El cogombre de mar de Lagang és un cogombre de mar en vinagre amb el sabor més senzill i pur. El cogombre de mar en vinagre és més fàcil de conservar i es pot menjar en qualsevol moment té molt bon gust. Mètode d'elaboració Sal Cogombre de mar Els cogombres de mar són cogombres de mar salats, que és la manera més senzilla, pura i saludable de fer cogombres de mar de Dalian. La millor manera per als consumidors de fer-los a casa és la següent: (1) Rentar el cogombre de mar salat amb aigua per eliminar la sal de la superfície. (2) Talleu el ginseng al llarg de la incisió, traieu el broc de sorra, talleu els tendons i netegeu-los. (3) Col·loqueu el cogombre de mar en una olla neta i sense oli, afegiu-hi aigua (uns 8 cm per sobre del cogombre de mar) i deixeu-ho coure a foc fort durant 40 minuts. (4) Deixeu que el cogombre de mar es refredi de manera natural, traieu-lo i netegeu-lo. (5) Torneu a posar els cogombres de mar nets a l'olla plena d'aigua neta (primeu poseu els cogombres de mar més durs que pessigueu amb les mans a l'olla, i després els més suaus a l'olla, de manera que els cogombres de mar es puguin expandir completament al mateix temps) a foc mitjà durant uns 20-30 minuts, deixeu-ho refredar l'aigua i deixeu-ho refredar a foc natural. (6) Traieu els cogombres de mar, pessigueu la carn als costats dels cogombres de mar un per un amb les mans, seleccioneu els cogombres de mar que es poden pessigar i poseu-los en una conca d'aigua freda la carn dels costats dels cogombres de mar amb les mans i escolliu cada cogombre de mar que es pugui pessigar a l'olla i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 5 minuts fins que es pugui pessigar. (7) Col·loqueu tots els cogombres de mar processats en els passos anteriors en una conca d'aigua freda, afegiu-hi aigua mineral gelada i deixeu-los en remull durant 48 hores. (8) Una manera de saber si el cogombre de mar està ben congelat és recollir-lo amb escuradents. Els extrems d'un cogombre de mar ben congelat penjaran naturalment, vol dir que s'ha inflat. A més, congela els cogombres de mar en remull individualment. Utilitzeu aigua freda per reduir la velocitat quan mengeu. Tipus principals Segons els registres històrics, hi ha més de 1.100 espècies de cogombres de mar al món, i més de 120 espècies al meu país, la majoria no són comestibles. Segons les estadístiques, hi ha 40 espècies de cogombres de mar comestibles al món. Els cogombres de mar comestibles representen la meitat del total del meu país, arribant a les 20 espècies. Depenent de si hi ha tubercles cònics i carnosos a la part posterior del cogombre de mar, es divideix en dues grans categories: "cogombres de mar" i "cogombres de mar lleugers". Entre ells, els "cogombres de mar" són principalment espècies de la família dels cíclids Stichopus, i els "cogombres lleugers" són principalment espècies de la família Holothuria, Cucurbitaceae i Cucumis. 1. Cogombres de mar : Apostichopus La família Apostichopus inclou el cogombre de mar d'imitació, el cogombre de mar amb flor de prunera, el cogombre de mar verd i el cogombre de mar flor. |
<<: Es poden menjar caquis i moniatos al mateix temps?
>>: Els additius de cogombre de mar són nocius?
Cadascú de nosaltres vol tenir la capacitat de re...
Tots sabem que, en circumstàncies normals, la nos...
Avui en dia, molts de nosaltres tenim por de pren...
Els pacients amb malaltia hepàtica colestàtica po...
L'estat de les femtes és un indicador importa...
【xafarderia】 L'api conté substàncies fotosens...
El te Tieguanyin és un te molt comú. Molts amics ...
Quin és el lloc web de Russian Oil Transport Compa...
La sarna és un paràsit humà relativament comú, co...
Què és Adobe? Adobe és un proveïdor global de mitj...
OPEP_Què és el lloc web de l'OPEP? L'Organ...
Si hi ha sang i moc a les femtes, hauríeu d'e...
Una vegada, quan estava llegint Weibo, vaig veure...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...
Babolat_Què és la web de Babolat? Babolat és una f...