Què és l'àcid cítric anhidre

Què és l'àcid cítric anhidre

L'àcid cítric anhidre és una substància química translúcida amb un sabor especialment agre i és soluble en aigua. S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes, on s'utilitza sovint com a acidulant i regulador de l'acidesa. També s'utilitza sovint com a conservant i antioxidant. És una substància important en la indústria alimentària i la cosmètica, l'àcid cítric natural és àmpliament present a la natura.

utilitzar

S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes com a acidulant, regulador de l'acidesa, agent aromatitzant, conservant i conservant la frescor. També s'utilitza com a antioxidant, plastificant, detergent en la indústria química, la indústria cosmètica i la indústria del rentat.

Característiques

Cristalls translúcids incolors o grànuls blancs, o pols cristal·lina blanca, que sovint conté una molècula d'aigua cristal·lina, inodora, de gust extremadament àcid, soluble en aigua, alcohol i èter. La seva sal de calci és més soluble en aigua freda que en aigua calenta, i aquesta propietat s'utilitza sovint per identificar i separar l'àcid cítric. L'àcid cítric anhidre es pot obtenir controlant la temperatura adequada durant la cristal·lització. La solució aquosa és àcida. És lleugerament eflorescent en aire sec i deliquescent en aire humit. Es descompon per sobre de 175 ℃ per alliberar aigua i diòxid de carboni.

Propietats físiques i químiques: densitat relativa 1,542, punt de fusió 153 ℃ (deshidratació), índex de refracció 1,493 ~ 1,509, temperatura crítica de cristal·lització de la solució 36,6 ℃ (la cristal·lització per sobre de 36,6 ℃ és àcid cítric anhidre i per sota de l'àcid cítric monohidratat 36).

La solució aquosa és àcida. És lleugerament eflorescent en aire sec i deliquescent en aire humit. S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes com a acidulant, regulador de l'acidesa, agent aromatitzant, conservant i conservant la frescor. També s'utilitza com a antioxidant, plastificant i detergent en la indústria química, la indústria cosmètica i la indústria del rentat.

De forma natural

L'àcid cítric natural està àmpliament distribuït a la natura. Existeix en plantes com ara llimones, cítrics, pinyes i altres fruites, i en els ossos, músculs i sang dels animals. L'àcid cítric sintetitzat artificialment es produeix mitjançant la fermentació de substàncies que contenen sucre com el sucre, la melassa, el midó i el raïm. Es pot dividir en dos tipus: anhidre i hidratat. L'àcid cítric pur és incolor, cristalls transparents o pols blanca, inodor i té un atractiu gust àcid.

Moltes fruites i verdures, especialment els cítrics, contenen alts nivells d'àcid cítric, especialment llimones i llimes, que contenen grans quantitats d'àcid cítric, fins a un 8% després de l'assecat (uns 47 g/L en suc[3]). En els cítrics, el contingut d'àcid cítric oscil·la entre 0,005 mol/L en taronges i raïms i 0,30 mol/L en llimones i llimes. Aquest contingut varia segons les diferents varietats i condicions de creixement de les plantes.

<<:  Mètode de preparació del citrat trisòdic

>>:  Què fer si teniu rinitis i àcid nasal

Recomanar articles

Què tal Terra Argentina? Revisió de Terra Argentina i informació del lloc web

Què és Terra Argentina? Terra Argentina és un dels...

Què tal Sumitomo Rubber? Revisions i informació del lloc web de Sumitomo Rubber

Què és Sumitomo Rubber? Sumitomo Rubber és una emp...

Què causa picor sota els testicles?

A l'estiu, és fàcil que la pell es torni sens...

Com tractar i alleujar la inflor?

Moltes persones, especialment els treballadors d&...

Quines són les maneres de vestir-se a l'estiu?

El clima és força calorós a l'estiu, que sovi...

Què fer si la bilirubina és alta i com tractar-la

Molts de vosaltres potser no heu sentit parlar de...

Quina és la manera més eficaç de fer les mans picants amb pebrot?

A l'hora de cuinar, sovint entrem en contacte...

Què fer si les taques d'oli a la roba no es poden rentar?

Les taques d'oli són molt tossudes, una vegad...

Què són les ostres?

Les ostres són un marisc comú a les nostres vides...

Quina és la causa de la urticària de la malaltia de la pell

La nostra pell és molt important per a la nostra ...