Les delicioses castanyes en realitat tenen beneficis per a la salut, la pasta de castanyes pot enfortir la melsa i l'estómac, el pastís de castanyes pot nodrir l'estómac, el yokan de castanyes pot reposar el qi i aturar el sagnat, i la castanya guisada amb col pot nodrir els ronyons. No obstant això, pelar les castanyes és realment una tasca problemàtica. A continuació, us ensenyaré 8 maneres de pelar les castanyes amb habilitat.
1. Mètode de remull amb aigua calenta: Rentar les castanyes crues, posar-les en un recipient, cobrir-les amb aigua bullint i tapar l'olla. Passats 5 minuts, traieu les castanyes i talleu-les, i la pell de la castanya caurà immediatament. Aquest mètode estalvia temps i esforç.
2. Mètode d'agitació dels escuradents: Talleu les castanyes per la meitat, peleu-les i poseu-les en una escudella i poseu-les en remull una estona amb uns escuradents i la pell es separarà. El temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el contingut nutricional de les castanyes.
3. Mètode de congelació de la nevera: Un cop les castanyes estiguin cuites, refredeu-les i poseu-les dues hores a la nevera per separar la closca de la carn. D'aquesta manera, la pell de la castanya es pot pelar ràpidament i la carn de la castanya es manté intacta.
4. Mètode de calefacció per microones: Utilitzeu unes tisores per tallar la closca de la castanya crua, posar-la al microones i escalfar-la a alta temperatura durant 30 segons, la capa interna de pell i carn caurà automàticament. Abans d'utilitzar aquest mètode per pelar castanyes, assegureu-vos de tallar les closques, en cas contrari, el microones podria funcionar malament.
5. Mètode d'expansió i contracció tèrmica: Pelar les closques de castanyes amb un ganivet, posar-les en aigua bullint i cuinar-les durant 3-5 minuts. Després de treure-les, posar-les en remull immediatament en aigua freda durant 3-5 minuts.
6. Mètode d'exposició al sol: Posa les castanyes crues que vulguis menjar al sol durant un dia i les closques es trencaran.
7. Mètode d'assecat a l'aire natural: Posa les castanyes crues en un lloc ventilat i sec perquè s'assequi durant uns dies, perquè la pell de la castanya sigui molt fàcil de pelar. Aquest mètode també es pot utilitzar per convertir les castanyes en fruits secs, que es poden menjar posant-los en remull amb aigua.
8. Afegiu aigua salada per cuinar: A l'hora de coure les castanyes, afegiu-hi una mica de sal, seran més fàcils de pelar després de cuinar-les. |
<<: Coneixes aquestes 6 malalties que es produeixen per frenar?
>>: La ingesta excessiva d'aquests 6 aliments et convertirà en un monstre lleig
Què és Hyundai Glovis? Hyundai Glovis és una empre...
L'envelliment és una cosa que tothom experime...
Quan utilitzeu ulleres d'infrarojos, en reali...
La periartritis de l'espatlla pot provocar en...
Una ansietat adequada pot estimular el nostre pot...
Què és el lloc web dels MTV Movie Awards? Els MTV ...
Què és el lloc web de Morning Post? Correio da Man...
A la vida moderna, la gent està molt interessada ...
En l'actualitat, quan mirem els carrers, les ...
Quin és el lloc web personal de Takako Tokiwa? Tak...
El ñame guisat amb pollastre és un plat casolà el...
Quin és el lloc web de Bank Muni Iran? Bank Mellat...
El gastrinoma és similar a la malaltia de l'ú...
Els tumors nasals es refereixen a tumors repugnan...
El problema del menisc s'ha tornat cada vegad...