De fet, la mel té un bon efecte en la nutrició de l'estómac, en general, pot nodrir la melsa i l'estómac, humitejar els intestins i alleujar la sequedat, i pot millorar els problemes d'estómac i la sensació d'ardor d'estómac, i té un bon efecte terapèutic auxiliar en problemes estomacals, com ara el duodenal a la manera correcta de beure-la, trieu la mel popular i no beveu aigua amb mel amb l'estómac buit. 1. Efecte de la mel sobre el condicionament de l'estómac La mel té els efectes de nodrir la melsa i l'estómac, humitejar els intestins, humitejar els pulmons i desintoxicar. És eficaç per a malalties com les úlceres gàstriques i duodenals, la perforació gàstrica, la indigestió i la gastritis crònica. . 2. Com beure mel per nodrir l'estómac Els pacients amb àcid gàstric excessiu o gastritis hipertròfica, especialment úlceres gàstriques i duodenals, haurien de beure aigua tèbia una hora abans dels àpats. Això pot inhibir la secreció d'àcid gàstric, reduint així la irritació de la mucosa gàstrica i facilitant la curació de la superfície de l'úlcera. 3. Tria "Mel popular" Algunes varietats de mel fresca al mercat, com la mel de lligabosc i la mel d'àloe, poden haver estat barrejades perquè aquests cultius rarament es cultiven a gran escala. Es recomana comprar mels populars com ara mel de flor de llagosta i mel de flor de jujub, i no sigueu supersticiosos amb la mel funcional. 4. Beure suplement energètic al matí Beure mel al matí no només pot nodrir el yin i humitejar la sequedat, sinó que també pot reposar ràpidament l'energia física. El millor és prendre mel 1-1,5 hores abans dels àpats o 2-3 hores després dels àpats per evitar irritar l'estómac i els intestins. És especialment important tenir en compte que les persones amb melsa i estómac febles no haurien de beure mel amb l'estómac buit. Poden untar mel al pa o als panets al vapor i menjar-los per retenir completament els nutrients de la mel. 5. L'aigua freda pot humitejar els intestins, l'aigua tèbia pot nodrir La temperatura de l'aigua per preparar la mel no ha de superar els 50 graus centígrads, en cas contrari els nutrients es perdran fàcilment. Si es pren amb aigua bullida tèbia (al voltant de 40 graus centígrads), tindrà un millor efecte nutritiu si es pren amb aigua bullida freda (temperatura ambient), tindrà un efecte més significatiu en la humectació dels intestins i la promoció dels moviments intestinals. |
<<: Com emmagatzemar la mel de llimona en escabetx
>>: Per què hi ha cristalls blancs a la mel?
El te negre és un tipus de te que bevem sovint té...
Les persones amb galteres solen presentar diverso...
Hi ha moltes causes d'intoxicació alimentària...
La queratitis del virus de l'herpes es refere...
El pas del temps no torna mai enrere, així que la...
Amb el desenvolupament de la tecnologia mèdica, c...
Si els símptomes com el mareig i el tinnitus es p...
Què és el lloc web de Givaudan? Givaudan és un fab...
El raïm és una espècie de fruita que mengem sovin...
El pèl permanent és molt popular entre els joves,...
El níquel és un element metàl·lic i també un elem...
Què és la Universitat Rice? Universitat Rice Lloc ...
Què és Viviun? Viviun és un conegut lloc web inter...
Quin és el lloc web de la Universitat de Massachus...
Moltes persones senten molèsties a l'anus, pe...