Amb el ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia i la millora contínua del nivell de vida de la gent, molts mètodes pràctics en el passat han estat gradualment oblidats per la gent. Per exemple, la generació més gran probablement sap alguna cosa sobre com eliminar l'astringència dels caquis d'aigua, però la generació més jove pot ni tan sols haver sentit parlar d'això. El següent és alguns coneixements que necessiteu saber sobre com eliminar l'astringència dels caquis d'aigua. Els tanins de les cèl·lules de la polpa dels caquis astringents es transformaran gradualment de substàncies solubles a insolubles durant el procés de maduració de la fruita. Atès que encara hi ha bastants tanins insolubles que no s'han convertit després de la collita, l'astringència encara és molt forta i s'ha de processar artificialment per eliminar l'astringència abans de poder-se menjar. Fem una ullada a com eliminar l'astringència dels caquis. Mètode 1 per eliminar l'astringència del caqui : 1. Mètode conservador Preparació del conservant: 10-20% de metanol, 10-20% d'etanol, 0,02-0,2% d'un o més permanganat de potassi, tiofanat-metil i pols humectable de tiofanat-metil, i la resta és aigua. Com utilitzar: Ruixeu o submergiu el conservant de manera uniforme a la superfície dels caquis, 25-75 ml per 10 kg. Després del processament, el període d'emmagatzematge dels caquis pot arribar a més de 100 dies. L'astringència dels caquis disminuirà lentament durant el procés d'emmagatzematge i poden mantenir una certa duresa durant un període de temps després de sortir del magatzem, ampliant així el cicle de vendes al mercat. 2. Mètode de picar la fruita del caqui Remulleu 100 kg de caquis i seleccioneu 1,5 kg de caquis petits o residuals (també s'accepten bones fruites). Tritureu les fruites petites o les fruites residuals i poseu-les en un dipòsit d'aigua, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i remeneu, aboqueu els caquis a remull, afegiu-hi aigua fins que els caquis ja no estiguin exposats per sobre de l'aigua, remeneu-los suaument i deixeu-los en remull durant 2-3 dies abans de menjar. Els caquis remullats d'aquesta manera poden mantenir el seu sabor original, tenen un gust deliciós i refrescant i no són fàcils de podrir. 3. Mètode de desastringència de fruita mixta Barrejar caquis astringents amb pomes madures, peres, arços, kiwis, etc. i posar-los en una habitació tancada L'astringència s'eliminarà al cap de 5-7 dies a temperatura ambient. Els gasos com l'etilè alliberats per les fruites madures poden promoure l'activitat enzimàtica i la respiració dels caquis, eliminant així l'astringència. Els caquis madurs per aquest mètode tenen un sabor aromàtic, però la fruita és lleugerament suau. També podeu posar caquis desastringents en una bossa de plàstic, posar-hi 1-2 pomes, lligar la bossa amb força i els caquis seran desastringents en 2-3 dies. 4. Aigua de calç per eliminar l'astringència Per cada 100 kg de caquis, utilitzeu 7 kg de cal viva per fer aigua de calç clara, aboqueu-lo en un pot, després poseu-hi els caquis i afegiu-hi prou aigua per submergir-los a 20-25 ℃, l'astringència desapareixerà en 3-4 dies i els caquis quedaran cruixents. Mètode 2 per eliminar l'astringència del caqui : 5. Eliminació de l'escalfament, la hipòxia i l'astringència Poseu els caquis en un pot, galleda, pot o olla d'alumini (no recipient de ferro), afegiu 45 ℃ d'aigua per submergir els caquis, manteniu la temperatura de l'aigua a 35-40 ℃ i l'astringència s'eliminarà després de 16-18 hores. Els fruits processats amb aquest mètode són més cruixents i durs. 6. Mètode d'eliminació de ferides per punyalada Introduïu trossos petits de tiges de sèsam sec o escuradents al voltant de la tapa del caqui (sèpals), 3-6 peces per a cada caqui (en forma rodona) i l'astringència desapareixerà al cap d'uns dies. 7. Desastringència del diòxid de carboni Col·loqueu els caquis en un recipient segellat, injecteu gas diòxid de carboni a una pressió de 0,7-1,05 kg/cm2 i, a 15-25 ℃, l'astringència s'eliminarà al cap de 2-3 dies. Les fruites processades amb aquest mètode són cruixents però no suaus. |
<<: Quins són els efectes de la ceba freda
>>: Quant de temps es poden menjar crancs i caquis?
L'augment autòleg de la barbeta és una tècnic...
La deficiència de Yin gàstric és una malaltia com...
El blat de moro és el cultiu més comú al nord-est...
En la societat estressant d'avui, tothom té l...
Els problemes menstruals són problemes importants...
Crec que tothom està molt familiaritzat amb la co...
Hi ha molts subministraments comuns a la vida, i ...
El peix de Mekong és un tipus de peix distribuït ...
Què és Tyco Electronics? TE Connectivity (NYSE: TE...
Si hi ha impressions òfset a la roba, generalment...
Les venes varicoses són causades principalment pe...
La natació és un esport que agrada a la majoria d...
Si apareixen petites taques grogues al blanc dels...
Què és Saputo? Saputo és una famosa empresa lactia...
En realitat, la càries és el que anomenem càries,...