Poseu una poma a la patata per evitar que broti 5 consells per cuinar les patates

Poseu una poma a la patata per evitar que broti 5 consells per cuinar les patates

Les patates no es poden menjar una vegada que broten. Com evitar que brotin una poma?

Les patates són un dels aliments habituals que es poden conservar durant més temps en comparació amb les verdures de fulla verda. Però els brots sempre han estat un problema en l'emmagatzematge de patates. Les patates germinades contenen solanina, una toxina que pot causar intoxicacions alimentàries en humans. L'últim article del web nord-americà "Life Pepsi" va publicar un petit truc per evitar que brotin les patates: posar una poma a la patata.



Igual que els plàtans, les pomes també alliberen gas etilè, que fa que algunes fruites madurin més ràpidament, però evita que les patates brotin, va dir Jiyun Liyou, dissenyador de l'Acadèmia de Disseny d'Eindhoven, als Països Baixos. El mètode específic és posar les patates en una bossa de plàstic i posar-hi una poma. La proporció de patates a pomes és generalment de 10:1.

Un experiment comparatiu realitzat pel programa de televisió nord-americà "Greek Kitchen" també va confirmar que les patates emmagatzemades amb pomes no es van tornar toves ni van brotar després de 8 setmanes, en comparació amb les patates emmagatzemades sense pomes.

Com feu que les patates tinguin un bon gust, no les podeu cuinar a foc fort?

Als ulls dels xefs, les patates són un bon ingredient amb una forta plasticitat No només es poden fer servir per sofregir i fregir, sinó també per guisar i fer sopa. Aquí teniu alguns consells per cuinar patates que m'agradaria compartir amb vosaltres.



Les patates noves es guisen i les velles es fregeixen . Les patates fresques tenen una textura tendra i llisa i són fàcils de cuinar. Pel seu alt contingut en aigua, alt contingut en sucre i bona adhesió, encara pot mantenir els grumolls a l'aigua i un sabor molt suau, per la qual cosa és apta per fer sopes, guisats i cuinar, en comparació amb les patates noves, les patates velles no tenen molta diferència nutricional, però tenen menys aigua i un sabor cruixent. .

Peleu només una capa fina. El suc que hi ha sota la pell de la patata és ric en nutrients, així que només cal treure una capa fina quan es pela. Fregueu suaument la superfície de la patata amb una llana d'acer i podreu treure fàcilment una fina capa de pell sense danyar la "carn de la patata" que hi ha a l'interior. Les patates noves es poden pelar alternant aigua calenta i freda. Remullar les patates en aigua calenta i després canviar-les a aigua freda.



Remullar amb aigua immediatament després de tallar. Les patates contenen polifenol oxidasa, que es tornarà marró sota l'acció de l'oxigen, afectant així el color de les patates. Per tant, durant el procés de cocció, les patates tallades s'han de posar en aigua a temps per evitar que s'oxidin i es tornin negres. En remull, podeu afegir una mica de vinagre a l'aigua. En primer lloc, pot evitar que les patates estiguin cruixents i no enganxoses. En tercer lloc, pot reduir la pèrdua de vitamines i minerals. Cal tenir en compte que el millor és cuinar les patates immediatament després de tallar-les per evitar que es perdin nutrients a l'aigua.

És fàcil de cuinar si es guisa a foc lent. Les patates s'han de coure a foc lent per cuinar de manera uniforme. Si es couen a foc fort, la capa exterior estarà cuita o fins i tot trencada, mentre que l'interior estarà cru. A més, si guiseu els daus de patates a foc fort, el bombolleig constant de la sopa farà que l'exterior dels daus de patata quedi massa cuit, facilitant que l'olla s'enganxi.

Cuina el puré de patates al vapor amb la pell per conservar els nutrients. Cuinar patates senceres al vapor amb la pell posada provocarà menys pèrdues nutricionals, sobretot es reté més vitamina C, la qual cosa la converteix en la forma més nutritiva de menjar-les. Pelar i cuinar les patates al vapor facilitarà l'entrada d'humitat a les patates, cosa que farà que les patates al vapor tinguin massa humitat i tinguin mal gust. A més, a l'hora de fer puré de patates, el millor és cuinar al vapor tota la patata amb la pell posada, després pelar-la i aixafar-la.

<<:  Alerta de salut: 8 sorolls corporals estranys que indiquen l'arribada de la malaltia

>>:  Resum dels consells de bellesa de la vitamina E

Recomanar articles

Quins són els beneficis de prendre el sol a l'estiu

A l'estiu, com que fa massa calor, la gent se...

Què tal Brusheezy? Revisió de Brusheezy i informació del lloc web

Què és Brusheezy? Brusheezy és un lloc de recollid...

Coneixes el dany de fumar als teus pulmons?

El meu pare fuma des de fa uns quants anys. Tots ...

La compressió del nervi cervical és greu?

Per als joves d'avui, el nombre de pacients q...

Quina solució de nutrició del nervi cerebral és millor?

Cada vegada són més les persones modernes que pat...

Què és un bony al pit?

La incidència de les malalties de la mama ha anat...

Mira aquí, això és el que has de fer si el teu cor no rebrà prou sang.

El cor és un òrgan molt important en el cos humà ...

8 consells per ajudar-te a millorar el teu metabolisme basal

Potser sovint us queixeu de la injustícia de Déu:...

Com fer créixer el cabell més ràpid?

El creixement del cabell està estretament relacio...

Quines són les millors maneres de controlar la gana?

La gana és un desig normal de les persones, perqu...

Com es forma el condroma? Tres causes comunes

Hi ha tres causes més comunes de l'encondroma...

Quan és el millor moment per fer la pedicura?

El massatge dels peus és una manera que moltes pe...