Els forns de microones s’utilitzen habitualment en la nostra vida diària. El principi principal de l'escalfament de microones és l'efecte tèrmic d'ona i alguns efectes biològics, utilitzant microones per produir inducció. A continuació, presentarem breument com calen els forns de microones i quins aspectes cal prestar atenció a l'hora d'escalfar aliments en forns de microones. Dos efectes: 1. Efecte de calor de l'ona. El camp electromagnètic a la cavitat del forn de microones canvia a una velocitat de fins a 2.450 milions de vegades per segon (la freqüència de les microones és de 2450MHZ), que actua sobre les molècules polars, com ara les molècules d'aigua dels aliments, fent-les oscil·lar cap enrere i cap enrere 2.450 milions de moviments d'aigua per segon aconseguint la finalitat de la calefacció. ② Efecte biològic: atès que la capacitat del fluid de les cèl·lules microbianes d'absorbir les microones és millor que altres medis circumdants, les cèl·lules del camp electromagnètic de microones es trencaran ràpidament i provocaran la mort de les cèl·lules bacterianes. Tres característiques: 1. Les microones es reflectiran cap enrere quan toquin el metall, de manera que la paret interior està feta de plaques d'acer especialment tractades. Segons l'efecte de reflexió causat per la paret interior del forn de microones, les microones poden penetrar en els aliments d'anada i tornada, millorant així l'eficiència tèrmica. Tanmateix, no s'han d'utilitzar contenidors metàl·lics al forn, en cas contrari afectarà el temps d'escalfament i fins i tot provocarà descàrregues i espurnes al forn. ② Penetració b] Els microones poden penetrar ceràmica general, vidre, plàstics resistents a la calor, fusta, bambú, etc., de manera que són els millors estris per cuinar al microones. ③ Absorció b] Diversos aliments poden absorbir microones, fent que les molècules dels aliments oscil·lin i freguin per generar energia tèrmica. Tanmateix, el grau de penetració en diversos aliments varia en funció de factors com la seva qualitat i quantitat, el gruix, etc. L'anterior és com funciona un forn de microones, però l'escalfament en un forn de microones es deu principalment al canvi del camp electromagnètic a la cavitat del forn de microones, que produeix alguns efectes biològics, i després, en el camp magnètic, trenca les cèl·lules d'alguns aliments, provocant la mort del microones atenció a la neteja diària i escalfar els aliments segons les seves propietats. |
<<: Taques d'oli a les jaquetes
>>: Crispetes de blat de moro al microones
Hi ha molts tipus de malalties comunes a la vida....
Quina és la web de Banco Popular? Banc Popular és ...
Quan el recompte de plaquetes és baix, pot produi...
Què és College of the Atlantic? College of the Atl...
Hi ha moltes maneres de conservar els bolets fres...
Arriva_Què és Arriva? Arriva és un operador de tra...
Crec que moltes mares han tingut aquesta experièn...
La perforació del timpà no és estranya per a molt...
El làser de picosegons és una tecnologia habitual...
Tothom experimentarà el naixement, l'envellim...
Què és STARSHIP Entertainment? STARSHIP Entertainm...
Fer un massatge als peus és simplement un dels mi...
Què és Vietnam News? VnExpress és el principal mit...
Què és el lloc web de Lion Air? Lion Air (Lion Air...
Parlant de tirites, tothom ha de conèixer-les, pe...