Com eliminar l'astringència del caqui

Com eliminar l'astringència del caqui

Amb el ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia i la millora contínua del nivell de vida de la gent, molts mètodes pràctics en el passat han estat gradualment oblidats per la gent. Per exemple, la generació més gran probablement sap alguna cosa sobre com eliminar l'astringència dels caquis d'aigua, però la generació més jove pot ni tan sols haver sentit parlar d'això. El següent és alguns coneixements que necessiteu saber sobre com eliminar l'astringència dels caquis d'aigua.

Els tanins de les cèl·lules de la polpa dels caquis astringents es transformaran gradualment de substàncies solubles a insolubles durant el procés de maduració de la fruita. Atès que encara hi ha bastants tanins insolubles que no s'han convertit després de la collita, l'astringència encara és molt forta i s'ha de processar artificialment per eliminar l'astringència abans de poder-se menjar. Fem una ullada a com eliminar l'astringència dels caquis.

Mètode 1 per eliminar l'astringència del caqui :

1. Mètode conservador

Preparació del conservant: 10-20% de metanol, 10-20% d'etanol, 0,02-0,2% d'un o més permanganat de potassi, tiofanat-metil i pols humectable de tiofanat-metil, i la resta és aigua.

Com utilitzar: Ruixeu o submergiu el conservant de manera uniforme a la superfície dels caquis, 25-75 ml per 10 kg. Després del processament, el període d'emmagatzematge dels caquis pot arribar a més de 100 dies. L'astringència dels caquis disminuirà lentament durant el procés d'emmagatzematge i poden mantenir una certa duresa durant un període de temps després de sortir del magatzem, ampliant així el cicle de vendes al mercat.

2. Mètode de picar la fruita del caqui

Remulleu 100 kg de caquis i seleccioneu 1,5 kg de caquis petits o residuals (també s'accepten bones fruites). Tritureu les fruites petites o les fruites residuals i poseu-les en un dipòsit d'aigua, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i remeneu, aboqueu els caquis a remull, afegiu-hi aigua fins que els caquis ja no estiguin exposats per sobre de l'aigua, remeneu-los suaument i deixeu-los en remull durant 2-3 dies abans de menjar. Els caquis remullats d'aquesta manera poden mantenir el seu sabor original, tenen un gust deliciós i refrescant i no són fàcils de podrir.

3. Mètode de desastringència de fruita mixta

Barrejar caquis astringents amb pomes madures, peres, arços, kiwis, etc. i posar-los en una habitació tancada L'astringència s'eliminarà al cap de 5-7 dies a temperatura ambient. Els gasos com l'etilè alliberats per les fruites madures poden promoure l'activitat enzimàtica i la respiració dels caquis, eliminant així l'astringència. Els caquis madurs per aquest mètode tenen un sabor aromàtic, però la fruita és lleugerament suau. També podeu posar caquis desastringents en una bossa de plàstic, posar-hi 1-2 pomes, lligar la bossa amb força i els caquis seran desastringents en 2-3 dies.

4. Aigua de calç per eliminar l'astringència

Per cada 100 kg de caquis, utilitzeu 7 kg de cal viva per fer aigua de calç clara, aboqueu-lo en un pot, després poseu-hi els caquis i afegiu-hi prou aigua per submergir-los a 20-25 ℃, l'astringència desapareixerà en 3-4 dies i els caquis quedaran cruixents.

Mètode 2 per eliminar l'astringència del caqui :

5. Eliminació de l'escalfament, la hipòxia i l'astringència

Poseu els caquis en un pot, galleda, pot o olla d'alumini (no recipient de ferro), afegiu 45 ℃ d'aigua per submergir els caquis, manteniu la temperatura de l'aigua a 35-40 ℃ i l'astringència s'eliminarà després de 16-18 hores. Els fruits processats amb aquest mètode són més cruixents i durs.

6. Mètode d'eliminació de ferides per punyalada

Introduïu trossos petits de tiges de sèsam sec o escuradents al voltant de la tapa del caqui (sèpals), 3-6 peces per a cada caqui (en forma rodona) i l'astringència desapareixerà al cap d'uns dies.

7. Desastringència del diòxid de carboni

Col·loqueu els caquis en un recipient segellat, injecteu gas diòxid de carboni a una pressió de 0,7-1,05 kg/cm2 i, a 15-25 ℃, l'astringència s'eliminarà al cap de 2-3 dies. Les fruites processades amb aquest mètode són cruixents però no suaus.

<<:  Quins són els efectes de la ceba freda

>>:  Quant de temps es poden menjar crancs i caquis?

Recomanar articles

Anticossos del virus de la immunodeficiència humana

És possible que moltes persones no hagin sentit p...

Atari_ Què tal Atari? Comentaris d'Atari_Atari i informació del lloc web

Atari_Què és Atari? Atari és una empresa nord-amer...

Beneficis de la cesària

La cesària també es coneix com a cesària. A la vi...

Quins són els procediments per manejar les reaccions a la infusió?

La infusió és un mètode de tractament molt comú a...

Quant saps sobre el mètode correcte d'alimentació artificial?

Encara que la lactància materna és extremadament ...

Què tal Schneider? Revisions de Schneider i informació del lloc web

Què és el lloc web de Schneider? Schneider Electri...

Pots menjar gambes mantis mortes et diu un expert en gastronomia

La gamba mantis és un dels mariscs més comuns. Té...

Les bronquièctasis són contagioses?

La bronquièctasia és en realitat un problema rela...

Quin tipus de vi és el vi d'arròs? Valor nutricional del vi d'arròs

Hi ha diferències en el vi d'arròs entre les ...

Quina és la causa de la depressió hepàtica i la falta de qi i sang?

Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...

Com tractar l'anèmia aplàstica severa

L'aparició d'anèmia aplàstica severa requ...

Quins són els perills de la pericarditis?

No hi ha dubte que la pericarditis és una malalti...