L'àcid cítric anhidre és una substància química translúcida amb un sabor especialment agre i és soluble en aigua. S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes, on s'utilitza sovint com a acidulant i regulador de l'acidesa. També s'utilitza sovint com a conservant i antioxidant. És una substància important en la indústria alimentària i la cosmètica, l'àcid cítric natural és àmpliament present a la natura. utilitzar S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes com a acidulant, regulador de l'acidesa, agent aromatitzant, conservant i conservant la frescor. També s'utilitza com a antioxidant, plastificant, detergent en la indústria química, la indústria cosmètica i la indústria del rentat. Característiques Cristalls translúcids incolors o grànuls blancs, o pols cristal·lina blanca, que sovint conté una molècula d'aigua cristal·lina, inodora, de gust extremadament àcid, soluble en aigua, alcohol i èter. La seva sal de calci és més soluble en aigua freda que en aigua calenta, i aquesta propietat s'utilitza sovint per identificar i separar l'àcid cítric. L'àcid cítric anhidre es pot obtenir controlant la temperatura adequada durant la cristal·lització. La solució aquosa és àcida. És lleugerament eflorescent en aire sec i deliquescent en aire humit. Es descompon per sobre de 175 ℃ per alliberar aigua i diòxid de carboni. Propietats físiques i químiques: densitat relativa 1,542, punt de fusió 153 ℃ (deshidratació), índex de refracció 1,493 ~ 1,509, temperatura crítica de cristal·lització de la solució 36,6 ℃ (la cristal·lització per sobre de 36,6 ℃ és àcid cítric anhidre i per sota de l'àcid cítric monohidratat 36). La solució aquosa és àcida. És lleugerament eflorescent en aire sec i deliquescent en aire humit. S'utilitza principalment a la indústria alimentària i de begudes com a acidulant, regulador de l'acidesa, agent aromatitzant, conservant i conservant la frescor. També s'utilitza com a antioxidant, plastificant i detergent en la indústria química, la indústria cosmètica i la indústria del rentat. De forma natural L'àcid cítric natural està àmpliament distribuït a la natura. Existeix en plantes com ara llimones, cítrics, pinyes i altres fruites, i en els ossos, músculs i sang dels animals. L'àcid cítric sintetitzat artificialment es produeix mitjançant la fermentació de substàncies que contenen sucre com el sucre, la melassa, el midó i el raïm. Es pot dividir en dos tipus: anhidre i hidratat. L'àcid cítric pur és incolor, cristalls transparents o pols blanca, inodor i té un atractiu gust àcid. Moltes fruites i verdures, especialment els cítrics, contenen alts nivells d'àcid cítric, especialment llimones i llimes, que contenen grans quantitats d'àcid cítric, fins a un 8% després de l'assecat (uns 47 g/L en suc[3]). En els cítrics, el contingut d'àcid cítric oscil·la entre 0,005 mol/L en taronges i raïms i 0,30 mol/L en llimones i llimes. Aquest contingut varia segons les diferents varietats i condicions de creixement de les plantes. |
<<: Mètode de preparació del citrat trisòdic
>>: Què fer si teniu rinitis i àcid nasal
Quin és el lloc web de JR Kyushu Railway Company? ...
Què és Terra Argentina? Terra Argentina és un dels...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a An...
Què és Sumitomo Rubber? Sumitomo Rubber és una emp...
A l'estiu, és fàcil que la pell es torni sens...
Els experts asseguren que hi ha moltes causes de ...
La dita "aigua al cap" no és del tot ce...
Moltes persones, especialment els treballadors d&...
German Fuchs Company_Quin és el lloc web de Fuchs?...
El clima és força calorós a l'estiu, que sovi...
Molts de vosaltres potser no heu sentit parlar de...
A l'hora de cuinar, sovint entrem en contacte...
Les taques d'oli són molt tossudes, una vegad...
Les ostres són un marisc comú a les nostres vides...
La nostra pell és molt important per a la nostra ...