Com distingim l'autenticitat de la pols de Pueraria?

Com distingim l'autenticitat de la pols de Pueraria?

Crec que tothom està familiaritzat amb Pueraria lobata no només és comestible, sinó que també és medicinal. El valor comestible de Pueraria lobata és molt elevat, per tant, hem de ser bons per servir a la nostra salut distingir l'autenticitat de la pols de Pueraria lobata?

L'aspecte de la pols de Pueraria és de color blanc, del mateix color que la pols d'arrel de lotus, la farina de patata, la farina de blat de moro i altres midons si es barregen, no es poden identificar a ull nu. No obstant això, el cost de processament de la pols de kudzu és de 2 a 5 vegades més gran que el d'altres midons, de manera que alguns comerciants sense escrúpols barregen altres midons en pols de kudzu per passar-lo com a genuïns.

De fet, la millor manera de distingir l'autenticitat de la pols de Pueraria lobata és observar la seva forma de partícules a través d'un microscopi d'alta potència per determinar si es tracta d'una pols de Pueraria lobata pura. Tanmateix, la majoria de la gent no disposa d'equips professionals.

1. Inspecció visual: la pols d'arrel de kudzu pura no és d'aspecte blanc impecable, però lleugerament marró amb una brillantor cristal·lina. La pols d'arrel de kudzu de color groc clar és de qualitat inferior, és un producte amb una tecnologia de producció i condicions sanitàries deficients.

2. Tasteu amb la boca: preneu una petita quantitat d'arrel de kudzu en pols i poseu-la a la boca. Com que la pols d'arrel de kudzu és fresca, se sentirà una mica fresca després d'entrar a la boca i tindrà un sabor de ginseng, però no és apte per a la compra.

3. Esbandiu amb aigua: la pols d'arrel de kudzu pura es barreja amb aigua bullint en un bol. Si la temperatura de l'aigua no és suficient, la temperatura de l'aigua ha d'arribar a més de 90 graus per mostrar un estat de col·loide transparent i és lleugerament groc sense olor.

4. Utilitzeu una cullera per recollir la pols d'arrel de kudzu barrejada amb aigua bullint. Fluirà naturalment en forma de línies, igual que els fideus. Aquesta és una característica important que distingeix la pols d'arrel de kudzu d'altres midons com la pols d'arrel de lotus i la pols de patata.

En l'article anterior, vam introduir què és l'arrel de Pueraria. Sabem que l'arrel de Pueraria no només és comestible, sinó que també és medicinal. Sovint fem servir l'arrel de Pueraria en pols.

<<:  Quins són els perills de menjar fideus instantanis?

>>:  El dany de menjar fideus instantanis amb freqüència per al cos

Recomanar articles

En les èpoques fredes, hem d'escalfar-nos i reposar-nos

El terme solar del Fred Menor ha passat i s'a...

Coneixes els perills de fumar?

Molta gent pensa que fumar és una cosa molt còmod...

Quina és la manera més ràpida d'aturar l'hemorràgia?

Mai podem evitar accidents a la nostra vida i, de...

Es pot eliminar el metanol escalfant vi casolà?

Cada tardor és l'època en què madura el raïm,...

Quins són els mètodes per eliminar els residus de menjar de la gola?

Sempre hi ha residus a la gola, que és molt incòm...

Quin és l'efecte d'aplicar una tovallola calenta a la cara?

A la tardor i a l'hivern, el clima és fred i ...

Què passa amb Tradera? Tradera Review i informació del lloc web

Què és Tradera? Tradera és un famós lloc web de co...

Què passa amb InterBlog? Ressenyes d'InterBlog i informació del lloc web

Què és InterBlog? InterBlog és un lloc de blocs al...

5 maneres senzilles de tractar la gota

La majoria dels pacients amb gota són homes de mé...

Nodrir el ronyó no vol dir enfortir el yang

Torna a ser l'època de la tònica de tardor i ...