Els additius de cogombre de mar són nocius?

Els additius de cogombre de mar són nocius?

Avui en dia veiem sovint una espècie de cogombre de mar liofilitzat. Tots els cogombres de mar liofilitzats tenen additius afegits. Com que els cogombres de mar liofilitzats són molt més secs del que és habitual, després d'afegir-hi additius especials, algunes persones no poden menjar-los, però alguns poden tenir efectes en el cos No és cap problema per a la gent normal menjar-los.

Els additius de cogombre de mar són nocius ?

El mètode de processament del "cogombre de mar liofilitzat" és diferent d'altres mètodes de processament. És destriar el cogombre de mar viu, eliminar els intestins i després deshidratar-lo a l'equip de liofilització. els cogombres de mar vius seran molt petits quan es transformen en cogombres de mar secs, i els cogombres de mar liofilitzats es veuen millor mbers, però són tous i tenen ganes de menjar greix.

Mètodes/Pasos

Els cogombres de mar "assecats amb sucre" representen el major dany potencial per als consumidors. Durant la visita del periodista al poble de Bajiao, la majoria de processadors d'estil taller i directors de fàbriques es van mostrar evasius i només us van dir després de repetides preguntes: "Aquesta porció està feta de sucre sec". Els cogombres de mar secs amb sucre es fan barrejant sucre i sal en una proporció determinada (la proporció de sucre a sal és generalment de 2:8, o fins i tot 3:7, 4:6 o més). d'augment de pes. Després de formar el cogombre de mar sec amb sucre, es torna negre i té les espines de carn completa. Alguns consumidors són enganyats per comerciants sense escrúpols i pensen que aquest cogombre de mar negre "es veu gran i bo" i és barat, per la qual cosa el compren a casa com a regal o per visitar pacients, de fet, suposa una amenaça potencial per a la salut dels pacients.

El cost dels cogombres de mar liofilitzats i els cogombres de mar secs amb sucre després de l'augment de pes és només inferior a 1.000 iuans per gat, a causa del seu baix cost i bon aspecte, sovint són els estimats dels "espectadors de l'exposició" i els especuladors del mercat obtenir dues o tres vegades el benefici. Després de comprar els productes a casa, la gent comuna troba que "no s'expandeixen" o "tenen un gust molt dolç". Els cogombres de mar "assecats amb sal" s'elaboren remullant cogombres de mar frescos en aigua salada o bullint-los en aigua salada, de manera que la sal pugui penetrar a la carn del cogombre de mar per augmentar el seu pes.

L'estàndard nacional de qualitat (estàndard de processament SC/T per a cogombres de mar secs) estipula que "està prohibit afegir altres additius alimentaris que no siguin de sal quan es processin cogombres de mar secs" i fa disposicions detallades sobre la proporció de sal afegida: els cogombres de mar secs amb un contingut de sal inferior al 12% són cogombres de mar de grau especial i amb un contingut de sal superior al 1% o 2%, Els cogombres de mar, els que tenen un contingut de sal superior al 20% i inferior o igual al 30% són cogombres de mar de segon grau, i els que tenen un contingut de sal superior al 30% i inferior o igual al 40% són cogombres de mar de tercer grau, es considera que el contingut de sal supera el 40%, que és el que anomenem cogombres de sal. Tant "assecat amb sucre" com "assecat amb sal" són molt confusos, i és difícil per als consumidors normals distingir-los a simple vista. Durant la visita del periodista, gairebé tots els treballadors de cogombres de mar van dir que "no poden dir d'un cop d'ull si es tracta d'un secat pur" i "no es processa per ells mateixos, de manera que no en tenen ni idea". Bàsicament podem jutjar si és "assecat amb sucre", "assecat amb sal" o "assecat lleuger". Per tant, ens agradaria recordar als nostres lectors que els cogombres de mar són un aliment preciós, després de tot, no us confieu en les dolces paraules dels comerciants ni us deixeu temptar pels baixos preus, i és millor vendre que comprar-lo en una botiga de cogombres de mar genuïna i fiable.

<<:  Com s'adoben els cogombres de mar salats?

>>:  Cal afegir cebolleta a l'hora de cuinar cogombre de mar amb salsa d'abaló?

Recomanar articles

Com tractar l'engrossiment i l'enduriment de la pell?

La salut de la pell s'ha convertit en un tema...

L'eficàcia de beure aigua amb astràgal, arç i llop

Beure aigua remullada amb astràgal, arç i llop té...

Com eliminar ràpidament l'olor de la pintura?

A la vida diària, crec que per a molts treballado...

Quin tipus de te és un bon te?

A molta gent li encanta beure te, però és possibl...

Es pot revertir la fibrosi pulmonar?

La fibrosi pulmonar és un canvi terminal de la ma...

Què fer si el múscul masseter està inflat

Avui en dia, moltes persones estan familiaritzade...

Per què hi ha un dolor sord al fetge?

Moltes persones tenen problemes hepàtics, de mane...

Com es transmet les galteres?

Les paperes són una malaltia respiratòria aguda, ...

És cert que beure Coca-Cola farà que se t'inflor l'estómac?

Coca-Cola, com a beguda, ara és molt popular a to...

És segur induir el part als 4 mesos i mig d'embaràs?

Amb la contínua liberalització de la vida sexual,...

Com eliminar els àcars del llit?

L'existència d'àcars ha comportat molts i...

Com lligar els cordons de les sabates

Si les vostres sabates tenen cordons, heu d'a...

Quins són els perills de fer malbé els nens?

Pel que fa a l'educació dels seus fills, la m...