Calefacció per microones

Calefacció per microones

Els forns de microones s’utilitzen habitualment en la nostra vida diària.

El principi principal de l'escalfament de microones és l'efecte tèrmic d'ona i alguns efectes biològics, utilitzant microones per produir inducció. A continuació, presentarem breument com calen els forns de microones i quins aspectes cal prestar atenció a l'hora d'escalfar aliments en forns de microones.

Dos efectes: 1. Efecte de calor de l'ona. El camp electromagnètic a la cavitat del forn de microones canvia a una velocitat de fins a 2.450 milions de vegades per segon (la freqüència de les microones és de 2450MHZ), que actua sobre les molècules polars, com ara les molècules d'aigua dels aliments, fent-les oscil·lar cap enrere i cap enrere 2.450 milions de moviments d'aigua per segon aconseguint la finalitat de la calefacció. ② Efecte biològic: atès que la capacitat del fluid de les cèl·lules microbianes d'absorbir les microones és millor que altres medis circumdants, les cèl·lules del camp electromagnètic de microones es trencaran ràpidament i provocaran la mort de les cèl·lules bacterianes.

Tres característiques: 1. Les microones es reflectiran cap enrere quan toquin el metall, de manera que la paret interior està feta de plaques d'acer especialment tractades. Segons l'efecte de reflexió causat per la paret interior del forn de microones, les microones poden penetrar en els aliments d'anada i tornada, millorant així l'eficiència tèrmica. Tanmateix, no s'han d'utilitzar contenidors metàl·lics al forn, en cas contrari afectarà el temps d'escalfament i fins i tot provocarà descàrregues i espurnes al forn. ② Penetració b] Els microones poden penetrar ceràmica general, vidre, plàstics resistents a la calor, fusta, bambú, etc., de manera que són els millors estris per cuinar al microones. ③ Absorció b] Diversos aliments poden absorbir microones, fent que les molècules dels aliments oscil·lin i freguin per generar energia tèrmica. Tanmateix, el grau de penetració en diversos aliments varia en funció de factors com la seva qualitat i quantitat, el gruix, etc.

L'anterior és com funciona un forn de microones, però l'escalfament en un forn de microones es deu principalment al canvi del camp electromagnètic a la cavitat del forn de microones, que produeix alguns efectes biològics, i després, en el camp magnètic, trenca les cèl·lules d'alguns aliments, provocant la mort del microones atenció a la neteja diària i escalfar els aliments segons les seves propietats.

<<:  Taques d'oli a les jaquetes

>>:  Crispetes de blat de moro al microones

Recomanar articles

Què tal UGG? Comentaris d'UGG i informació del lloc web

Què és el lloc web d'UGG? UGG és una marca de ...

La gastritis pot causar febre? Quins són els inconvenients?

La gastritis és una malaltia del sistema digestiu...

Beure vinagre abans dels àpats per baixar el sucre en sang

Moltes persones obeses solen tenir símptomes d...

Quins són els perills de rentar-se la cara amb sabó de sofre de Xangai?

El sabó de sofre també és un tipus de sabó, però ...

Què fer si els adolescents dormen malament?

Ara és l'època en què els dies són llargs i l...

Quins són els símptomes habituals del refredat en el cos humà?

Al cos humà li agrada la calor i no el fred, de m...

Comproveu si us trobeu en un estat "subsa".

Les persones que porten vides irregulars i estan ...

Quin medicament és eficaç per a l'alopècia areata

L'alopècia areata és una malaltia clínica com...

Maneres senzilles i efectives de blanquejar la pell

Un rostre net i net és una targeta de visita impo...

Com excretar toxines del cos?

Quan la gent menja cereals integrals, certes toxi...

Què fer si teniu problemes d'estómac greus i vòmits

La malaltia gàstrica és un terme general. Hi ha m...

Quins són els mètodes per tractar un esquinç de turmell?

Avui en dia, la gent ha donat molta importància a...

Córrer t'ajuda a créixer més alt?

Córrer durant molt de temps tindrà molts benefici...