Les delicioses castanyes en realitat tenen beneficis per a la salut, la pasta de castanyes pot enfortir la melsa i l'estómac, el pastís de castanyes pot nodrir l'estómac, el yokan de castanyes pot reposar el qi i aturar el sagnat, i la castanya guisada amb col pot nodrir els ronyons. No obstant això, pelar les castanyes és realment una tasca problemàtica. A continuació, us ensenyaré 8 maneres de pelar les castanyes amb habilitat.
1. Mètode de remull amb aigua calenta: Rentar les castanyes crues, posar-les en un recipient, cobrir-les amb aigua bullint i tapar l'olla. Passats 5 minuts, traieu les castanyes i talleu-les, i la pell de la castanya caurà immediatament. Aquest mètode estalvia temps i esforç.
2. Mètode d'agitació dels escuradents: Talleu les castanyes per la meitat, peleu-les i poseu-les en una escudella i poseu-les en remull una estona amb uns escuradents i la pell es separarà. El temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el contingut nutricional de les castanyes.
3. Mètode de congelació de la nevera: Un cop les castanyes estiguin cuites, refredeu-les i poseu-les dues hores a la nevera per separar la closca de la carn. D'aquesta manera, la pell de la castanya es pot pelar ràpidament i la carn de la castanya es manté intacta.
4. Mètode de calefacció per microones: Utilitzeu unes tisores per tallar la closca de la castanya crua, posar-la al microones i escalfar-la a alta temperatura durant 30 segons, la capa interna de pell i carn caurà automàticament. Abans d'utilitzar aquest mètode per pelar castanyes, assegureu-vos de tallar les closques, en cas contrari, el microones podria funcionar malament.
5. Mètode d'expansió i contracció tèrmica: Pelar les closques de castanyes amb un ganivet, posar-les en aigua bullint i cuinar-les durant 3-5 minuts. Després de treure-les, posar-les en remull immediatament en aigua freda durant 3-5 minuts.
6. Mètode d'exposició al sol: Posa les castanyes crues que vulguis menjar al sol durant un dia i les closques es trencaran.
7. Mètode d'assecat a l'aire natural: Posa les castanyes crues en un lloc ventilat i sec perquè s'assequi durant uns dies, perquè la pell de la castanya sigui molt fàcil de pelar. Aquest mètode també es pot utilitzar per convertir les castanyes en fruits secs, que es poden menjar posant-los en remull amb aigua.
8. Afegiu aigua salada per cuinar: A l'hora de coure les castanyes, afegiu-hi una mica de sal, seran més fàcils de pelar després de cuinar-les. |
<<: Coneixes aquestes 6 malalties que es produeixen per frenar?
>>: La ingesta excessiva d'aquests 6 aliments et convertirà en un monstre lleig
L'estómac és un òrgan molt important en el no...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
La vida de la gent d'avui és cada cop més irr...
L'estómac i els intestins són com un motor hu...
Les amígdales són una part important del sistema ...
L'esprai hidratant és en realitat una mena de...
La incidència de l'espondilosi cervical no no...
En termes generals, si les línies òssies d'un...
La irregularitat menstrual és un fenomen relativa...
Què és McAfee? McAfee és un programari antivirus m...
Quan es tracta de banys d'aigües termals, cre...
El fenomen de la hipertensió és cada cop més freq...
Quina és la pàgina web del St. Gallen Football Clu...
Però no saps cuinar trossos de porc amb gust de p...
Els nadons són entremaliats, però no tenen la cap...