopatia solen incl...

Els pacients amb gota poden prendre gelea reial?

La gelea reial, també coneguda com a gelea reial,...

Com poden desaparèixer els nòduls de vidre esmolat als pulmons?

Molts pacients amb nòduls de vidre esmolat als pu...

On és l'estasi de sang sota la llengua?

La llengua està relacionada amb la salut física d...