L'estiu és extremadament calent i humit, de manera que la dieta de bellesa i salut se centra a alleujar la calor i la humitat i eliminar la humitat i les toxines. Menjar menjar sensat i deliciós pot mantenir-te saludable. 1. Quatre aliments principals de bellesa i salut a l'estiu 1. Mongetes mungo. En l'antiguitat, les mongetes mungo eren conegudes com "un aliment important" i "un bon gra per salvar el món". És ric en nutrients com proteïnes, midó, múltiples vitamines i minerals, i és de naturalesa freda, i té la funció de desintoxicar i alleujar la calor estival. Beure sopa de mongeta mung regularment a l'estiu pot prevenir i tractar el cop de calor, els ulls vermells, el mal de coll, la calor espinosa, el restrenyiment, l'orina vermella, la set i altres símptomes.
2. Llet. La llet és rica en proteïnes completes, calci, vitamina A, B2 i altres nutrients. Beure llet amb regularitat pot fer que la teva pell sigui clara i rosada, fent-te semblar radiant. També pot actuar com a diürètic i eliminar verins com la pols metàl·lica que s'ingereixen accidentalment a l'estómac i els intestins.
3. Llet de soja. La llet de soja és rica en nutrients com la proteïna vegetal. No només pot netejar els pulmons, reomplir el cos i promoure els moviments intestinals, sinó que també conté un fitoestrògen que manca de llet: la daidzeïna pot reduir l'aparició d'acne i pigmentació a la cara dels nens i les nenes, i jugar un paper en l'embelliment de la pell.
4. Sang de porc i sang d'ànec. La sang de porc i la sang d'ànec són riques en nutrients com proteïnes i ferro. A l'estiu, la gent menja sovint sopa de sang de porc o sang d'ànec com a guarnició. Té els bons efectes de nodrir la sang, netejar els intestins i expulsar les aigües residuals.
2. Begudes de fruites i verdures per complementar les vitamines Durant el període de creixement i desenvolupament, els nens han de consumir una proporció raonable de diverses vitamines, oligoelements i altres nutrients cada dia. Els aliments vegetals, com les verdures fosques i de color groc verd com les pastanagues i els espinacs, proporcionen betacarotè, també conegut com provitamina A. El betacarotè es pot convertir en vitamina A en el cos segons les necessitats del cos humà No té efectes secundaris i es pot consumir en grans quantitats sense cap mena de dubte. Els nens haurien de menjar pastanagues amb regularitat per complementar la vitamina A segura. Al mateix temps, el carotè té un paper insubstituïble en la millora i protecció de la vista dels nens que no es pot substituir per altres oligoelements. La vitamina C prové principalment de verdures i fruites verdes i vermelles, com ara tomàquets, espinacs, taronges, arç, etc. Com que els nens d'avui en dia són exigents i no els agrada menjar verdures, beure sucs de fruites i verdures no només conserva la nutrició de les verdures, proporciona vitamines essencials, minerals i diversos oligoelements en la dieta diària, sinó que també pot reduir la gana, promoure la motilitat gastrointestinal i facilitar l'absorció de nutrients.
3. Manca d'aliments bàsics i pell lletja Cada cop són més els joves que mengen poc o no mengen aliments bàsics per por d'engreixar-se. Segons dades rellevants, els residents urbans consumeixen cada cop menys aliments bàsics Els experts mèdics assenyalen que, a causa de la manca d'hidrats de carboni, els residus tòxics de la sang no es poden eliminar a temps, provocant una pell apagada i, en casos greus, perjudicials per a la salut del cervell. Segons els experts en nutrició, els hidrats de carboni que contenen els cereals no només aporten energia al cos humà, sinó que també són la principal font de vitamines del grup B. Un dany evident del canvi en l'estat dels aliments bàsics és que pot provocar fàcilment una deficiència de vitamina B1. La ingesta excessiva d'aliments per a animals pot causar danys més greus. El greix animal és molt perjudicial per al sistema cardiovascular. El greix animal no es metabolitza completament en absència d'hidrats de carboni, la qual cosa provoca l'acumulació de residus tòxics - cetones - a la sang que poden causar nàusees, fatiga, pell fosca i danyar la salut del cervell. En els darrers anys, la incidència d'aquestes malalties ha augmentat significativament, la qual cosa està relacionada en gran mesura amb el fet que els grans ja no són l'aliment bàsic i l'augment de la ingesta d'aliments per a animals. Els experts suggereixen que hauríem de tenir "alimentació diversa, amb els cereals com a component principal". Concretament, la ingesta diària d'aliments d'un adult ha de rondar els 400 grams, i no ha de ser inferior als 300 grams. Les farinetes de mill, les farinetes de mongeta mungo, els pastissos al vapor, etc. s'han de convertir en delícies habituals. |
<<: Oli essencial de llavors de pastanaga
>>: La protecció solar és essencial durant el solstici d'estiu
La malaltia de Parkinson és molt comuna entre les...
Estimulació mental: tothom es trobarà amb coses d...
Quan les persones arriben a l'edat mitjana, c...
Grup Sonova_Què és el lloc web de Sonova? Sonova G...
Avui dia, pots veure molts gimnasos als carrers i...
El reumatisme és una malaltia comuna a la vida di...
En les anàlisis de sang diàries, les persones sov...
A causa de l'alta pressió de la vida i la fei...
Tothom ha de conèixer la importància de la comple...
De fet, molts nens dormen amb els seus pares gran...
Hi ha diversos òrgans importants del cos humà que...
Actualment, el ritme de vida a les ciutats és mas...
El proper dilluns (7 de juliol) és el terme solar...
L'entumiment del llavi superior sovint està r...
El trastorn maníaco-depressiu és una malaltia men...